Mille Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ya kız arkadaşımı çok seviyorum ama konusacak hiçbir şey bulamıyorum çok soğumaya başladım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya bende benimkini çok seviom ama bizimde konusacagamız vakit olmuyo.. o yuzden soguyamıyorum..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 geçen arkadaşla yolda yürüyoruz kermit bozuk paran varmı lan dedi yok dedim napacan diye hiiç sordum dedi olsaydı söylerdim dedi çıldırdım bende sonra tabi söylemeyince meraktan. sonra yürürken ben buna sordum yanında leblebi varmı dedim yok dedi napacan lan leblebiyi dedi olsaydı söylerdim dedim bende merak ettim olm napacan dedi insanın başına ne gelirse meraktan yada leblebiden gelir dedim. niye dedi teyzemin oplunun burnuna leblebi kaçmıştı ondan dedim. ya yaaa[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @kermit adam sorununu anlatmış. her ne kadar "kişisel" bölümünden ben de pek hazzetmesem de sorununu anlatan bir insana insana saygıdan zerre belirti taşımayan cevaplar yazmanız hoş değil. zaten bişey yazmaya gönlün yoksa hiç yazmassın. not : alıntıdır.[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: jacabo, 05 Eylül 2005 23:57 tarihinde demiş ki: zaten bişey yazmaya gönlün yoksa hiç yazmassın. vardı da kalbi kırılır diye yazmadım ozmn yazayım hem çok seviyom diyosun hemde soğudum diyosun denge varmı sende ? nasıl bişi bu hem çok sevip hemde soğumak çorbamı mı bu soğuyo felan ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. [Bu mesaj kermit tarafından 05 Eylül 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ben de geçen gün bi arkadaşla otobüse bindim, arkadaşın telefonu polis telsizi gib çalanlardandı, ben onu çaldırdım bi, millet dönüp baktı bize, "nooluya lan, sivil bunlar galiba" gibisinden ya da biz öyle olduğunu sandık, ya da biz öyle olmasını istedik vs vs. İndik sonra, epey bi güldük ama güldüğümüz şey otobüstekiler miydi,yoksa kendi halimiz miydi, hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz galiba.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cok sevdigine gore mutlaka ortak bişeler olmalı ya soguma hemen![signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ahah benim böLe dertLeirm yok waLLa.. senin adına üzüLdüm.. sewgiLimLe bitmek biLmeen bi muabbetimis war :D teLLos sen tanıosn sanırım , biLiosn nası muabbet ettiini :D SewgiLinLe birbirinizi pek tanımıodunuz sanırsam cıktıınızda? yani cıkmadan ewweLki arkadas oLarak uzun bi birLikteLiiniz feLan yoksa.. Muabbet iLk dönemLer sizi kasar.. Hatta ayrıLıkLa sonucLanan bu tarz iLişkiLerim oLmustu.. iyi tanıdıın bi insanLa cıkarsan, hem muabbet raha döner, hemde iLişki.. 2 si bi arada oLdun mu sonuc oLarak müthiş bi bğLıLık cıkıo.. We ayrıLık oLursada herkese intiahara sürükLüo depresif enfeksiyonLarın :D [Bu mesaj SKeLeToN tarafından 06 Eylül 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yok abi samimiyet kurunca ''biz arkadaşız'' diolar kabul etmıolar. aman dikkat.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Voys, 06 Eylül 2005 01:18 tarihinde demiş ki: yok abi samimiyet kurunca ''biz arkadaşız'' diolar kabul etmıolar. aman dikkat. bi şekiLde beLLi eder zaten.. Çıkmak içinönce arkadas oLsunLar demiorm qi.. Sende biLiosn ben beybinLe arkadas oLduum andan itibaren cıkmayı mı pLanLıodm kanka ? yani kızda nietLiyse bi şekiLDe beLLi eder.. Zaten başta üstü kapaLı gidersin, baktın yüz wermio we amacını çözüo, o zmn zaten amacım bu diiLdi diye kıwırırsın, kızLarda erkekLerde biLdim biLeLi böLe yapmısLardır hep zaten :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 karşılıklı elktrık olayı!! katılıyorum[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şimdi sen kız arkadasını daha fazLa tanımaya fakat tanırken eğLenceLi haLe getirmeye caLıs.. Gerci ben ortaya bi Laf attım , yeni tanısmıs oLmaLısınız die , sadece bi tahmindi ama , yanLıs oLcaını düşünmüorm, şaşırtıcı oLur.. aksi takdirde konuscak bi çok konu buLurdunuz çünkü ?[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sex yap dicem ama çok atraksiyon olcak:D -mualla seni seviyorum ama konuşacak pek bişe yok -peki action:D saçmaladım.yattım uyudum[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sex yapmak için bi kızLa cıkıcaksa zaten daha uygun yerLer war abi sacmaLama :) Bi ihtiyac ama herşein çözümü oLduğunu sanmıorm.. -Hatcee sıkıLdım gız ben sendenn.. -Gel herifimmm , geL sen yanıma bah herşeecikLeri unutacan.. Puahaha :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Saçmalamakla kalmadınız bir de iğrençleştiniz .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aLttaki tamamen daLga farkındaysan.. düşünceLerim üst kısımda ;)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @kermit soğumaya başladım dedim farkındaysan ama hala seviyorum onu aradaki fark sevginin gitgide azalmasıdır eğer bunu anlayacak kapasiten olsaydı saygı duyar ve ya yardımcı olmaya çaılışrdın yada susardın demekki yok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Dalga veya değil , aynı şeyi ben yazsaydım ve sen benim kız arkadaşım hakkında o şekilde konuşsaydın dolaylı yoldan da olsa , sana zarar vermek isterdim ileri derecede .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 o haLde ben düşünceLerimi doğru şekiLde yansıtamadım.. Ya da sen anLayamadın.. Sadece bi espriden ibaretti ama yinede kusura bakma ne diyeLim..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Mille, 05 Eylül 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Ya kız arkadaşımı çok seviyorum ama konusacak hiçbir şey bulamıyorum çok soğumaya başladım!!! benimde kulaklık kulama böykürüyo ben bişey diyom mu[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aLaka ? dicem.. deme gereği duymuorm :D uehaueahe[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 öle canım sıkılıyo ki neyse ben yatam en iyisi saçmalamadan [signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com [Bu mesaj 2pac tarafından 06 Eylül 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj 2pac tarafından 06 Eylül 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çok ustune dusme oluruna bırak az gorusmeye bak ozle ozlet bide ole dene.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bencece ii gecler[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Cintonik, 06 Eylül 2005 02:40 tarihinde demiş ki: çok ustune dusme oluruna bırak az gorusmeye bak ozle ozlet bide ole dene. üstat ne güzel yazmışsın bee ağlayasım geldi[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com [Bu mesaj 2pac tarafından 06 Eylül 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar