Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 http://www.lookatentertainment.com/v/v-112.htm[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Haha süper ya =o)))[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi yarıldım ya süper bişi :D saol penthe[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kediyide kendine benzetmiş :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ahahahaha koptum[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
che Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ehehe güzelmiş..[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 güzelmiş saolasın[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ahahaha çok iyiymiş =)[signature][hline]#3 CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 süpemiş ya kedi de kendinden geçmiş artık uyulturucu mu verdiler müziğe mi kaptırmış bilinmez[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya arkada slayer çalan şeymi bu.o şarkı hangi şarkı be?
crimS0n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 puhahahaha yarıldım yaa[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eheh güzelmiş. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ahahaa süper :lol:[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 HArbi süpermiş,yarıldım ya!![signature][hline]"Umut iyi bir kahvaltı,kötü bir akşam yemeğidir!!" Bacon
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Puhauhauha :D:D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Jester Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ilk gördüğümde yarılmıştım şimdi topic açılınca bir daha izledim yine yarıldım ya ben de istiyorum bundan konserde en onde omzuma koyucam millet dumur olsun[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust.
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aeuaheauheuha beni kediden çok tepkiler yardı. -muahha süper -eheheh çok iyi saol ya. -hhueuehe mükemmel -hahaha tipe bak -muhahah harika -photoshop. :lol: :lol: :lol:[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkada çalan şarkıyı bilen yokmu be :) slayer ama hangi şarkısı
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 türkcell in bi olayı vardı dinletiyodun kim olduğunu söylüyodu deneyin bi :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. [Bu mesaj kermit tarafından 06 Eylül 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 auhauahuahauah cok iyi yaaaa.....[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kedileri hala sevmemekteyim:)her ne kadar bu kediye; hey yavrum be ahhhaha yürü be. desemde[signature][hline]couple of dreams...
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 pek bi sekermiş,[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya sanki kediler bişiden huylandığında kaşındığında böyle yaparlar ya onun gibi yapıyo :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Öne çıkan mesajlar