Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ağır, hüzünlü, depresif havada, viyolin ağırlıklı klasik müzik parçaları tavsiye edebilir mi birisi? Klasik müzik çok değişken bir şey olabiliyor, bir çok coşkulu oluyor, bir romantik, bir hüzünlü falan ayırmak zor oluyor...[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
sir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 iki favorim var bu konuda: beethoven - 5. senfoni mozart - requiem[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yaylı ağırlıklı istiyorsan chopin - funeral march itzhak perlman - schindler's list theme violin solo (tam olarak aradığın şey bu bence =) ama piyano da olur diyorsan beethoven - moonlight sonata chopin'in birçok minör eseri (f-minor, g-minor balladları vs)
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bnce apocalyptica dinle :) aynı havayı verir sana[signature][hline]Viva La SémiH
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Moonlight Sonata.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
puritania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 piyano eserleri için tavsiyede bulunabilirim,ağırlıklı olarak şunları dinliyorum hüzün zmanlarında:); 1-amelie soundtrack-comtine d'un autre ete-yann tiersen 2-chopin-nocturne in c-sharp minor ama şunları da tavsiye ederim; 1-mozart-requiem 2-chopin-funeral march 3-motorcycle diaries soundtrack-de usuahia a la quiaca (gitar) 4-requiem for a dream soundtrack-lux aeterna[signature][hline]~wish you were here~
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Apocalyptica açmıyor beni. Yani seviyorum ancak bu topic'i açarken aklımdaki Apocalyptica türü bir şey değildi. Nasıl anlatabilirim ki, Moonlight Sonata, Requiem falan o tür şeylerdi. Itzhak abim falan da iyi yapar. O türden devam edelim tavsiyelere:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben de aynı şeyi arıyorum klasik gitar kullanılması tercihimdir tavsiyeniz var mı banada?[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Faure - Requiem Beethoven - 7. Senfoni Barber - Yaylılar İçin Adagio Albinoni - Adagio Grieg - Sabah Elgar - 1. Cello Koncertosu John Cage - 4'33'' (Uygun bir ortamda dinlenilirse hepsinden daha etkileyicidir.) Aklıma ilk gelenler bunlar.Barber'ınkini özellikle tavsiye ederim[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Beethoven - Moonlight Sonata[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 mozart - green sleeves john williams - imperial march :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aa bişeyi atlamışım ben arvö part - für alina bunu dinle, hayatın değişicek, garanti.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Enya - Salva Me Hans Zimmer - Pearl harbor soundtrack[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Beethoven'ın 9 nolu senfonisini tavsiye ederim.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk
Öne çıkan mesajlar