elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: dasaaa, 05 Eylül 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Farklı şeyler.. Artık o güçte değiliz.. Bu şekilde bir daha o güce zor geliriz.. Ama yine de farklı şeyler.. Ne gücü allasen o zamanlarda? Sıfır ekonomi. Ekonomisiz ülkenin gücü mü olurmuş. Ayrıca AET (Avrupa Ekonomi Topluluğu) kurulurken Türkiye'ye kurucu üyelik teklif edildi. Bülent Ecevit kabul etmemişti. Şimdi yalakalıktan ne yapacağımızı şaşırdık bir zamanlar kurabileceğimiz bir topluluğa girebilmek için.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Şu anki politikamız bu kadar kesin olmasada bir nevi buna benziyor. Eğer bu seferde gereken karar alınmadan ağlayan bir çocuğu susturmak istercesine elimize şeker verilip yollanmaya çalışılırsak,bu ülke bir daha bu konu hakkında tartışmaz.[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 *! iç çeker, boğazına bir şey takılır...*[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 AB kenk pls bizi arana al gralsın bab dersen oynarlar senle oyuncak gibi. nalet olsun hepsine oyuncak ettiler bu ulusu.[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: elaidi, 05 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Ne gücü allasen o zamanlarda? Sıfır ekonomi. Ekonomisiz ülkenin gücü mü olurmuş. O zaman hayvani ekonomik atılımlar yapılmış dahası Osmanlı'nın borçları dahi ödenmiştir! Bu bir ekonomik güçtür Amma; daha önemlisi ülkenin gücüdür. Bütün oturduğu masaların hemen hemen hepsinden galip kalkan, diplomatik ilişkilerde güçlü bir dönemden bahsediyoruz... Kısacası güçlü bir dönem.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Benim bildiğim 1950 yılları civarında borçlar bitmişti.. Yanılıyor muyum? Yani güçsüzdük.. Gerçi AB ile de pek karşılaştırılamaz çünkü AB için ço ciddi kriterler var her ülkenin uygulaması gereken. Ama Milletler Cemiyeti için böyle bişi yok sanırsam. IRAK IRAN bile üyeydi galiba.. Ama tabii ki şu an ki siyasi basiretsizliği kesinlikle örtmez bu..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Türkiye Adnan Menderes'ten sonra dış güçlerin eline düşmeye başladı. Öyle ki ABD vereceği Marshall yardımını sadece tarımda kullanılması (yani ne sanayide, ne eğitimde, ne sağlıkta vs) şartıyla verdi, biz de kuzu kuzu kabul ettik. Adamlar bizim çiftlik olmamızı istediler, sen pamuğu üret, onlar sana Levis satsın. (Gerçi biz onu bile beceremedik, tarımımızın hali de ortada)[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @bLackcha0s Kalkmasın abi kalkmasın... Dedigi gibi baska onderler beklersek ilerledigin kadar gerilersin. Daha ne beklicez ?[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 İşte geçen bir yerde yazmıştım. Herkes lider bekler durumda. Kimse kendinin de büyük bir lider olabileceğini düşünmüyor, ya da güvenmiyor.. Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u aldığı yaştasınız belki birçoğunuz. Size tabii ki İstanbul'u alın demiyorum, çünkü alındı. :) Ama hepniz bir Sultan Mehmet, hepiniz bir Atatürk olabilirsiniz. Bunun için çalışın. Beklerseniz, çoook beklersiniz.. Ülkeyi vatanı kurttaracak coniler değil sizsiniz. Ama kimse bunu görmüyor. En azından etrafımdaki insanlar..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yvaşlara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 fesupanallah...[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @MartinLGore yuoo ben görüorum kendimde o geleceği...Hatta siyasete atılıocam büyüyünce :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Nooluyo yav, tööbe tööbe![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Horrible, 05 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: @MartinLGore yuoo ben görüorum kendimde o geleceği...Hatta siyasete atılıocam büyüyünce :) işte bu iyi haber :) ama keşke herkes senin gibi düşünebilse...[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: MartinLGore, 05 Eylül 2005 23:33 tarihinde demiş ki: İşte geçen bir yerde yazmıştım. Herkes lider bekler durumda. Kimse kendinin de büyük bir lider olabileceğini düşünmüyor, ya da güvenmiyor.. Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u aldığı yaştasınız belki birçoğunuz. Size tabii ki İstanbul'u alın demiyorum, çünkü alındı. :) Ama hepniz bir Sultan Mehmet, hepiniz bir Atatürk olabilirsiniz. Bunun için çalışın. Beklerseniz, çoook beklersiniz.. Ülkeyi vatanı kurttaracak coniler değil sizsiniz. Ama kimse bunu görmüyor. En azından etrafımdaki insanlar.. +1.yiğip bitirmekinsanların kendisini birilerini anmak malesef olayı halledemio..ya mandoonun dedği gibi örgütlenin(hehe:)yada bi şeler yapmaya çalışın ozman.. yani sir diodu bana kişiselde acı çekmenin bi anlamı yok,ya unutucan yada bi şeler yapmak için kafa patlatacan.. edit:eylemci,solcu v.s değilim,örgütlenin falan diyince çıkmasın o anlam..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yanlış yere gitti. [Bu mesaj Mino tarafından 06 Eylül 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 paspatur kısa ve öz açıklamış: nereden,nereye..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: elaidi, 05 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Ne gücü allasen o zamanlarda? Sıfır ekonomi. Ekonomisiz ülkenin gücü mü olurmuş. memleketin içinde bulunduğu koşullar göz önüne alınırsa ve özellikle Kurtuluş Savaşından çıktığımız hesaba katılırsa çok güçlü olduğumuz söylenebilir (özellikle bu güne oranla)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 06 Eylül 2005 08:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ne karizma varmış memlekette be =) Şekli koymuşuz iki dakkada[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yalnız hep varmıs oleymısız soleymıs neden gıne öle olmasınkı??Sımdıkı gencler bızler cok calıssak belkıde bişiler yapabılırıs.Ama adamlar universiteyı anadolu-fen lısesını kazanıyo ee sonra çalısmıyo.Derslere gırmıyo okuldan kaçıyo ya kız arkdasınn yanına yada bowlıng e yanı kendımızı sımdıden sartlandırmak lazım guclu olmaya dıye dusunuyorum ben[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar