EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Anathema, Opeth, Haggard, Moonspell, Cradle Of Filth, In Flames, Iced Earth, Stratovarius, Kreator, Blind guardian, Slayer, Metallica, Sodom, AC/DC, Guns N'Roses, Dimness Through Infinity, Iron Maiden, Danzig, Megadeth, Cenotaph, Sepultura, Pantera, Mezarkabul, Rammstein, Death, Cannibal Corpse, Carcass, Amorphis, Arch Enemy, Dream Theater, Manowar, Mayhem, Norther, Suffocation, Symphony X.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 melodic death, melodic black ve gothic metal[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Blues Rock.. Tüm metalcilere imzamı yollayaraktan öpüyorum :D Ama dinlerim heavy metal de (Maiden! Maiden! Maiden!) senfonik metal de klasik müzik de.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ağırlıklı olarak Hard 'n' Heavy.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 purple rock ve green metal dinlerim[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Pop,bazı türküler,anadolu rock,alaturka,r&b,hip-hop,rap,reggae,arabesk dışında listedekilerin hepsini dinlerim ve çok severim,klasik müzik de severim tabi[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben bi dönem sırf gotik takılıyodum ama şimdi çok çeşitli en çok punk-gotik-rock dinliyorum... Hole(1 numara bnm için) Distillers Sex Pistols Muse Jeff Buckley Son zamanlarda The Knife White Stripes My Chemical Romance The 69 Eyes Rammstein Babes in Toyland Sigur Ros Goldfrapp Tori Amos Pixies Pink Floyd hihi bi de biras bana ters ama G-Unit/50 cent :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 09 Ağustos 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu aralar paso chuck berry ile cannibal coprse dinliom. tarz olayı bir türlü oluşamadı bende :) kulağıma ne güzel gelirse dinliom.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 R&B club müzikleri olsun bana geçirdiğim güzel yaz tatilini hatırlatsın. bu aralar böyle takılıyorum 50 cent, snoop dogg, dr dre vsvs[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Böğürmeyen her tür metal+ Blues-Jazz[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 heavy-death-trash metal..........[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 death/black sıkıldıgımda doom/gothic Bu arlar heavy =)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
ravachol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Chuck Pati - ? 06 Ağustos 2005 00:17 ------------------------------------------------------------ Thrash till death Florida Death de severim ------------------------------------------------------------ o kadar.. [Bu mesaj ravachol tarafından 10 Ağustos 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 punk rock ska reggae emo core funk rock =) .[signature][hline]my silence knows what your silence means...
hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sagopa kajmer diyorum başka birşey demiyorum
amon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 GOTHİC metal...NU bide[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 blues'dan trip-hop'a poptan metale kadar her bi şeyi dinlerim. melodik olsun, ruh halime uysun ve mümkünse fazla arabesk olmasın. ama yine de genel olarak metal / rock ağırlıkta diyebilirim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
mikado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 roxor[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Feeblemind Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 metal dinerim "heavy metal"ozellıkle Pentagram ama Pentagram deince ordan burdan duymus tiki insanlarddan sanıyorlar! oyle deil[signature][hline]
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ayıp ama başlığa TECHNO gibi yeni neslin çağdaş müziğini yazmamışsınızz. kınıyorum.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 her kimki beni chill out durumuna sokar.. çok yaşasın[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: yago_adam, 11 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki: turkçe rap ----> sagopa kajmer ( sözler ve muzik fena ilah ilah maşşallah) senfonik death metal-----> Nightwish, within temptation(muzik süper vokal süper) brz alakasız oldu ama böle işte.. Nwish,WT senfoniklerde pek deathrimental değiller yani dimi :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains
potlek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben hertürlü müziği dinlerim ama popüler şarkılara karşı bi gıcığım var niyeyse
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben köfte severim. bursa köfte çok güzel.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Öne çıkan mesajlar