Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hüzünlü klasik müzik parçaları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ağır, hüzünlü, depresif havada, viyolin ağırlıklı klasik müzik parçaları tavsiye edebilir mi birisi? Klasik müzik çok değişken bir şey olabiliyor, bir çok coşkulu oluyor, bir romantik, bir hüzünlü falan ayırmak zor oluyor...[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
yaylı ağırlıklı istiyorsan
chopin - funeral march
itzhak perlman - schindler's list theme violin solo (tam olarak aradığın şey bu bence =)

ama piyano da olur diyorsan
beethoven - moonlight sonata
chopin'in birçok minör eseri (f-minor, g-minor balladları vs)
Mesaj tarihi:
piyano eserleri için tavsiyede bulunabilirim,ağırlıklı olarak şunları dinliyorum hüzün zmanlarında:);
1-amelie soundtrack-comtine d'un autre ete-yann tiersen
2-chopin-nocturne in c-sharp minor

ama şunları da tavsiye ederim;
1-mozart-requiem
2-chopin-funeral march
3-motorcycle diaries soundtrack-de usuahia a la quiaca (gitar)
4-requiem for a dream soundtrack-lux aeterna[signature][hline]~wish you were here~
Mesaj tarihi:
Apocalyptica açmıyor beni. Yani seviyorum ancak bu topic'i açarken aklımdaki Apocalyptica türü bir şey değildi. Nasıl anlatabilirim ki, Moonlight Sonata, Requiem falan o tür şeylerdi. Itzhak abim falan da iyi yapar. O türden devam edelim tavsiyelere:)[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
aa bişeyi atlamışım ben
arvö part - für alina
bunu dinle, hayatın değişicek, garanti.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
Beethoven'ın 9 nolu senfonisini tavsiye ederim.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir.
Kemal Atatürk
  • Yeni Oluştur...