diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 iyi geceler.Gene sorunlarla dolu bir yazı için klavyenin başındayım.Bu sorunlar b enim son halimi yansıtan gelecek düşüncelerim - korkularım - isteklerim - hedeflerim - hayat felsefem - zorunluluklarım - kaçmaya çalıştıklarım - alışamadıklarım - alışmaya zorunlu olduklarım gibi konularda düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.Biliyorum yani kimsenin umrunda değil ama paylaşmak rahatlık verir.Yani yıkıcı değil yapıcı eleştirmenizi istiyorum bu konuda çok hassasım yani eleştirilmekten anormal dereceden korkuyorum ve bunu üzerimden atmak zorundayım. Öncelikle tek hedefim var artık çoğu kişi bunu bilio zaten.Hayata bakış açımın farklı olması ve benim kendiminde zaten farklı oluşum bana güven verior.Neye dayanarak farklıyım?bilmiorum ama şu ana kadar birçok kişi sen çok farklısın dedi yani aslında biliorum herkes kız muhabbeti yapıp dışarda piyasa atarken ben tek başıma yolda yürürken kuantum u irdeleyip acaba aradaki hataları yakalayabilirmiyim aslında bir boşluk bulabilirmiyim diye düşünüyorum.Bu sadece en basit düşüncem daha zilyon tane düşüncem ve soru-cevaplarım oluyor.Kısacık bir yolda Evrenin başından başlayıp - evrim teorisinin doldurulması gereken yerlerini nasıl doldurabilirim den çıkıorum - şu anda fizik te hala büyük miktarda bulunan boşlukları doldurmaya çalışıyorum.Yani Bilimsel bir konu dışında başka hiçbir konu hakkında düşünmüyorum.Gözüm bozuk değildi gittim kendime Schrodingerinki gibi yusyuvarlak bir gözlük aldım sırf öyle bir tip olayım diye.Yani yolda yürürken bana baktıklarında akıllarında zeka küpü geçsin die beni bilimadamı gibi görsünler die .tabi bu gözlükle olcak birşey değil ama yine de dış görünüş te bi yerde etki ediyo insanlara.Kafam anormal küçük arkaya doğru sivri çok hafif.Ben doğduğumda zaten ilk anlarımda kafam geriye doğru çok anormal derecede sivriymiş sonra 4-5 ayda hafif düselmiş ama hala sivrilik var ve bu seferde anormal küçük.Gözlük Büyük ve yusyuvarlak yani tam psişik birşey oldum.Tipin "T" si yok ama bu beni huzursuz etmior aksine daha çok hoşuma gidiyo.Kızlar böyle iğrenerek baksa dahi bu beni etkilemio hatta gülüyorum.Hoşuma gidiyo. Gelecek düşüncelerim hafife alınacak türden değil yani ben ölene kadar her anım her günüm okumakla , çalışmakla , üretmekle , başarmakla geçicek.Bu beni korkutuyormu yani kız yok sosyallik yok mutluluk yok yalnızlık yalnızlık sorular sorular sorular ? hayır bu beni körüklüyor daha da iyi daha da iyi olmak için gaza getiriyor.Ben kendimi toplum denen olgudan soyutlamış ve sadece gelişmeye ve geliştirmek için hayatımı bilime adamış biri olacağım bu kesin başka hiçbir seçeneğim yok çünkü tek seçenek koyuyorum. sadece eleştirilmekten korkuyorum.(yani ortaya bir fikir attığımda bu ne lan bu mu şu zeki herif lan sen zeki misin , hadi git işine be sende bilimadamını bırak cacık olmaz , ya yürü be zekiyim diye geçiniyon "Z" si yok sende) dicekler diye bazen paticikte bilimsel kısma bir cevap attığımda benim hakkımda böyle birşey dicekler diye gece uyuyamıorum. Sonra inanılmaz şeyler üreteceğime başaracağıma çığır açacağıma inanıorum çoğu zaman ama bazen içime kurt düşüyor ya olmazsa ya yapamassam ya gerçekten ben bu değilsem ya kendimi kandırıyosam diye içimi kemirip duruyo. Ayrıca son olarak da yani benim gibi düşünen bir insan çıktımı da acaba benden iyimi acaba beni gölgede bırakırmı acaba beni sollarmı acaba ben onun kadar iyimiyim yoksa o benden daha mı iyi diye kafayı yiyorum. Biliyorum düşüncelerim karmakarışık - çok düşünsel çatışıyorum çok fazla düşünüyorum yani psikolojim bozuk olabilir bazı konularda farkındayım ama ben En İyi Olmak istiyorum. İnanın Bana Bir Türk ismini Einstein ismi kadar ünlü yapmak için canımı-varımı-yoğumu-herşeyimi ortaya koyacağım.Tek isteğim Einstein