dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İnanılmaz kaza! Helikopterden teleferiğin üstüne beton düştü başlığını okurken; "Tek türkiyede olur sanıyodum böyle ilginç ölümler. Rakibimiz çıktı demekki hayırlı olsun." gibisinden yorumlara rastladım! Dedim ki "Bre, Patiler!! Siz garip ölüm görmemişsiniz!" ve işe koyuldum.. Aslında reel manada işe kouldum çünkü işe çıkıyorum şimdi ve hatta geç kaldım... Dolayısı ile hızlı hızlı Darwin Awards'un sitesi ve benim konu üzerine örnek yazacak, yorum yapacak vaktim olmadığı için Sözlük yorumları ile başbaşa bırakıyorum sizleri... Tabi; insanların çoğu zaman bir anlık dalgınlık ya da kafa karışıklığı sonucunda ölüme gitmesini espri malzemesi olarak gören ve onları aşağılayan bir zihniyetin verdiği sözde ödül; açtığı site. ne olursa olsun, o sitede bahsedilen kişiler ölmüş. arkalarında acılı yakınlarını bırakarak ve çoğu durumda kendilerinen başka kimseye zarar vermeksizin terk-i diyar eylemişler. şu durumda kimin "aa salağa bak, nasıl ölmüş" demeğe, o kişileri maymun yerine koymaya hakkı olabilir ki? (actionary, 15.08.2005 05:14 ~ 05:17) şeklinde belirtilen gerçeği de unutmamak lazım. Der ve kaçarım Gönder gönder! Alt+s Alt+s Cursor BASSS!! hah oldu..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kötü diyet ve havasız bir oda, bir adamın ölümüne yol açtı. bedeninde hiçbir iz yoktu fakat otopside adamın vücudunda çok büyük miktarda metan gazı bulunduğunu görüldü. ölü adam diyet yapıyordu ve diyeti fasulye ile lahanadan ibaretti. odaya girildiğinde çok yoğun bir gaz kokusu ile karşılaşılmıştı. yani adam fasulye ile lahananın kurbanı olarak, hiç hava girmeyen kapalı bir odada kendi gazında boğularak ölmüştü. bu arada odaya ilk giren kurtarıcıların üçü kokudan hastalandı ve birisi hastaneye kaldırıldı. -------------- Töbeee... Sözlüktekilerin hepsini okuyorum. Tek türkiyede oluyo sanırım demiştim de sözümü geri alıyorum:)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 1995 yılı darwin ödülü birincisi, kola makinasından bir soda almaya çalışırken üzerine düşen makina nedeniyle ölmüştü. 1996 birincisi arabasına jato aygıtını (uçaklara yol gösteren otomatik aygıt) monte eden ve yoldan çıkıp 30 m. aşağıdaki kayalıklara çarpan bir hava çavuşudur. ve şimdi de 1997 yılı birincisi: los angles'den larry walters; gerçekten çok başarılıydı; larry'nin çocukluk rüyası, uçmaktı. yüksek okuldan mezun olur olmaz pilot olma umuduyla hava kuvvetleri'ne müraacat etti. ama ne yazık ki, gözleri yeterince sağlıklı olmadığı için reddedildi. öylesine üzülmüştü ki, bütün gün evinin arka bahçesinde oturarak havadan geçen uçakları izliyordu, hava üssünün yakınındaki bir eve taşınmıştı. ve birgün larry karar verdi; uçacaktı. yöredeki ikinci el ordu eşyalarını satan dükkana gitti ve iki hava balonu ile birkaç helyum gazı tankı satın aldı sonra evine döndü ve balonları kayışlarla bezden yapılmış demir sandalyesine bağladı ardından cipinin tamponuna sandalyeyi bir halatla bağladı ve balonları helyumla şişirdi. balon yerden birkaç metre yükselince test etmek için üzerine tırmandı. memnundu çünkü balon çalışıyordu. yanına birkaç sandviç ve saçma atan bir tüfek koydu. böylelikle iniş zamanı geldiğinde balonları patlatacaktı. balonun ardından sürüklenen sandalyeye gitti. larry'nin planı halatı kestikten sonra evinin arka bahçesinin üzerinden havalanıp, 900 m. kadar yükselerek uçmak ve birkaç saatlik bir uçuştan sonra yere inmekti. balonları birer birer patlatarak alçalmayı düşünüyordu ama sonuç farklı olacaktı. ve 10 mart 1997'de cipe bağladığı sandalyesinin ipini kestiğinde, sandığı gibi sandalyeli balon araç yavaş yavaş yükselmedi. bir top mermisi gibi los angeles göğüne fırladı, en fazla 900 metre yükseleceğini sanıyordu, oysa daha ilk anda yatay bir uçuşla 7.000 metreye ulaşmıştı. o yükseklikte larry, balonlara ateş etme riskine giremedi, üstelik dengesini de bozulmuştu, kısacası başı iyice dertteydi. böylece soğuktan donarak, korku ve dehşet içinde 14 saatten fazla havada kaldı, oradan oraya sürüklendi. sonunda en kötü şey oldu, los angeles uluslararası havaalanı'nın üzerindeydi. ilk kez larry'i bir yolcu uçağının pilotu gördü, hemen kuleyle haberleşerek, elinde bir tüfekle, bezden sandalyede uçan bir adamı tarif etti. havaalanın radarları, 7.000 m. yükseklikte uçan bir nesneyi belirledirler. acil durum alarmı verilerek, hemen bir helikopter araştırma için havalandırıldı. gece oluyordu ve deniz kıyısına doğru rüzgar esmeye başlamıştı, rüzgar larry'i denize götürüyordu ve tabii ardından da helikopter geliyordu. birkaç mil sonra helikopter larry'e yetişti ve görevliler tehlikeli olmadığını anladılar, zaten yardım istiyordu. kurtarmak için yaklaşmaya çalıştılar ama helikopter yaklaştıkça pervanesinin rüzgarı larry'i uzağa itiyordu. sonunda helikopter, larry'den biraz yukarsıdaki bir noktada kalmayı başararak, çılgın uçucuya kurtarma halatını attı ve larry halata tutunarak ve sahile kadar havada taşındı. helikopter mürettebatı çok zor bir işi kusursuz bir şekilde başarmıştı. larry dünyaya dönmüştü, yere indirildiği anda tutuklandı. kelepçelenerek götürüldüğü sırada bir gazeteci, larry'e neden bunu yaptığını sordu. larry, bir an durdu, döndü ve soğukkanlılıkla cevap verdi; "bir adam sadece oturamaz, bir şeyler yapmalıdır." ertesi gün basın larry'den söz ediyordu; los angeles times'da "larry walters, bezden sandalyede şöhrete doğru yükseldi ve 44 yaşında emeline ulaşmayı başardı." yazıyordu. california haber ajansı upi "gökyüzüne bakın. bir kuş mu, bir uçak mı, yoksa bir uzay mekiği mi? hayır. o, bezli sandalyede oturarak 7.000 metrede uçan larry walters. 44 yaşında bir kamyon şöförü. cuma gününün yarısını helyumla dolu balonlara bağlı bir sandalyede geçirdi. bu garip araç uçak pilotlarının ödünü patlattı. long beach polis örgütü olayı doğruluyor. walters; 'yeryüzünde oturuyordum ama bu aracın işlediğini kendime kanıtladım." dedi."[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Öeh Larry bana biraz uydurma gibi geldi. 7.000 metre ne demek ya. zaten yaşayamazsın o yükseklikte[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o kadar yükseğe o hızda çıkınca basınç deişikliğinden direk yatması lazım diilmi yaw.. dağcılar bile kamp kura kura tırmanıyo bu adam balonu patlatmaya zaman falan bulamadıına göre düşme hızında fln çıktı heralde[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bilirmisiniz bilmem:) ama bi olay vardı bu pokemon manyaklığının olduğu zamanlar bi çocuk kendini o ucan ateş pokemonu(adını bilmiyorum)zannederek 4 kattan atlamıştı çocuğun akıbeti noldu bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ne şehittir ne gazi; Acaba ne yoluna gitti niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 O pokemon olayları sadece Türkiye'de değil birçok ülkede oldu. Coguda olumle sonuclandı...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hava kuvvetlerinde calisan abimiz nasil elde ettiyse bir jet motoru* sahibi olmustur. bu jet motorunu da arabasina bir sekilde takmistir. eee artik sira bu motoru denemeye gelmistir. abimiz otobana cikar ve jet motoru atesler. (abimizin jet motorunu atesledigi noktayi erimis asvalttan anliyorlar.) jet motoru atesledikten cok kisa bir sure sonra arac ile yaklasik 450-500 km/s hiza ciktigi tahmin edilen abimiz bu sekilde 20-25 saniye icinde yaklasik olarak 4.5 km yol alir. tabii bu sure icinde frenler erimis, lastikler yanmistir ancak arac hizlanmaya devam etmektedir. sonuc olarak arac havalanir. (aracin havalandigi noktayi gene asvalttaki izlerden anliyorlar. daha dogrusu izlerin bittigi noktadan.) arac havalandigi noktadan kayaliklara carptigi noktaya kadar yaklasik olarak 2 km daha gider daha da dogrusu ucar. nihayetinde carptigi kayaliklarda yaklasik 1 metrelik bir oyuk* acan arac paramparca olur. kaza sonrasi super zeki abimizden geriye birkac kemik, dis ve sac parcasi disinda hicbir sey kalmaz ne yazik ki. ama ilginc bir sekilde arabanin arka tamponunu hasarsiz bir sekilde bulunmustur. tampon ustundeki cikartmada ise su cumle yazmaktadir: how do you like my driving? dial 1-800-eat-shit[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hmmm.. urban legend'larin 1. si güzelmiş harbi.. 9. kattan aşagiya atlayan biri.. 8. katta karisiyla tartişan bi adamin sinirlenip camdan dişariya 1 merme sikmasiyla, intihar eden herifin kafasini patlatmasi nasi bi şanstir? onu geçtim.. kafasını patlatan adam hapis yatar mı? kaos ya[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: MeSh, 06 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Hmmm.. urban legend'larin 1. si güzelmiş harbi.. 9. kattan aşagiya atlayan biri.. 8. katta karisiyla tartişan bi adamin sinirlenip camdan dişariya 1 merme sikmasiyla, intihar eden herifin kafasini patlatmasi nasi bi şanstir? onu geçtim.. kafasını patlatan adam hapis yatar mı? kaos ya Oha yani.Şansa bak:D Gerçekmi bu olay? Ve adam cidden hapis yatmışmı:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Oha harbiden ucmus bi olay o ne oyle adam intahar eden adamı vurusunca hapis yatmıs[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o olay magnolia filminde vardı, önemli bi hukuksal soruymuş, gerçek sanırım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Güzel sitedir bu. Ekşideki yoruma da katılmıyorum, adamların ölmüş olması değil ölme nedenleri ve bu konudaki ısrarları zaten güldüren nokta. Son adaylardan biri de hatırladığım kadarıyla şöyle birşeydi; Kahramanımız arabasına bakım yapmaya karar verir, ancak arabanın altına yatmak istediğinde krikonun yeterince yükseğe kaldıramadığını farkeder. Bunun üzerine aküyü krikonun altına koymak suretiyle ek bir yükseklik yaratır ve huzurla arabanın altına yatar. Doğal olarak akü parçalanır, kriko kayar ve kahramanımız arabasının altında can verir. Şimdi bu kadar basit bir salaklık gibi görünen olay neden birinciliğe aday? Çünkü; 1) Kahramanımız büyük bir şirkette "kaza önleme ve iş güvenliği uzmanı" olarak çalışmaktadır. 2) Birkaç sene önce aynı yöntemle arabasının altında kalarak bacağını kırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Koptuklarım: [spo1=Bungee]Maceraci bir arkadasin, 22 yasinda hayatini kaybetmesine sebep olan denemesi sonrasi aldigi odul. amerika'da bir fast food restoraninda isci olarak calisan arkadasimiz hayatini neselendirmek icin bir seyler aramaktatir. nihayetinde bungee jumping yapmaya karar verir. kafasina gore aldigi bungee iplerini, gene kafasina gore birbirine baglar. sonra da bu ipleri ilk once kendi ayagina, ardindan da yerden yaklasik 25 metre yuksekligindeki bir yere gene kafasina gore baglar. devaminda ise hooppp asagi... arkadasin olumcul hatasi ise ipi biraz bol/uzun tutmus olmasi. kullandigi ip, atladigi nokta ile yer arasindaki mesafeden bile daha fazlaymis... herhalde bol olsun, ferah ferah atlayim diye dusundu... bilemiyoruz.[/spo] [spo2=Gerilim:D]Sevgililer arasında popüler olan yüksek gerlim hattına çıkıp manzara izleme aktivitesini sevgilisinden yeni ayrılmış eleman yanıda altı şişe bira ile gerçekleştirmektedir. 5. şişeyi bitiren eleman sıvı atıklarını vücundundan uzaklaştırma sıkıntısını daha fazla uzatmayarak pantolunun içinden gerekli aygıtı çıkarıp işemeye başlar fakat unuttuğu bir şey vardır: çiş elektrolittir. ve ohm yasasının da yardımıyla önce neon lambası gibi radyasyon yapar, alev alır ve sonuda parçalarına ayrılır. daha sonra elemanın aleti birkaçyüz metre uzakta zenci aletinden daha bir kara şekilde bulunur.[/spo][signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İyide sözlükte yazanların aynılarını buraya yazıyosunuz ? Başka varsa paylaşın. Ben sadece o yazı hakkında yorum yapmak için yazmıştım.![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 zuhahaha sozlukte şu sandalyeyle 7000 metrede ucan adamı okuyunca gulmekten sandalyeden dusstgum ya. bunu goren ucak pılotunun yuzunun seklını merak edıyorum dusunsenıze yolcu ucagı suruosunuz camdanda ılerde sandalyede oturan yaslı bı adam el sallıyo puhaha =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar