Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 http://www.unitedhumanrights.org/Turkish.php ben mi bazı şeyleri anlayamıyorum bilmiyorum...Biz nasıl ab ye girmeye çalışıyoruz aklım almıyor biz onlara yaklaştıkça bzi parçalamaları daha kolay olacak ve sanırım bunu isteyenler var(başımızda).. ''Turkey alone occupies half Kurdistan. The Turkish Kurdistan covers an area of 230.000 km2, represents 30% of the whole area of Turkey and is inhabited by approximately 12 million Kurds. '' sadece 1 kısmı [Bu mesaj Malruthion tarafından 06 Eylül 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BlackRose tarafından 06 Eylül 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sevgili ülkem bunu yeni yeni anlıyor...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aa yok biz batıya dönüğüz ya. hani tüm amacımız batılıolmak ya siz yanlış biliyorsunuz.... anlamaya başlayın bakalım... :)[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: LonelyWolf, 06 Eylül 2005 14:03 tarihinde demiş ki: sevgili ülkem bunu yeni yeni anlıyor... AB ye girmemiz ülkeyi göz göre göre teslim etmek değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 http://www.unitedhumanrights.org/Turkish_presentation.htm söylencek hiç bişe yok[signature][hline]couple of dreams... [Bu mesaj ranCid tarafından 06 Eylül 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ranCid tarafından 06 Eylül 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Nebuch, 06 Eylül 2005 14:05 tarihinde demiş ki: aa yok biz batıya dönüğüz ya. hani tüm amacımız batılıolmak ya siz yanlış biliyorsunuz.... anlamaya başlayın bakalım... :) ben zaten anlamıştım çook önce merak etme kanıt gösteriyorum sadece benim anlamadığım insanların nasıl kandığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: The Kurds were slaughtered or hanged by thousands. The Turkish newspaper VAKIT, wrote characteristically in 7-5-1925 <>. This is always the Turkish response to peoples demanding their independence. The Kurdish revolts in Turkey had 1.500.000 victims. There is constantly for 50 years martial law in the eastern Turkish provinces, where the Kurds live, and the district is forbidden to foreigners. The Turkish authorities want to ignore the Kurds, they call them mountainous Turks and they deprive them of any human right. Blood, violence, oppression, have not erased the desire of the Kurdish people to live independent not under this totalitarian enslavement where they are today. Acınılacak durum acınılacak!![signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yalnız anlamak istemedeikleri veya gerçekten bilmedikleri bişey var. bu toprakların diyeti malazgirtte, çanakkale'de ve kurtuluş savaşı'nda çok ağır ödendi. biz altın sunaklarda almadık bu vatanı. o yüzden kimseyede gümüş tepsiler içinde sunmayız. aynı diyeti ödemeden de bu toprakları alamazlar...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 [Bu mesaj Malruthion tarafından 06 Eylül 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 inanmıyorum bu kadar olamaaz 90larda terörden kaçanları bizim etnik temizliğimiz olarak gösteriyolar(resim) sinirden ellerim titriyo şuanda bu millet uyuyo arkadaşlar başka bişey demiyorum elimizden geleni yapmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/05/09/AR2005050901253.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kendi egosu için herşeyi yapabilecek insanlar başımızda oldukça ohoooooooo..[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hiçbizaman istememiştim zaten abye girmeyi,içime doğmuş demekki[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bunlar bizi ab yolundan caydırmamalı aksine hırslandırmalı Eğer ab ye girersek Ab anlayacak ki türkler bu değilmiş.Eğer giremezsek kendimizi uluslar arası platormlarda anlatmakdan başka şansımız kalmayacak. Ben bunu yazan gazeteci ile bir araya gelip derdimi anlatmayı istiyorum ingilterede çay içerken ingilizlere karşı türkiyeyi savunmak istiyorum londraya gidip Ibs'e türkiyede yapılan kaliteli işleri savunmak istiyorum.. Bunları sizi yıldırmasın bunlar boş propagandalar.. farkındaysanız united human bilmemne.. ama çok yoğun ağırlık türkiye ve kürt sorunu bu belirli bir polşitika üzerine hazırlanmış.. durun bakıyım ben şu siteyi bi kurcalıyım..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 [spo1=bu adam][/spo] direğe çıkıp türk bayrağını indirmeye çalışmış. ama mundar etmişler. ölmüş şerefsiz. bunlar da çıkmış oraya resmini koyuyo sonra barbar türkler oluyoruz.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kıbrısta olan olayın fotoğrafı değil mi o ya? hani o adamı vuran asker interpol tarafından aranıyordu da yurt dışına çıkamıyordu.. yok ya ben sinirleniyorum böyle şeylere. hadi yine dış düşmanlara karşı savaşmak kolay, iç düşmanlar ne olacak?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Coder'a katılıyorum. Girmemizi istemeyenler bu tip propagandalarla bizi kışkırtmaya çalışıyo. bu oyuna gelmemeliyiz. alt tarafı bi site, daha ne siteler var, neler neler yazıyolar, biz işimize bakalım, muhattab olduğumuza değmez.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaşlar vatanı bir kaç mesajda kurtarmışlar bize yazıcak söz kalmamış..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ne yani girmek istediğiniz birliğin bütün vatandaşlarının sizi canı gönülden sevmesini mi bekliyorsunuz anlamadım. Mesela siz kanarya sevenler derneğine girmek isteseniz bütün üyelerinin, üyelerinin eşlerinin çocuklarının kuzenlerinin vs. sizi sevmesini mi beklersiniz. Bu sitenin AB ile bağlantısı ne, İngilizce olması mı yoksa AB'de yaşayan 3-5 kişi tarafından yapılmış olması mı veya AB topraklarında host ediliyor olması mı (belki de değildir kim bilir :) )[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 06 Eylül 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yani AB ye olan ülkelerin ve vatandaşlarının ÇOĞUNLUĞU bizi seviyo ölemi? %90 ı bizi sevmeyen bi birliğe neden girelim sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sevgi yumağı değil ki bu zaten, ekonomik çıkarlar doğrultusunda kurulmuş bir birlik.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 oha bu kadarı da saçmalık olmuş artık bu ne be!!![signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Patiler hemen heyecan yapmayın. Şu son günlerde Türkiye'de yaşananları tıpkı Paticik forumlarına dadanan fake üye durumu gibi düşünün. Hemen galeyana gelip asıp kesmeyin. Sabırlı ve sakin olun. Hatta fıstık bile atmayın. Demin gözüme ilişti de, hani AB'nin %90'ı seviyor sevmiyor durumuna ilişkin. Şöyle bir düşünün bakalım. Siz Türkiye'de yaşıyorsunuz. Sürekli görüştüğünüz insanlar ve akrabalarınız ve sevdikleriniz 10 bin kişi olsun, kaldı geriye 69 milyon küsür kişi. Bunlar sizi ne tanıyor ne de seviyor. Hiç birinin evine elinizi kolunuzu sallayarak giremezsiniz. Bir çoğu sırf tipiniz yüzünden bile sizden nefret edebilecek kişler. Görüş farklılıkları. Mezhep, din farklılıkları vs vs. Hmm şimdi Türkiye'den ayrılacak mıyız yoksa Türkiye'de yaşamaya devam mı edeceğiz? Ya da örneği basitleştirelim. Bir işe girdiniz ve patronunuzdan, muhasebecinizden ve amirinizden nefret ediyorsunuz. Ama çok iyi para kazanıyorsunuz ve işiniz de kebap. Nefret ettikleriniz de biri sakalınızı sevmiyor diğeri de neden küpe taktığınıza takılmış. Sürekli laf atıyorlar. Şimdi işi bırakacak mıyız? Biraz basit ve yüzeysel örnekler ama temel bu. Sabredin, sakince izleyin. Çok uzun sürmeyecek bunlar.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Şu ab ye girmeyelim diye propaganda yapan insanlar varya Ya çok zeki. Yada çok .... Yani nedir bu gaz bu tutum iki aptal (ki türkte bi çok tanıdığım aptal var) aptalca bi site açmış diye biz ab ye girmicekmiyiz. Nedir bu olayı vatan millet sakarya diye dolaştırmak gaza getirmeye çalışmak. Millet Ab yi ne sanıyor anlamadımki. Ab ekonomik çıkarlar için oluşturulmuş bi topluluk. Kimsenin kimseye ülkesini verdiği yok. Bizim ülkemizi asıl almak isteyenler ab değil vergisini ödemeyen,Hırsızlık yapan karapara basan, hortum yapıp yurtdışına kaçan, Mafyalık yapıp ''delikanlı'' dolanan TÜRKLER. Öncelikle bi suçlu bi düzenbozan aramalıysak Bunları temizlemeliyiz. Polislerin kaçta kaçının rüşvet aldığını biliyomusunuz siz. Kaç kişinin Atalarımızın kanlarıyla aldıkları o topraklara Kaçak evler kurduğunu, Eğitimin Ne düzeyde olduğunu Tahmin edebiliyomusunuz. Gelipte burda AMAN AB YE GİRMEYELİM. Ab yalandır dolandır ülkeyi alıcaklar, Türkiyeyi bölecekler Demek kolay. Gerçekten Bölenlerle savaşmak, Haksızlıklara karşı çıkmak zor. AB savaş mekanı değil Ekonomi masasıdır. Saçma saçma işlere kanıp burda aman biz izin vermeyelim ayaklanalım zaten zor olan polisin,askerin işine birde biz binelim demeye nasıl tahammül edebiliyosunuz inanamıyorum. Böyle yaparsanız sabah televizyok izlediğim molotof atan tiplerden ne farkınız kalır?. Ülkenizi gerçekten seviyorsanız Biraz araştırın, yargılayın O zman hangi yolun doğru olduğunu göreceksiniz zaten. Ab ye girip girmeme konusu İnsan ilişkisi değil ağır politikadır isterse %100 ü sevmesin bizi ab nin biz kendi çıkarımızı alırsak ne ala. Yok peşlerinde koştuk yok yalakalık ettik gibi şeyler 2 li ilişkilerde olan anlık işlerdir bütün bi ülkeyi bu şekilde adlandıramaz hiçkimse. Eğitim Şart...................[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bu veb sayfasini AB'nin hazirlamadigi cok acik.... Hatta cok acikca US'li ermeni-rum capulculari tarafindan hazirlandigi belli.... AB ile ne ilgisi bu veb sayfasinin ben anlamadim? Hos AB'nin de cok farkli planlari oldugunu zannetmiyorum ya... Turk hackerlar birligine haber verin hemen cokertirler sayfayi... onlarinda adresi de eski bilgisayarimda kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar