fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yaa fraps ten baska ss programi biliyor musunuz... bende fraps calismiyor basiyorum tusuna bir turlu cekmiyor...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Zamanında bunu kullanmıştım ve oldukça memnun kalmıştım bir bakabilirsin.[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 fraps ayarlarını yaptın mı? "şuraya kaydet" gibisinden ayarları olcaktı. F8'le kaydediyordu sanırım. Düğmeye basıyorsun, başlıyor. Bir daha basıyorsun. Duruyor ve o aradaki kısmı kaydetmiş oluyor. Ha bir de oyunda kullanıyorsun değil mi, normal desktopta çekmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 desktop cekimi yapmak istiyorum ama olmuyor... google earth te calisiyor onda cekebiliyorum desktop u cekebilecegim bir program var mi??[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Cevap verilmis iste, HyperSnap DX. Her turlu ortamdan screenshot alabiliyor. Fraps daha cok video capture amacli zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RehaMuhtar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Kabalasmana gerek yok baggio alan yetkilisi olabilirsin burda sorunlara sorularimiza cevap ariyoruz sadece. Kabalasmadim tarzi yorum yazma bosuna kör degiliz. Hazmedebilenlere verseler su yetkileri ne kadar mutlu olacagim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Benim de kim oldugu belli olmayan uyelerden ukalalik gormeye ihtiyacim yok. Iki mesaj ustte cevabi verilmis soruyu "yav soylesenize???" diye sorana ben ilkokul ogretmeni gibi cevap vermem, hazirciliktan nefret ederim, kusura bakma.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar