Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15k HP / 15k Armor

Qui

Öne çıkan mesajlar

said:
Gangren, 04 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
Burning Legion serverında, Horde tarafında INT ranking :)

Mage için 1 INT = 15 mana.

1 int = 15 mana tamam ama lvl atladığındada aldığın bonus mana hp falan var.mage olayının yalan olacağını sanmıyorum.birinde ubrs ye girdiimde khadgars rage den bi gnome mage vardı.bufflarla baktım 11.18k mana.ayrıca full epic var.sordum nası böle 10k+ mana hangi su doldurur bunu falan dedim.benim molten core da ne var ne yok bufflarla 14.7k manam var dedi.hönkledim bende :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Full Arcanist giydiğini + üzerinde sadece Rumination ve INT enchantlerinin olduğunu (+22 dahil) + GotW + birkaç potion olduğunu varsaysak bile 10k mana ediyor. Alliance tarafında, Paladinlerin Mana artıran bir özelliği var mı bilmiyorum ama onunla birlikte daha BL'de ben 10k manası olan birisini görmedim.

Benim açımdan böyle en azından 10k manaya ulaşamadım daha, gerçi bende 2X Rumination yerine 2X Constitution ile Bracer ile Boot üzerinde STA enchant var ama, onları eklesek bile 1k civarı mana bile etmiyor. KR Gnome Mage neresinden, nası abartmış bilemiyorum "14k manam oluyor" diyerek..

Sonuçta burada verilen karakterin ayrıca 4.2k HP'si olduğunu da görmek lazım. Crimson Shocker var ayrıca (INT bonusu olmayan bir Wand) Yani hem 686 INT olacak, hemde 4.2k HP olacak.. Yook yook :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 05 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
Full Arcanist giydiğini + üzerinde sadece Rumination ve INT enchantlerinin olduğunu (+22 dahil) + GotW + birkaç potion olduğunu varsaysak bile 10k mana ediyor. Alliance tarafında, Paladinlerin Mana artıran bir özelliği var mı bilmiyorum ama onunla birlikte daha BL'de ben 10k manası olan birisini görmedim.

Benim açımdan böyle en azından 10k manaya ulaşamadım daha, gerçi bende 2X Rumination yerine 2X Constitution ile Bracer ile Boot üzerinde STA enchant var ama, onları eklesek bile 1k civarı mana bile etmiyor. KR Gnome Mage neresinden, nası abartmış bilemiyorum "14k manam oluyor" diyerek..

Sonuçta burada verilen karakterin ayrıca 4.2k HP'si olduğunu da görmek lazım. Crimson Shocker var ayrıca (INT bonusu olmayan bir Wand) Yani hem 686 INT olacak, hemde 4.2k HP olacak.. Yook yook :)

tam hatırlamıorum ama nether den eldiven-kemer-ve şapka vardı.2-3 arcanist ve geriside random epicti :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 05 Eylül 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Başlığın kaydırıldığı yok aslında. WoWRankings adlı sitenin, karakter profillerini kaydederken buff & potion gibi şeyleri göz önüne aldığını veya saçmaladığını konuşuyoruz.

HP, Armor ve Mana bu söylediklerimizden etkilenen değerler. Abartı derecede olmaları tartışma konumuz anlayacağın.

Konu gayet yerli yerinde devam ediyor bence.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
Sosyal ağlarda paylaş

wow rankings .com sitesi sadece orjianl serverları kaydetmez
emulator serverlarınında oyuncularının profillerini bulaiblirsiniz

bu sebeple o gordugunuz 15k mana vs fake degildir, emulator serverlarında bu tarz seyler olabilmektedir.

tanrı orjinal serverları korusun[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmasi kolay olarak inek şaman rank 10 set enchantlarla 5k hp 5 k mana buffsuz
Hemen max mana stam düşünmek yersiz :P[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 06 Eylül 2005 07:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

imkansız bencede.allakhazam a baktığımızda 8k9k manalardan 15k ya atlıyor.zaten server ismi de yazıyor fake olduğunu anlıyoruz

BL nin en yüksek hp li warrior u tygore un 6k hp si var gibi gözüküyor.en yüksek armor ise 8400 gözüküyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...