gibi hiç unutlmayacak herkesin anacağı saygı duyacağı ne biçim adammış be diyeceği bir isim bırakmak.Bu nasıl olucak tabii ki yeri yerinden oynatacak çığır açacak ortalığı sarsacak çok önemli şeyler üretmek.Ben gerçekten bilmek istiyorum.Herşeyi ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum çünkü yani mahvediyor beni rahat edemiorum sorular cevaplanmamış açıklanamayan durumlar daha kesinleşmemiş bilgiler belirsizlikler yanlışlar doğrular Herşeyi bilmek istiyorum.Nelerle yüzyüze olduğumuzu gerçekleri ne olduğumuzu etrafta olup biten şeyleri kurguyu olguları bilinmeyen ne varsa bilmek istiyorum ve buna ihtiyaç duyuyorum bu benim yaşam kaynağım. Yaşam diye birşey olduğuna inanmıorum aslında.Hayat denen şey biz zekaya sahip canlıların oluşturduğu kavramlar ama duygular var tabii ki elbette bi ara red etmiştim ama gerçekler çünkü biz daha geriye gittiğimizde aslında madde olduğumuz içinde duygular tamamen maddesel etkileşimlerdir.Ama bunlar fark edilmeden Hayatın bir parçası olarak hissettirilmeden yoğun yaşanan şeyler.Aslında herşey bizim gördüğümüz düşündüğümüz hissettiğimizden çok farklı.Biz birer piyonuz.Ortada bir döngü var bir oluşum var ve bir parçasıyız.Biz aslında Evrenden kuşbakışı bakıldığında birşey değilizki sadece etkileşim içinde bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ha bide şunu söylemeyi unuttum yani bir güç olduğuna inanmak bir güç olduğunu düşünmek tamamen açıklanamayan sorulardan kurtulmak için gerek duyulan bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.Yani bazı sorular var kusursuzluk evren nasıl oluştu gibi bunu insanlar yeterli kapasiteye sahip olmadığımız için cevaplayamıoruz ve mutlak bir güç olduğunu ileri sürmek zorunda kalıyoruz çünkü cevabı yok ve mantıklı tek cevap bu gelior aklımıza.Ama bir güç olmak zorunda değil en büyük güç bence madde dir.Herşeyi yapan maddedir herşeyi sağlayan da maddedir.bence bir güç varsa o da maddedir.bu sorulardan kaçmayın ben kaçmıorum elbette bir güç varlığı düşüncesi dışında mantıklı cevaplar çıkacaktır yeterki bu cevaplara çalışalım ama mutlaka var[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 cevap olarak ne dememizi bekliyorsun sen the onesın[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ateistligin konuyla ilgilenmesine inanmıyorum,, kimse kimseyi inançları veya seçimlerinden dolayı (başka insanlara zararı dokunmadıkca) yargılayamaz... ve bence sen "özelsin" cunku herkezin kendince "özel" oldugu veya "özel" olmak istedigi bi dünyada cok sıradansın. sıradanla yıkıcı degil yapıcı birşey kast etmek istiyorum... nasıl tarif edilir.... ilginç düşünceleri olan gerçek anlamda çok "sıradan", "normal" veya sen nasıl adlandırmak istersen bir insansın (yazıdan anladıgım kadarıyla) ve uzun zamandır artık "sıradanlık" "özel" bir şey oldugundan boyle hissediyor/davranılıyorsun. ama bence üzülmeni veya paylaşmanı gerektirecek bir durum yok en basitindne su cümleni ele alalım "...tipim yok ama takmıyorum" bu bile kendinle barışık bi insan oldugunu gösterirki bu günümüzde cogu insanın (bende dahil) sahip olamadıgı, ve kıskandıgı bir olgu.... sadece kafan biraz karışmış veya belki içkiyi biraz kacırdın... veya dahada önemlisi ve basiti biraz daha olgunlaşıyorsun... sana soylenebilecek tek bir şey var "kendine zaman tanı" ps: kimsin sen beni nasıl az-cok tanıyıp bu yargılara varabiliyorsun dersen ben Raistin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ya bu ne hocam ya... Karı-kız, içip zıçma, arkadaşlar, eğlenmek olmadan hayat mı olur ya?? Belki sosyal ilişkilerde o kadar başarılı olmayabilirsin ama vazgeçmemek lazım.. Kendine uygun güzel bir ortam bulabilirsin.. Hayat böyle bilim, zeka hede hödö şeklinde geçirileyemecek kadar güzel yapma etme..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sıradanlık kişinin en fazla bir grup insanın hayatı için çalışmasıdır. Ben Tüm insanlık için çalışmaktan ve insanlığı çok çok yükseklere çok soruları cevaplamış hale getirmek için hayatımı bilime feda edeceğimden bahsediyorum.Eğlenmeyip-içmeyip-ortamsız tek başıma yapabildiğimin iki katına yapmak için çalışacağımdan bahsediyorum.ama bu yolda acaba beni ne gibi sorunlar beklior ben sadece bana yardım etmenizi bir şekilde belki bilmiyorum işte neden yazdığımı da bilmiyorum kendimi övmek için kesinlikle değil ama demekki birşeylere ihtiyacım var belki o şeyi buluruz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sen ateist degil deistsin anlattigina göre, yaratici ve düzenleyici bir gücün varligina inaniyorsun cünkü. Ayrica, özel hayatini neden herkesin gözü önüne serersin be adam?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu arada ben alkol den nefret ederim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yok belki olabilir diyorum.İnandığım tek şey MADDE bu arada benim hiç özel hayatım olmadıki[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ::Sosyal yaşam hakkında: seni kız muhabbeti yapmamak, ya da arkadaşlara gidip halı saha oynamamak kötü yapmıyosa, yani öyle bi ihtiyaş hissetmiyor, sosyal iletişim kuramadığın ya da yalnız olduğun için mutsuz olmuyorsan, bi sorun yok. Ama ilerde ne olur bişey diyemem. insan sosyal bi varlık sonuçta. :: Fizik aşkın hakkında: Söylediklerin güzel şeyler. Fikirlerin iyi. bilgiye açsın belli. Ama eleştirilmekten korkarsan olmaz. yüzsüz olucaksın, kendini ortaya koyucaksın. bişiler başarmak istiyosan kimin ne dediğine bakmadan yaptığının arkasında olmalısın. bana kötü söz söylerler diye, o işi yapmaktan vaz geçersen, senden baltaya sap olmaz. : inancın sana kalsın, o konuya girmicem.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 diablo yanılıyorsun sıradansın cunku insanların büyük cogunlugu kabul etsinler/etmesinler, farkında olsunlar (senin gibi)/olmasınlar en iyisi olmaya, en iyisini yapmayı düşünmüş,hayal etmiş veya dahada basiti programlanmıştır bu insanın dogasıdır.... ama benim merak ettigim niye bunu takıyorsun? neden bunu bir sorun bir çıban veya parmagına batmmış kıymık olarak görüyorsun? "tip" gibi cogu insanın en takık oldugu öenmli bir kondua bile kendiyle bu kadar barıuşık olan bir insanın bu tip basit şeyleri takmasını cok garip buluyorum ve dedigimi tekrarlıyorum kendine zaman tanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi eleştiri kaldırabilir misin ona göre yazacağım da... sonuçta kaldıramıyorsan polemik yaratmıyayım...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Dynun dediklerin çok doğru elbette ben bir teori attığım zaman ortaya dolusuyla eleştiri gelicek çoğu belki yıkıcı olucak ben bunlara dayanamassam hiçbirşey başaramam.Bu olguyu ortadan kaldırabilirim beni çok zorlasada bazen en güseli çok açık olmak ve yüzsüz olmak ama benimki kesin doğru die de üstelememek lasım herkesi dinlemekte lasım ama eleştirilerden korkmanın bir manası yok[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hayat zor be kardeş[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 turambarturin çok ilginç birisine benziyorsun tabii ki eleştirileri kaldırmak zorundayım buna alışmam lasım.ama anlamadığım burda eleştirilcek birşeyin olmaması burda ortaya bir iddia atmıorum ki tartışalım eleştirelim kendimden bashediyorum ama sen gene yap eleştirini[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ha bu arada tabii ki her insan en yüksek hayalleri kurar.En büyük olmak ister ama önemli olan hayalleri gerçeğe taşımaktır.Ben bunu istiyorum yapmayada kararlıyım.Bu ulusun o IQ seviyesi düşük diyenlere kapak gibi göstereceği bir isim olmak için ölümüne varım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: diablotg, 02 Eylül 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Hayata bakış açımın farklı olması ve benim kendiminde zaten farklı oluşum bana güven verior.Neye dayanarak farklıyım?bilmiorum ama şu ana kadar birçok kişi sen çok farklısın dedi yani aslında biliorum herkes kız muhabbeti yapıp dışarda piyasa atarken ben tek başıma yolda yürürken kuantum u irdeleyip acaba aradaki hataları yakalayabilirmiyim aslında bir boşluk bulabilirmiyim diye düşünüyorum. Farklı olmak üstünlük değildir bence, ki herkes farklıdır ama bazılarınınki daha belirgindir... Farklı olmanı bi "insanüstü" ((bkz: niçe)) olmak gibi yorumladığını düşünüyorum. bu sana hayatta çok zarar verecek bana verdi ama bunu daha yeni yeni anladım yani hakaret anlama sadece tecrübe said: Yani Bilimsel bir konu dışında başka hiçbir konu hakkında düşünmüyorum.Gözüm bozuk değildi gittim kendime Schrodingerinki gibi yusyuvarlak bir gözlük aldım sırf öyle bir tip olayım diye.Yani yolda yürürken bana baktıklarında akıllarında zeka küpü geçsin die beni bilimadamı gibi görsünler die .tabi bu gözlükle olcak birşey değil ama yine de dış görünüş te bi yerde etki ediyo insanlara. Sosyal hayatın olmadan değil "bilimadamı" baltaya sap olamazsın... ve bazı duyguları da yaşaman lazım. IQ nekadar gerekli ise EQ da gerekli unutma ayrıca eğer bir "kişilik" sahibi olmak istiyorsan bunu başkaları hakkımda ne düşünür diye yapmamalısın. bu kimlik bunalımına sebep olabilir... said: Kızlar böyle iğrenerek baksa dahi bu beni etkilemio hatta gülüyorum.Hoşuma gidiyo. elbet seni süründürecek biri çıkacak şimdiye kadar çıkmamış olması çıkmayacağı anlamına gelmez... daha fazla da konuşmam bu konuda... tarih beni haklı kılacak :-p said: Ben kendimi toplum denen olgudan soyutlamış ve sadece gelişmeye ve geliştirmek için hayatımı bilime adamış biri olacağım bu kesin başka hiçbir seçeneğim yok çünkü tek seçenek koyuyorum. yorum yapmıyorum. sadece scarface diye bi film var onu seyret diyorum. TM rulazzzzz said: Ayrıca son olarak da yani benim gibi düşünen bir insan çıktımı da acaba benden iyimi acaba beni gölgede bırakırmı acaba beni sollarmı acaba ben onun kadar iyimiyim yoksa o benden daha mı iyi diye kafayı yiyorum. fen lisesi mezunuyum senin gibi en az 100 tanesi ile 4 yıl geçirdim :-) okulun duvarına bile bi eleman şööle yazmış "tarihe herhangibir türkten daha çok iz bırakacağım". yorum senin... said: Bu arada Ateist olduğumu söylemedim söyleyeyim bari herşeyi anlattım bunuda bilin.1.5 senedir ateistim. iyi güzel hoş diyorum... eğer adam gibi araştırıp (kuranı okumak, incili okumak vs..) kararını bööle verdiysen saygım sonsuz... ama araştırmadan sadece kendi kafandeki postülatlardan yola çıktıysan tekrar düşün derim. (kızmaca darılmaca yok ben sordum sana önce)[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oldu mu?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ilginc, ulkuculere gitsen turk adini yuceltecem desen dayak yersin ateistim dedigin icin. quantum falan bunlarin nerden ciktigini biliyosun degil mi? trafikte cok takilmaya calis, belki aklina senin de einstein gibi seyler gelir. da vinci daha iyi bir idol bence.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Fen Liselerinde öyle kişilerin çok olduğunu biliyorum ama Oktay Sinanoğlu-Ted mezunu şu ana kadar meşhur türk bilimadamlarından zaten sayılı en fazla 4-5 tane fen lisesi olduğunu tahmin etmiorum.Nedennini bilmiyorum ama 30-40 senedir fen lisesindeki öğrenciler hep bilimadamı olmak için gidiyor ama sonradan hemen hemen hepsi vazgeçior noluyorsa bilmiyorum.Ama aslında tek değilde grup halinde olmak daha güzel düşünsenize 2010 yılında türk bilim adamları damgasını vurdu trük fizikçiler meşhur x kişisi - y - z - g kişileri fiziğe damgalarını vurdular güzel olurdu.Ama benim kararım kesin hiçbir Kuvvet döndüremez bu kadar büyük söz konuşuyorsam bir bildiğim var.