Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir ay

-pinkmartini

Öne çıkan mesajlar

said:
HymnOfSnuk, 05 Eylül 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
üçgenin 1 kenarı yapılır. :9

olabilir..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

vücut yapıp napacan abi..bak bana tahta vücut..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Sosyal ağlarda paylaş

1 Ayda amino acid-creatin vs. alarak ve ağır bi antreamn sonucu biceps-triceps-omuz yapabilrsn Zati bi yeri çalıştırmak için adamlar 6 haftalık progream verio genelde[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 ayda yazın kıcımı yırttım nerdeyse butun gun 1 ay boyunca yok kostum yok agırlık calıstım şınav cektim mekik cektim herbişeyi yaptım ve gercektende vucudumun goruntusunun 1 ay sonra duzeldigini hissettim..bi kere gobek gitti ve orda biraz da olsa kas birikintisi olustu:Dvalla kollar zaten baya bi değişti haa bu sırada arada sırada su hani oturduun yerden kas yapan aletler varya onlar bi b.ka yaramıo:D inan bana neyse işte velasılıkerem harbi vucudum değişti ama oyle kaslandı diyemem ama sekil aldı harbi..yani soyle diyim bir ay onceden 20 şınav zor cekerdim sonrasında 60 şınav cekebiliyorum artık...

sonra sigaraya basladım kendimi yine saldım:D
ama donusum muhtesem olucak uniye girince body calısıcam :D

not:uniye 2 sene var ozamana kadar kanser olmazsam tabe :D

[Bu mesaj unaccompanied tarafından 05 Eylül 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İlk günlerde sakın çok ağır kaldırma.Mesela ben 2,5-4-6-8 die gittim.10 yapmadm daha 2 haftalığım çünkü. :) Hocaya sordum zati dediki çok ağır kaldırmak diil hareketi doğru yapmak önemli.Sen gşimdi gitsen hiçbişi kaldırmadan o hareketleri yapmaya çalışsan gene hissedersin nerelerinin çalıştıığmnı :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bi arkadaşın kuzeni sas komandosu
3 aydır eğitim görüyolar
sabah 8 akşam 8
karın bölgesinde baya yağlar falan varmış eğitime başlamadan önce şimdi çizgi çizgi karın kasları olmuş ve adam tek seferde 500 şınav çekebiliyomuş... :oha:[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Sosyal ağlarda paylaş

oyle kendımı pek kasmadan demişsin , kendini kasmazsan sadece kendini iyi hissedersin ve kardiyon gelişir , belki birazda kollar. Kasarsan kollarla beraber göğüsün üst tarafında azcık bişiler oldugunu gorursun. Diyetle desteklersen gobek gider , ama kas mayetinde fazla şeyler bekleme.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

diyelim belin 100cm bir ay sonra diyetle desteklenmiş sporun ardından 100cmlık bi bele sahip olmayacağın için gider o göbüş... yoksa bende isterdim ikisi bir arada formulunu , eritme ve geliştirme hareketleri farklı sonuçta. Hareketi nasıl yaptığında değiştiriyo[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

sabahları boyle ablalar cıkıyor televizyona "hadi kızlaaar hop ki üç dört" diye onları izle :P saka saka,aslında saka falan değil, izle yararlilar, ama benden tavsiye yuzme herseyin cozumu, tum vucudun caliştigi için gunde 1 saat calişma ile 1ayda tum yaglar gidiyor.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 06 Eylül 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
ne yani şimdi düzenli olarak yarım mekik,şınav,barfiks yapıyorum yapmiyim mi ? birde kalça bölgesindeki yağlardan kurtulamın bir yöntemini bilen varsa şuraya yazıversin :p

Şimdi bi yöntem söylerdim de :P
Şaka bi yana arka adelelerini çalıştıran harekerlerde bulun. En güzel yolu tek ayak üzerine şınav çek. Hergün 2şer arttır.[signature][hline]Aşk'ın İğnesiyle Dikilen Dikiş Kıyamete Kadar Kopmaz. M.İrfan.
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz mı yahu, işe yarıyor mu bilmiyorum ama deneyen yazsın, hani su kemerimsi bişey var buhar ile terlemeyi sagliyor 1 saatte bayaa inceliyorlar, alsak mı napsak? oss calişirken bi yandan zayıflarız[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...