Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diablo2 lod v1.10


The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

ındıren oynayan ırdeleyen varmı ...
(benım dıablo2 1.cd ım bozulmus o yuzden oynayamadım) ...
ne olmus ne bıtmıs (kısısel fıkırlerınız) neye benzemıs tavsıye olunur mu ?
d2->lod->1.09->1.10 mu ?
d2->lod->1.10 mu ???[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ...
* merhaba anne ben geldım ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yyyyiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa süpersin delucian sayende gördüm şimdi!!!

July 3, 2003


Diablo II: Lord of Destruction Patch 1.10 BETA TEST!
Due to the magnitude of the upcoming Diablo II 1.10 patch, we are for the first time ever conducting a special patch beta test! Unlike our previous beta tests, you do not have to sign up to participate. To help beta test the Diablo II 1.10 patch, you simply need to download and install the beta patch. For now, the beta patch is only available for Windows PCs; we’ll post an announcement once the separate beta patch for Mac is available. Please note that the patch only works for the US version of Diablo II: Lord of Destruction (the final release of the patch will be for both Diablo II Classic and Diablo II: Lord of Destruction). Go here for more information.

yani bu betası şu an, ama yine de indirip yükleyebiliriz sanırım. bakıyorum şimdi yazarım sonra..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yuh patchin betasınıda ilk bu adamlarda görüyorum :) yeni karakter classmi koymuşlar oyuna heh[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

indiriyorum şu an 5 mb filan..

ama battle.net 1.10 beta feedback forumuna bakıyorum da millet aşırı zor bulmuş, hell'de tekrar tekrar geberiyormuş windforce'lu über-karakterleri filan. gözüm korktu valla uzundur da oynamadık, kesin bakın forumuna da.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fakat dikkat edin, öyle players 8 yazıp kafadan dalmayın hell'e çünkü aşırı zorlaşmış oyun, (foruma bakıyorum da) hp'leri filan uçmuş yaratıkların. skill synergy'e uygunyapılmamış build'ler işlevsiz kalmış. bazıları artık sadece tek skill kullanarak (ve onun synergy'li skill'leriyle bonus sağlayarak) oynanabildiğinden şikayetçi, öyle hem thunderstorm hem frozen orb filan yapılamayack diyorlar. sıkıcı bulmuşlar o yüzden sadece tek skill kullanmak zorunda kalınmasını. ilginç, mantıklı geldi..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 dk'lık oynama sonucunda şunu söyleyeyim: sakın players 8 deyip başlamayın, players 1 ile hell'de harrogath'tan çıktım ama 1.09'da players 8 ile öldürdüğüm vakitte öldürebiliyorum ancak strafezon'umla. minion'ların da artık players'a göre hp'leri katlanmıyor. rahatsız olduğum bir nokta:

amazon'a bakınca gördüm ki elemetal skill'leri (ok ve mızrak) synergy alıyor aynı tiptekilerden (bütün fire ve türevi arrow'lar birbirine veriyor mesela bonus) ama strafe, fend gibi physical dmg verenler synergy almıyor. diğer karakterlere de bakacağım şimdi..

ekleme: bende çalışmadı normalde ama exe'yi değiştirmeyen bir kırak kullanıyordum, onun vasıtasıyla çalıştı..

save'lerinizi yedekliyor ayrı bir klasörde, aman kaybetmeyin o klasörü çünkü garanti değil final yamaya aktraılabileceği beta karakterlerin..
[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001


[Bu mesaj Sam tarafından 06 July 2003 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaratıkların defense'leri aşmış, lvl 87 barbarım 6700 attack rating ile %84 ihtimalle vurabiliyor imp'lere. whrilwind batmış şu haliyle çünkü synergy filan almıyor, berserk çok daha iyi olmuş. 20 kere ww yapıp öldürebildiklerimi 2-3 vuruşta deviriyor berserk. ww'nin yeni animasyonu süper ama hiper dandik kalmış, kesintisiz de ww yapamıyorsun, (biril ww kullananlar hani biri bitmeden diğerine başlamak) nereye bastıysan oraya gideceksin yani. iğrenç olmuş..

bir de nereden ne çıkacağı belli değil, act 5'de karşıma act 2 hell slinger'lar (acayip hızlı koşuyorlar assasin'le bile yakalanamıyor) ve act 1 ghost'ları (bir tek ww yapabildim o kadar mana leech taktığım halde 500 manayı emdiler anında..

bu oyun zaten kolay değildi ki über eşya giyip kusursuz build yapmadan, şu haliyle oyunlardaki insane setting'ine dönmüş neredeyse..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bişi farkettim, players komutu çalışmıyor galiba. players 1 yazdım players 8 ile aynı gibi geldi öldürme hızım. başka deneyen varsa yazsın lütfen..

trappasin'im çok iyi olmuş, skill synergy'leri uçurmuş dmg'sini. yine de şu hali yetersiz, sadece ligthning'e abanmam en iyisi olur herhalde..

amazon'un fend bug'ı halen aynı ya, basılı tutarsam hiçbirşeye vuramıyorum. düzeltmeyecekler mi offf of..

şu nereye gidersen ayrı yaratık çıkması hoş ama biraz da cansıkıcı, en sakat şeyler çıkabiliyor en beklenmedik yerde.. :-p

e başka oynayan yok mu yoksa oyuna mı daldınız.. :)

ekleme: assasin'in phoenix strike'ı 'manyak' olmuş, tonla synergy bonus'u alıyor. lvl 15 haliyle bile hell'i dağıttım ama players 1 mı anlayamadım..

bir de yaratıklar acayip dimaj koyabiliyor unique'lerse, aman dikkat edin. bir carrion crawler unique'i bile bir vurdu 500 hp gitti. boss'ları daha denemedim ama gavurun biri edit karakterle hell andraiel'e gitmiş tek vuruşta gebermiş.. :-p

hireling'ler de dağılıyor, iki adım attım şehre geri döndüm heallemek için ki kötü de değil hani act 2 hireling..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001


[Bu mesaj Sam tarafından 06 July 2003 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ohaaaa.. hell worldstone kat 3'te baal yolundaydım strafezon'umla (kat 2'yi 15 dk'de anca geçtim players 1) ki karşıma oblivion knight ve mage'lerden oluşan bir grup geldi, (en kıl adamlar hiç gitmezdim zaten chaos sanctuary'e) 2000 hp'li 2000 def'li ve herşeye 75 resist'i olan hireling'im 10-15 sn'de geberdi, ben zor kaçtım 1 hp ile. poisonlar acayip güçlenmiş, skeleton mage bir poison atıyor super healing bile yetmiyor durdurmaya hızını. şehirde mana potion da satılıyor artık ama ateş pahası, yerden sürekli altın ve eşya toplamanız gerek yani. fakat güçleri arttırılmış potion'ların, 2 katı filan sanırım..

minion'ların hp regeneration'u uçuk ama base hp'leri düşük abanmadıysanız hp'sii arttıran skill'ere, combattan sağ çıkabilirse 10-15 sn'de fulleniyor canı..

daha bakıyorum ama tahmin ettiğim gibi bambaşka bir oyun olmuş, lod kadar değiştirmiş neredeyse oyunu. biraz belirgin bug'lar var tabii beta olduğundan, eşya alıp satınca stamina'nız hp'niz düşüyor filan..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunu da yeni gördüm b.net forumunda, var mıymış yok muymuş tam anlayamadım gerçi ("eski betada vardı" demiş biri)

Anuhlis Small Charm (bir taneden fazla taşınmıyormuş galiba)
+1 To All Skills
+10-20 To All Attributes (varies)
All Resistances +10-20 (varies)
+5-10% To Experience Gained (varies)

biri de şu yorumu yapmış, çok isabetli buldum :-p

Yah no kidding, I'm sure you'll only be able to hold one. Imagine a sorc carrying 40 of those... ROFL... That'd make hacked items look weak... gee consider this (assuming you get perfect charm)

+40 skills
+400% exp gained (SWEEET!!!)
+800 Resists
+800 all stats

nm denemelerimde pek zorlayıcı bulmadım oyunu, (charlarımın eşyaları da iyiydi ayrı mesele) forumlara da bakıyorum normal ve nm dengeli bulunmuş ama hell'in çok zor olduğu söylenmiş. gördüğüm kadarıyla lagli bir mp oyunu mümkün değil her savaşta üçbuçuk atıp birkaçında bir ölmeden. ki henüz multishot lightning ya da fanaticism auralı extra strong bişi de görmedim.. (extra strong cursed işte akbaba gördüm 500 koydu ki 2 kere vurabilse ölecek lvl 80 küsur assasin)

forumlarda gördüğüm bir yorum da PvP'nin artık imkansız olduğu düşüncesi synergy sayesinde abartılmış güçteki skillerle, birkaçbin elemental dimaj koyabiliyorsunuz. (zaten ss'lerde vardı b.net'teki) benim de pek aklım ermedi, full resist giyinmezseniz hemen gebereceksiniz, giyinirseniz de rakibiniz hiçbirşey yapamayacak birkaç çeşit skill'i olmadığından. cansıkıcı bir muamma sözkonusu şu haliyle, yepyeni dengeler var ama eskisinden beter mi henüz belli değil..

kendi kendime konuşuyor gibi oldum ama bir yıldır bekliyoruz olsun bu kadar.. :-p

not: arcane çatla, o kadar d2 hayranısın yama çıktı sen yoksun ortada.. :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler bunu görmemiştim öğrendiğim iyi oldu..

şu ana kadar gördüğüm (hem kendim hem forumdan) öyle 1.09'daki gibi kafadan dalıp yaratıkların arasına hepsini dağıtamayacaksınız hiçbir zorlukta. hem oyunu çok iyi bilmek hem de vur-kaç v.b usta olmak gerekiyor ilerlemek için bile. oyunu daha önce hiç oynamamış insanların oynaması imkansız herhalde, hatırlıyorum da ilk başladığımda bile çok zor bulmuştum yamasız halini..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence biraz saçmalamışlar.mesela hell de act 5 deki arreat summit de cold a immune lu yaratıklarda çok zorlanıyordum.fireball a ve fire mastery e 20 küsür dayandırmama rağmen ölmüyolardı.e şimdi cold mastery i de çok düşürmüşler cold lada öldüremicez gibi bi kanı oluştu.sorc luk çok zor gibi gözüküyor.cow levelde abarmış,gamble oynarken rare veya unique çıkma oranı da artmış.bir çok kişi var aa şu çıktı aa bu çıktı diye.bencu bug bu yeni patchini çıkarmadan sömürmek lazım iyice.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar finalde çalışacak şekilde yapmaz öyle belirgin bir bug abuse durumu varsa, beta'yı bu yüzden çıkarıyorlar işte. boşuna uğraşmanın anlamı yok sonra bir geçersiz diyecekler çöpe gidecek bütün uğraşlar. önce keyif.. :)

necro'da da acayip synergy'ler var, bone spirit abarmış uçumş kaçmış, sadece bone dalında skill dağıtılırsa neye vursa dağıtır herhalde..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ohaaaaaaa yuhaaaaaa çüşşşşşşşş obareyyyyy

lvl 64 necromla hell act 1'de dışarı çıktım players 8 ile ve gördüm ki players 8 oynamak imkansız olmuş tek başına. bir tek basit zombiye (en dandik basit çeşidi) tanesi 500 dmg'lik 10 bone spirit attım ve hp'sinin onda biri gitti ve 5 sn'de geri kazandı bu zararı. 2500 hp'si olan fire golem çıkarıp iron maiden attım (3-4 tane de revived diken fırlatan canavarım var) ve zombinin canının gene onda biri gitti ve fire golem'i öldürdü tek başına!

baal'ı diablo'yu filan düşünemiyorum herhalde tek vuruşta yokediyordur minionları. single player imkansız olmuş gibi, (players 1 ile 1 yılda filan lvl 90 biri yapılır) forumlarda yazıyorlardı da inanmıyordum. çok kasıntı yapmışlar zaten zor oyunu, beğenenler de olmuş aklım almadı..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mans valla hiçbir fikrim yok şu anda, düşünmek lazım skill synergy'leri konusunda. sıfırdan bir karakter nasıl olur bilemiyorum ama demin ağzım açık kaldı:

nm act 1'de dışarı çıktım gene rogue camp'ten, gene zombiler karşımda en basitinden. fakat bu zeal + fanaticism paladin'imin eşyaları o kadar iyi değil. (normal, öyle unique filan mephisto'dan düşmüş şeyler yok, ya vendordan alınmış ya da gamble edilmiş eşyalar ama 1.09'da kendi başının çaresine bakıyordu) bir fanatic zombie gördüm (hani şu uniqueler yerine spawn olur ya birkaç tane champion filan) yanımda da hireling. benim hp 287, hirelingin de benzer ve 1000 attack rating ile 800 defense'im var %57 filan blokaj. sonuç: (fanatic zombie tek başına)

hireling'imi 3 vuruşta öldürdü 10 sn içinde, bana bir vuruyor 100 hp gidiyor, potion içiyorum daha dolduruken tekrar 100 hp gidiyor filan. fakat vuramıyorum herife yahu! her 5 saldırıda bir kere filan vurabildim. 10 tane super healing potion'u harcadım vurkaç yaparak ve sadece birtek fanatic zombie öldürdüm 2 dk içinde. hireling de öldü bu arada, players 8..

incelemeye devam edeceğim ama bu derece kasıntı olacaksa belki de ebediyete kadar bırakmamın vakti gelmiştir bu oyunu..

yani mans şu anda bişidiyemiyorum ama b.net forumlarını karıştır, orada bir hayli denemeler yapanlar var. mesela biri hammerdin'i en iyi mass dmg veren olarak bulmuş editörle denemelerinde..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu blizzard çılgın ya.. :) b.net forumlarından:

soru: 1% chance to cast a lvl 50 delirium... What is delirium? Has anyone gotten it? I heard that it turns you into an undead stygian doll so you can't cast, but attack really fast instead. Now, that sounds a little far-fetched. I'm wondering if anyone can either verify this claim (which I think was a joke, but with a necro blood lord, who knows?) or refute it.

cevap: There was a guy creating runewords in our TCP/IP game last night. He made delirium and said that he could only attack while in the changed form, but he was running around like a maniac. He also didnt say anything about enhanced damage or a difference in weapon range. Some skills did carry over to doll but they were all precast. He had other runewords on that gave him skills so he maintained and aura, bone armor, and a druid summon, but not energy shield while morphed (very strange to see since he was a barb). It lasted at least 30-60 seconds. He had time to cast a tp back to town, come to our act and still run around for 15 seconds.

yani item bulup uygun buildi kurmadan durum bom.ok, oynanacak gibi değil anlaşılan. bir de forumlarda yamayı beğenmeyenlerin "blizzard single player'ı öldürdü", beğenenlerin de "blizzard takım oyununu gerekli kıldı" demeleri acayip uyuz etti beni, herifler b.net dışında oyunu oynayanları kaale bile almamış anlaşılan.

blizzard sen var ya sen, böylesin => :utaniem:

ekleme: yine okuduklarıma dayanarak yukarıdaki zombinin ölmemekte diretmesinin nedeni artık canavarların leech yapmasıymış. "nasılsa manyak dmg koyup leechliyorum" denemeyecek yani çünkü canavarlar da leechliyor..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001


[Bu mesaj Sam tarafından 06 July 2003 05:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahaha :D :lol: :-p bayıldım ya demin şu okurken gülmekten, kramp giriyordu karnıma..

POLICE REPORT

Time of death: Approximately 1:14 AM EST

Name of victim: Xan

Race: Necromancer

Cause of death: Subject was unaware of vastly increased toughness of his opponent; was apparently "pwned" repeatedly until death by Duriel (pictured above, fleeing from the scene).

EYE WITNESS ACCOUNTS

Haseen the desert mercenary: "I knew the second we stepped into that tomb that nothing good could come of this. I suggested that we level up a bit more but he insisted that 22 was a high enough level. When we stepped into the chamber it...it was a bloodbath. Duriel just...just tore him to pieces. I...I...I'm sorry I just can't *sob*"

Blood golem: "glub?"

Skeleton mage: "I was like 'oh sh*t!' as soon as I saw that big fast @ss coming. I said 'b*tch there's no way I'm staying here, I only have 75 hp!.' I ran right out the way we came in and I could tell Haseen was freakin' out. That's the last I saw of both of them."


aha bu da resmi[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LOL !!!!!!!!!!!
koptum zuahahah süper yapmışş

şimdi anlamadııım noktalar var

bu beta patch mi ? yani bunla oynarsam bi kaybım olur mu ?
benim karakterlere nooldu ? hangileri patladı ? gerçi hepsi patlaktı ?
synergy nedir beee !?!?
hangi itemlar patladı ?!?
players komutu tam olarak nası değişti ? aynı şekilde players 8 yerine /players 8 mi yazıoz ?

not: sam hala ayaktaysan bi gel de anlat bana şu patch i basamadım walla[hline]they say...                                         
when you hunt the engineer-
the engineer also hunts you!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PLAYING 1.10 BETA CHARACTERS WITH THE FINAL 1.10 PATCH
Although we will try to maintain compatibility, DII 1.10 Beta characters may not be compatible with the final version of patch 1.10.

OFFF ![hline]they say...                                         
when you hunt the engineer-
the engineer also hunts you!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...