Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Merhaba .. bEN kibristaki özel üniveristelerin fiyatlarinin ne civarda oldugnu merak ediyordum ayrica . girme kosularini flnda merak ediyorum :D ... er... bunu dısında yönlendirebilceginiz bi site varmi butun bu okularin sitesini barindann tek bi site fln Teşşekürler[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Valla arkadaş doğu akdeniz bilgisayar mühendisliğine herşey dahil 5000dolar dedi ve girdi bu sene Ama şunu da duydum,oraya giden çoğu türk genci kumarhanelerden çıkmıyormş..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla bildiğim kadarıyla kumarhanelere öğrencileri ve kendi vatandaşlarını sokmuyorlarmış. ne kadar doğru bilemiycem, bir kere bile kumarhaneye gitme gereği duymadım. zaten pc varken kumarhaneyi napıyım ben ya. doğu akdeniz kıbrıstaki en düzgün üniversiteymiş. öyle diyorlar. hatta odtü'lüler kurmuş sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 benım arkadaş gidiyo bu sene girne amerıkana onun hakkında bilgi vereyim biraz fiyat olarak eger orda evın yoksa 12 milyar felan gidiyor. eğitimi hakkında bilgim yok daha fazla bilgi içinde www.gau.edu.tr[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 daü dışındaki ünileri pek tavsiye etmiyorlar.daü oldukça güzel okul her yönden.kumarhane geyiğide evet öğrencileri almıyorlar.kapıda bilgisayar var ordan kimlik kontrolü yapıyor öğrenciysen almıyorlar.alan üçkaatçılar var tabi, alarm sistemi gibi bişey var polis gelince arka kapıdan çıkarıyorlar hehe. ama içerde yakalanırsan direk sınır dışı ediliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Araştırıyorsun fakat kayıtlar son bulmak üzere Kıbrıs icin... DAÜ en iyisi..Devletin Kalesi deniyor hatta...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar