bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 o değilde benım kuzen acaip canımı sıktı sinirliyim ehueu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 üniversiteyi kazan ne yaparsan yap ben sabrediyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 banada lise bitsin ne bok yerse ye diolar ama şimdi şöyle bir olay var o zmn küpe takmak istemicem şimdi istiyorum ve deldirdim. Istemediim zaman çıkarıcam bu kdr basit ühüh yaaaaaa[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben piercing yaptırdığımda "aa ne kadar güzel olmuş "tepkileri almıştım.. dövme için izin almaya çalıştım...17 ni bekle dediler...(ablam 17 yi geçti yaptırıcam dio ama hala karar veremedi :)ek bilgi olsun dedim) saçımı mavi yaptırıcam dedim 16 ını bekle dediler..bekliyorum bende..üstlerine gitmiyorum...=) (ek bilgi piercing imi sıkılıp çıkarttım...neden çıkarttın dediler :))[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aynı şöle bi diyalog geçti annemle aramda; -anne ben küpe takıcam -ilerde izi kalır sorun olmasın? -olmaz ya -iyi taktır o zaman. sonuç; hala kulağımı deldirmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arden bence universite zamanlarında daha cok isticen kupe fln ehauha[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Bone, 05 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: "modern olmayan aileyi anlamıyorum" gibi birşeyler yazmışsınız. ben de "asi olcaz diye ailesinin inadına şeyler yapanları anlamıyorum" diye yazayım bari. küpede ne hikmet var ki herkes küpeyi bu kadar önemli birşeymiş gibi görüyor onu anlamıyorum. bunun uğruna aileyle bile kavga ediliyor. küpe takmayan erkek, gençler arasında "salak, ezik" olarak mı görülüyor? aileniz istemiyorsa sırf size gıcıklık olduğu için yapmıyor bunları sizin sağlığınızı, kişiliğinizi, ve geleceğinizi düşünerek kızıyor. haklılar da. küpe takan, sigara içen, piercing yaptıran kişiler, sapkınlığa daha kolay kapılırlar. bugün diline, cinsel organına piercing yaptırır, yarın uyuşturucu kullanır, okul hayatından iş hayatından uzaklaşır, çeteye katılır, insanlarla kavga eder, adam yaralar, adam öldürür vs hayatı leş olur. "hayır ben asla adam öldürmem" demeyin. zincirleme şeklinde gider bunlar. bugün yanlış gibi gözüken şey yarın size en büyük hakkınız ve eğlenceniz gibi gözükebilir. ailenin burda yapmaya çalıştığı şey, bağnazlık veya çocuğunu ezmek değil. çocuğunu korumak. çocuğunun normal hayattan uzaklaşmasını engellemek. böylece sokak hayatı yaşmasın, düzgün bir aile kursun, düzgün bir hayatı olsun. ailenin istediği budur. uğraş verdiği de budur. ha, illa küpe takmak istiyorsanız şu tavsiyeyi vereyim. ailenizin huyuna gitmeye çalışın. aileniz size kızdığında siz de altta kalmamak için saçma sapan çıkışlar yapmayın. sessiz kalın. gerekirse çıkartın. sonra tekrar takarsınız. bu konuda ailenizi alıştırmaya çalışın. ortak kararlar almaya çalışın. aileniz size kızdığında üste çıkıp "asi çocuk" rolu oynamanın ne size ne de ailenize yararı olacaktır. dediğim gibi sakin ve sessiz oldukça aileniz bu konuda üstelemeyecek, alışacaktır. tabii kişiden kişiye değişebilir, ayrıntılar konusunda çok kesin konuşmuş olmayayım. +100000000[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Soulbringer, 06 Eylül 2005 14:01 tarihinde demiş ki: said: Bone, 05 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: "modern olmayan aileyi anlamıyorum" gibi birşeyler yazmışsınız. ben de "asi olcaz diye ailesinin inadına şeyler yapanları anlamıyorum" diye yazayım bari. küpede ne hikmet var ki herkes küpeyi bu kadar önemli birşeymiş gibi görüyor onu anlamıyorum. bunun uğruna aileyle bile kavga ediliyor. küpe takmayan erkek, gençler arasında "salak, ezik" olarak mı görülüyor? aileniz istemiyorsa sırf size gıcıklık olduğu için yapmıyor bunları sizin sağlığınızı, kişiliğinizi, ve geleceğinizi düşünerek kızıyor. haklılar da. küpe takan, sigara içen, piercing yaptıran kişiler, sapkınlığa daha kolay kapılırlar. bugün diline, cinsel organına piercing yaptırır, yarın uyuşturucu kullanır, okul hayatından iş hayatından uzaklaşır, çeteye katılır, insanlarla kavga eder, adam yaralar, adam öldürür vs hayatı leş olur. "hayır ben asla adam öldürmem" demeyin. zincirleme şeklinde gider bunlar. bugün yanlış gibi gözüken şey yarın size en büyük hakkınız ve eğlenceniz gibi gözükebilir. ailenin burda yapmaya çalıştığı şey, bağnazlık veya çocuğunu ezmek değil. çocuğunu korumak. çocuğunun normal hayattan uzaklaşmasını engellemek. böylece sokak hayatı yaşmasın, düzgün bir aile kursun, düzgün bir hayatı olsun. ailenin istediği budur. uğraş verdiği de budur. ha, illa küpe takmak istiyorsanız şu tavsiyeyi vereyim. ailenizin huyuna gitmeye çalışın. aileniz size kızdığında siz de altta kalmamak için saçma sapan çıkışlar yapmayın. sessiz kalın. gerekirse çıkartın. sonra tekrar takarsınız. bu konuda ailenizi alıştırmaya çalışın. ortak kararlar almaya çalışın. aileniz size kızdığında üste çıkıp "asi çocuk" rolu oynamanın ne size ne de ailenize yararı olacaktır. dediğim gibi sakin ve sessiz oldukça aileniz bu konuda üstelemeyecek, alışacaktır. tabii kişiden kişiye değişebilir, ayrıntılar konusunda çok kesin konuşmuş olmayayım. +100000000 Asker de iyi bir Delikanlı hadisesi Subaya düşerseniz Ast üst fark etmez sizi fena benzetir...O yüzden taktırırken bazı noktaları düşünün.. Erkeklerin takma nedeni.. Bulunduğu Melankolik dipsiz izbe ortamların şahı sayılıcak dark meskenlerde kendini kanıtlama hesabıdır.. Kızlarınkı alışıla gelmiş bir hadisedir..Eskiden küpe ve dövme takanlar kölelerdi... Neyse şimdilik nedemek istediğim anlaşılmayacak..Ama sokakta elbet baltanın biri canınızı sıktıgında anlayacaksınız...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Annem,"oğlum kaşını deldirsen yakışır bence,ama halka olmasın toplardan tak" diyen..Babam ise "oğlum 2 delik kötü durmuş 3.yü deldirde kulağına daha iyi durur" diyen bi insan..Ama başta karşıydılar :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: BulletRide, 06 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Babam ise "oğlum 2 delik kötü durmuş 3.yü deldirde kulağına daha iyi durur" diyen bi insan.. bgana burda bence iğneli bi konuşma yapmış haberin yok :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 nie bole bi tepki wermis ailen acaba benim deldirdigimde sole olmustu -anne kulagimi deldirdim -afferim -baba kulagimi deldirdim -gotunude deldirseydin olum :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 benim ailem ilginç acayip derecede özgürüm cinsel organıma bile bişey taksam yakışmış derler of benim işim daha zor neyin yakışıp neyin yakışmadığını anlayamıyorum![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bende takıyorum arkadaşlarımda takıo ben ve arkadaşşlarım gayet mutluyuz..annem karşı cıkıo ama takma sen dünyaya 1 kere geliosun nasil mutlu olcaksan öyle hareket et.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 neyse beyler ben hallettim olayları ;) alıştılar ama süper biş Yemekteyken annem benle konuşurken gözü küpeye kayıyordu muahah :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi türkiyede yaşıyoruz ve ençok reyting alan dizi kurtlar vadisi delikanlılık kavramının dejenere edilidiği mankenlerin kirlisakal gömlek giyip dizilerde racon kestiği onlara özenen tiplerinde lise önünde tesbih bıçak aksesuarlarıyla takıldığı kızlara laf atmanın küfürlü konuşmanın adam dövmenin "ağır abilik"ten sayıldığı bi dönemdeyiz ne bekleyebilirsinizki??[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arina Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 zaten okul başlayınca çıkartmak zorunda kalırsın tahminimce o zamana kadar takmana bişey demeselerde olurdu. ama halletmişsen sorunda yok tabi=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ilk kulağımı deldirdim eve geldim annem farketmedi farkedince aa güzel o ama böyle çok fazla deldirenler var onlar güzel olmuyor dedi ama genede sen bilirsin dedi ikinciyi deldirdim gene aynısını dedi sonra babamın yanına gittim yazın o gördü güzel olmuş dedi bu sene yanlız kalıyordum okul fln muhabbetine annem buralarda bi 5 saat önce çenemi deldirdim söyledim farkettim dedi bişide demedi =p zaten annemle pek anlaşamam nassın bende iyiyimden öte değildir genelde =) neyse herkesin ailesi farklı ama ah keşke dememek için denemek lazım istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben kulağımı deldirmeye kalksam annem hay allahım der güler geçer. :9 ama sevmiyorum , küpe takmıyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Annem,"oğlum kaşını deldirsen yakışır bence,ama halka olmasın toplardan tak" diyen..Babam ise "oğlum 2 delik kötü durmuş 3.yü deldirde kulağına daha iyi durur" diyen bi insan..Ama başta karşıydılar :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: BulletRide, 06 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Babam ise "oğlum 2 delik kötü durmuş 3.yü deldirde kulağına daha iyi durur" diyen bi insan.. bgana burda bence iğneli bi konuşma yapmış haberin yok :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 nie bole bi tepki wermis ailen acaba benim deldirdigimde sole olmustu -anne kulagimi deldirdim -afferim -baba kulagimi deldirdim -gotunude deldirseydin olum :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 benim ailem ilginç acayip derecede özgürüm cinsel organıma bile bişey taksam yakışmış derler of benim işim daha zor neyin yakışıp neyin yakışmadığını anlayamıyorum![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bende takıyorum arkadaşlarımda takıo ben ve arkadaşşlarım gayet mutluyuz..annem karşı cıkıo ama takma sen dünyaya 1 kere geliosun nasil mutlu olcaksan öyle hareket et.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 neyse beyler ben hallettim olayları ;) alıştılar ama süper biş Yemekteyken annem benle konuşurken gözü küpeye kayıyordu muahah :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi türkiyede yaşıyoruz ve ençok reyting alan dizi kurtlar vadisi delikanlılık kavramının dejenere edilidiği mankenlerin kirlisakal gömlek giyip dizilerde racon kestiği onlara özenen tiplerinde lise önünde tesbih bıçak aksesuarlarıyla takıldığı kızlara laf atmanın küfürlü konuşmanın adam dövmenin "ağır abilik"ten sayıldığı bi dönemdeyiz ne bekleyebilirsinizki??[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 zaten okul başlayınca çıkartmak zorunda kalırsın tahminimce o zamana kadar takmana bişey demeselerde olurdu. ama halletmişsen sorunda yok tabi=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ilk kulağımı deldirdim eve geldim annem farketmedi farkedince aa güzel o ama böyle çok fazla deldirenler var onlar güzel olmuyor dedi ama genede sen bilirsin dedi ikinciyi deldirdim gene aynısını dedi sonra babamın yanına gittim yazın o gördü güzel olmuş dedi bu sene yanlız kalıyordum okul fln muhabbetine annem buralarda bi 5 saat önce çenemi deldirdim söyledim farkettim dedi bişide demedi =p zaten annemle pek anlaşamam nassın bende iyiyimden öte değildir genelde =) neyse herkesin ailesi farklı ama ah keşke dememek için denemek lazım istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben kulağımı deldirmeye kalksam annem hay allahım der güler geçer. :9 ama sevmiyorum , küpe takmıyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar