mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çok eski bir oyun oldugu için bulamıyorum hiç bir oyun cd satan yer satmıyor acaba interneten indire bilecegim bir adres varmı[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ankarada dost kitapevinde var. ayrica D&R lardada var sanirim. www.weblebi.com da 20 milyonmus buradan temin edebilirsin.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 olurda belli bir internet sitesi yoq m u[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cd satan yerler satmıyor ama internet sitesi satıyor işte www.weblebi.com .. Ama oyunu bedava olarak indirebileceğin bir link burda verilemez çünkü yasak[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ankarada olsan yüksel'e bak diycem, orda oluyor genelde[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ama ben bursadayım ve star craft bulamıyorum[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bursadaysan pm at nerdesin filan bi gün buluşursak elimi sıkmana izin verebilirim arada cd yi de elimde tutarım alırsın[signature][hline]a new harrasment has begun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sonrada 10 oyun oynayın ez adamı über alles ol.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bursada bulman cok zor anca web siparisi (oda en az 30 milyonluk alisverisler gecerli) yada birine aldirip kargoyla yollatacaksin daha ucuza gelio (20 milyon sc + 3 milyon kargo)[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 saolun ya çok yardımcı oluyorsunuz şimdi benim bu oyunu oynamam için en az 25 ytl çivarında bir paramı vermem gere[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 istersen cdyide biz alalim sana ?[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Eski bi konu ama yazmadan duramam. Eskiden "Blizzard'ın oyunları Türkiye'ye hayatta gelmez, gelse de kıyamet kopuyo demektir!" derdik. Mıçımızı yırtmaktan, heveslenmekten, istemekten yorulup süt dökmüş kediye döndüümüzde oyun piyasaya çıktı Türkiye'de. O zamanın parasıyla, 100 milyon da olsa verirdim. Hala veririm. Eski bi oyun oluşu nedeniyle 20 milyon olmasına laf etmiyom ama bu paradan daha fazla eder bana göre. D&R'larda, Megavizyon mağazalarında ve belki Bimeks mağazalarında bulabilirsin. Daha geçen gün İstiklal Caddesi'ndeki Megavizyon mağazasında gördüm.[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! [Bu mesaj HUR_AFE tarafından 19 Ağustos 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İki gün önce weblebiden aldım kargo dahil 25 milyon tuttu[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 weblebi den aldigin orjinal cd mi ve kaç günde eve getiriyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ewt kardeş kaç günde geliyor birde mesafe artıkca ücret artıyormu kargo ücreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 En fazla 3 günde elinde ama bildiğim kadarıyla weblebi kapıdan ödemeyi kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 valla ben hala goruyorum megavizyonda taksimdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar