Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedileri sevmiyorum..

lullaby-kit

Öne çıkan mesajlar

bi arkadaş imzasına bi link koymuş.kedileri seviyosan tıkla mı ne yazıyodu..aa lan du bakim noluyo diip bi tıkladım.tıklamaz olaydım.(insanın başına ne gelirse meraktan..)2 haftadır bilgisayardan miyavv miyavv miyaou sesler geliyo kafayı yicem.nereye kaydetti arıyom bulamadım bi türlü.müzik dinleyemez oldum.biri bana yardım etsin format atmayı bile düşünüyorum artık..[signature][hline]couple of dreams...
Sosyal ağlarda paylaş

muhauha imzayi yazana sorsaydin ya mauhauh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

koptum ahuah !![signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh senin halini düşünemiom durmadan miyavlayan kediler..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

olm o bişi deil lam. aynısı bnmde başıma geldi ama bn o sırada evde tek başımaydım ve gece yarısı forumlarda milletn başından geçen ürkütücü olaylarn yazıldıı bi topic okuodm lam bi tırstım var yaa 3,5 oldm evde anasını satiim.
sonra bişiler oldu düzeldi kendi kendine:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

sakın özel mesaj gelmiş olmasın :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş