Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim rock'cu kim metal'ci kim hip&hop'cu, kim ne sever?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anathema, Opeth, Haggard, Moonspell, Cradle Of Filth, In Flames, Iced Earth, Stratovarius, Kreator, Blind guardian, Slayer, Metallica, Sodom, AC/DC, Guns N'Roses, Dimness Through Infinity, Iron Maiden, Danzig, Megadeth, Cenotaph, Sepultura, Pantera, Mezarkabul, Rammstein, Death, Cannibal Corpse, Carcass, Amorphis, Arch Enemy, Dream Theater, Manowar, Mayhem, Norther, Suffocation, Symphony X.
Mesaj tarihi:
melodic death, melodic black ve gothic metal[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
Blues Rock.. Tüm metalcilere imzamı yollayaraktan öpüyorum :D
Ama dinlerim heavy metal de (Maiden! Maiden! Maiden!) senfonik metal de klasik müzik de.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Pop,bazı türküler,anadolu rock,alaturka,r&b,hip-hop,rap,reggae,arabesk dışında listedekilerin hepsini dinlerim ve çok severim,klasik müzik de severim tabi[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin
Mesaj tarihi:
Ben bi dönem sırf gotik takılıyodum ama şimdi çok çeşitli en çok punk-gotik-rock dinliyorum...
Hole(1 numara bnm için)
Distillers
Sex Pistols
Muse
Jeff Buckley
Son zamanlarda The Knife
White Stripes
My Chemical Romance
The 69 Eyes
Rammstein
Babes in Toyland
Sigur Ros
Goldfrapp
Tori Amos
Pixies
Pink Floyd
hihi bi de biras bana ters ama G-Unit/50 cent :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..

[Bu mesaj Clementine tarafından 09 Ağustos 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu aralar paso chuck berry ile cannibal coprse dinliom.
tarz olayı bir türlü oluşamadı bende :) kulağıma ne güzel gelirse dinliom.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
R&B club müzikleri olsun bana geçirdiğim güzel yaz tatilini hatırlatsın. bu aralar böyle takılıyorum 50 cent, snoop dogg, dr dre vsvs[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
death/black

sıkıldıgımda doom/gothic

Bu arlar heavy =)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: Assasian
Clan: yok
Race: El Morad
Server: Beramus
Level: 61
Sonunda bi mirajım oldu.. :D
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
Chuck
Pati - ? 06 Ağustos 2005 00:17
------------------------------------------------------------
Thrash till death

Florida Death de severim
------------------------------------------------------------

o kadar..

[Bu mesaj ravachol tarafından 10 Ağustos 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayıp ama başlığa TECHNO gibi yeni neslin çağdaş müziğini yazmamışsınızz.
kınıyorum.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
said:
yago_adam, 11 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
turkçe rap ----> sagopa kajmer ( sözler ve muzik fena ilah ilah maşşallah)

senfonik death metal-----> Nightwish, within temptation(muzik süper vokal süper)

brz alakasız oldu ama böle işte..

Nwish,WT senfoniklerde pek deathrimental değiller yani dimi :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew
I'm only happy when it rains
  • Yeni Oluştur...