Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tank icin gereken itemlar ve molten corela ilgili bir soru

Popeye

Öne çıkan mesajlar

aradim ama bulamadim forumda
dungeonlardan veya questle alinabilecek ( mc onyxia falan haric ) tank icin itemlari yazabilir misiniz ? (iste defense resist dodge su bu )

he birde araya sikistiracagim bir soru var :) MCdeki bosslarin disindaki diger moblar en dusuk kac kisilik grupla oldurulur ? veya tahmini kac kisi yeterli olur[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

bosslar haric diger moblar :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 02 Eylül 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
1 tane normal mob u 10 kişi filan öldüremezmiyiz ?

Yok 10 kisi imkansiz. Zaten MC deki ilk moblar Molten Giantlar ve 2li pack olarak geliyorlar. Bir tank gurubu vede iyi DPS olmasi sart.

[Bu mesaj BloodBane tarafından 02 Eylül 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tank için gereken itemlara gelince eğer might setin yoksa sana şöyle özetliym defense veren armorlu parçalar stamina veren parçalara göre daha gereklidir, (MC veBWL için fire ve shadow resist) nedenine gelince nasolsa arkadan heal aliyosun 3000 hp olsa da 5000 hp olsa da zirhi kalin tutarsan priestlerin manasi daha çok dayanir, önemli olan az damage yemek hp cap o kadar sorun deil.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wayne, 02 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
iş kişi sayısında deil yine itemde bitior mc icin epic set olması lazım bence ama epic setsiz yapılamazda demiorum ama epic işi kolaylaştırır çünkü wow da biraz oyuncu yeteneginden cok itemler konusuor item cok farkedior
Ragnaros'a kadar MT esyalarindan baskasi pek farketmiyor aslinda.
Ragnaros'ta her üyenin fire res. kasmasi gerekiyor mesela.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Eski US serverımda 20 tane blue equipli kişi lucifrona kadar temizleyip öldürmüştü. 2 hafta önce de 17 kişilik bir raid Onyxia yı öldürdü avrupada. O yüzden eğer içinizden biri ne yapılacağını ve mobların respawn zamanlarını biliyorsa 20 kişi ile normal mobları farmlamak zor olmaz (sanırım) .[signature][hline]Odium [Khadgars Rage - Burning Legion]

[Bu mesaj odium tarafından 02 Eylül 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Popun sorduğu Samin açıkladığı ama tam cevabı olmayan soruyu bir de ben yeniliyim. 10 kişilik 60larımız ile MCdeki sıradan mobları kesebilir miyiz? Ve drop itemlar güzel şeyler mi?
Şahsi bir soruda ben sorayım. MCde ragnaros veya diger BOSSlar hariç tamk dışındakilere fire resist lazım mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru

[Bu mesaj Absolut tarafından 02 Eylül 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

10 kişi imkansız
20 kişi zor , 25 kişi deneyiminiz varsa rahat , 25 kişininde o şekilde zaman öldürmesi mantısksız
hem bu 'mob farmı' dediginiz olay strat scholoya benzemiycek , 4-5 saat zaman öldürüp bi tane bile bracer belt alamiyacaksiniz , ki onun yerine adam gibi grupla 4-5 saatte 4-5 boss kesip 10-15 tane item almak var , gereksiz yani bence
gidin birileri ile birleşin mc istiyorsanız
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar da degil.
Int Spi holy priestim, inti hatirlamiyorum (350 civari) ama buffsiz 306 spiritim var. Kisaca sta yok :) Fire rest yok denecek kadar az.

Su ana kadar ragnaros haric her MC bossunu + Onyxia'yi kestim. Ama MC'de bazi mekanlarda (Shazz ve Baronun oldugu avluya girerkenki pullda mesela, Baronda bazen) sorun olabiliyor, bir de Onyxia 3. phase de fire absorb potion icmem gerekebiliyor.

Acikcasi dikkatli bir takimdaysan (Baronda bomba mal gibi durmuyosa), sen de dikkatliysen (Onyxiada veya Magmada fire dmg yiyince hemen kendini iyilestiriyor veya bandaj atiyor, potion iciyorsan) kolay kolay ölmezsin. Ama Ragnaros'ta sart fire resistance.

Abi bir de, ömür biter öyle normal mob farmlamayla. Ben zaten daha hic ilk bölümlerde düstügünü görmedim randomlarin, ama koskoca bir runda max 2 veya 3 düsüyor ki düsün ragnaya kadar temizleyip mob birakmiyoruz. Siz bence baska bi guildle birlik yapip Luci denemelerine baslayin : ) Devami gelir zaten[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 02 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
Ok merak ettiğimiz bu idi :)
Peki 3 hunter olsa teamde ve giantlardan birini surekli trapte tutsak gene olmaz mı?
Abso, 40 kisi 1 dakika falan focusfire yaparak öldürüyor o giantlardan birini : )

Ayrica, Firelordlar var hemen daha giriste, Blizzard gerektiriyorlar cünkü 60 elite mob summonliyorlar sürekli[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Eylül 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...