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben daha bu sene lise-3 e geçtim ama nerdeyse tüm üniversite konularını detaylı biliyorum.Eksiğimi var tabii ama çoğunu çok iyi biliyorum hele kuantum hayranıyım. İdollerim arasında Da Vinci de var onada hayranım tüm kuantum fizikçilere kısacası böyle bilime kendini adamış insanların birer hastasıyım.onlara tapasım gelior ya resimlerini görünce gözlerim doluor ağlamaklı oluyorum işte bir gün benim olacağım yer diyorum bir gün benimde böyle olduğumu haya lediyorum.Çok güzel ya tek aşkım bu benim gerçekten aşığım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yazılanları pek okuyamadım ama senin yazını okudum.uzun süredir patide yoktun aslında(yanılmıyoresam,göremedim de o bakımdam) merak ettim aslında ne oldu diye,çünkü en son okulda fln bazı problemlerin vardı... Diyecerklerimden lütfen alınma,ama bu problemler doğrultusunda kendini bu tarz şeylere çok yöneltmişsin gibi geldi bana nedense.başarılı biri olma hırsını v hevesini anlıyorum,fakat başka yönlerde birşey bulamayınca buna daha da bir çok yönelmişsin ve kendini böyle tatmin etmeye çalısmısın gibi birşey sezdim. Dediğin birçok şey mantıklı geldi bana.Gelecekte einstein gibi olamasanda belki çok ünlü süper bi fizikçi olabilirsin,bunu istemek çok güzel birşey tabii ki.Ama dediğim gibi eğer sadece kendini ben böyle olmak istiyorum diye öyle görmeye çalısırsan gelecekte hayal kırıklığı yaşayabilirsin.Birazcık daha relax ol bence.Hedeflerin olması güzel ama sen ne isen osun...Baska biri yada baska bişey olmana gerek yok ;)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 diablotg iq her şey degildir iq zeka seviyenin sınırının bilimsel olarka ölüçümü sayılarla ifadesidir... ancak akıl olmadan zeka bir boka yaramaz (aradaki farkı anlayamayanlar için akıl=zekayı kullanabilme yetenegi) mesela ben çocuk iq ölüçümü testlerime göre 142 iq ile dahi seviyesinin üstünde dünyada %1 lik bi dilimdeyim.. ama bu işin pembe yanı... çalışmadıgım için veya var olan az veya cok aklımı (konumuz bu degil) kullanmadıgım için (üstelik senin aksime yaşıam görede gayuet yakışıklıyım) gerek gerçek gerekse sanal hayatta gıcık ve sevimsiz biri olarak biliniyorum.... demek istedigim su kendinle bu kadar barışık biri olarka bunu takman yersiz ps: horrible bi konyuu düzeltiym ben yanlış incelemediysem birkaç aydır diablotg bayadır buralardaydıda dahacok müzik vb bölümlerde takılıyordu [Bu mesaj ShadowMan tarafından 02 Eylül 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kendimce Bilim adamları arasından en sempatik-Erwin Schrodinger en ciddi-Charles Darwin en karizmatik-James Clerk Maxwell en yakışıklı-Werner Heisenberg en gizemli-Leonardo Da Vinci en baba-Albert Einstein Maxwell çok karizmatik gelio bana ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 senin (benim) gibiler geliyor fenlisesine güzel mis gibi gs lisesine gitmeyip.. sonra türkiye de bu işler ne şartlarda yapılıyor anlıyor... yolun zorlukları ile güreşmeye başlıyor... en basit örnek: isimini vermek istemediğim bir kız -bizim okuldan- belki duymuşsunuzdur "inepo" adlı çevre proje yarışmasında çok da iyi bir proje ile türkiyede 1. oldu.. peki sonra ne oldu biliyor musun? öss puan 330larda sdü bilgisayar öğretmenliği... bak sistemin çarkları nasıl dönüyor gör... hevesini kırmak istemem ancak bu bööyle... fen lisesinden bilimadamı çıkmıyor düşüncesine de katılmıyorum. 96 mezun veren okulum her sene en az 10 kişiyi fizik matematik moleküler biyolji bölümlerine gönderiyor... iyi örnek için "bilmem ne" çelebi vardı bizim eski mezun bilkent fizik soora cuuup USA. sonra mehmet gönen abimiz mezunlardan Cuuup USA.. yani yinede fen lisesi bilimadamı olmak isteyen birine oldukça iyi bir seçim olur. en azından CV de güzel durur....[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar