Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spinal Reaper PvP Movie

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Buna rollayan hunter, paladin, shaman allahindan bulur.
Cidden örnegin ben varken bu üstteki 3ünden biri ninjalar veya rollarsa (ayni sey :) ) karakteri silerim abi ben :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman bu silaha rollayabilir çünkü damage aralığı ve hızı wf için çok güzel.Fakat warrior öncelik olmalıdır.Yinede bu silahi shaman kullanamaz diyen zihniyetide kabul etmiyorum.Sadece warrior'un elinde çok daha iyi iş görüyor o kadar.Ama bana kalsa shaman = earthshaker , warrior = spinal reaper uygun.Aslında, olay biraz lidere kalıyor yani.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 04 Eylül 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 04 Eylül 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yield xp = yield honor

Bu videodan çıkarılacak tek ders: "Warrior arkasında healer olursa dağıtır"dır. Elinde spinal reaper olmasıyla gatorbite olması çok mühim değil aslında. Düşmanda yeterince gerzek olup healer'ı bırakıp adama dalarsa dahada ilginç oluyor tabi :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle videoları anlamıyorum şu anlamda; itmeleri gerçekten iyi toplamak kolay olsa herkezde olurdu burdan bir artısı var ama videoyu çeken kişinin özel bir kabiliyetini göremiyorum sadece itemler farkediyo bu hiç güzel bir video degil bana göre ama "Zalgradis" diye bir paladin videosunu izledim(Şu an ikincisi var) adamdaki itemler genelde standart paladin itemleri ve adam eng kullansada sonucta kabılıyetıyle alıyo..Birde son olarak ekleyim bunun sonu nerf shaman a gider :)
Sosyal ağlarda paylaş

Deme Zalgradis eşşek delirtti beni 5 ay once mage yeni 60 olmuş ep de gördüm bunu point ready kasti ii kapişalim dedim basladik ilk 2 el i aldim sonra eşşek gibi lag başladi 3/2 yendi onun demosunu koymuş gerçi o azman abuk magister armor altina attai felan fıstık vardi şimdi arcanist leggs i de alim set bitio fellik felllik ariyorum onu şimdi gel lam die de denk gelemiyoruz irc e de şu telekomdan baglaniyorsaniz sçle böle geyiği olmuş giremiyorum ama gayet güzel oynar Zalgradis
Sam ibret al ibret ^^
Tabiki yol gine Shamanda bitiyor ^^ 5 dakika da sürse ginede benim icin kesin sonuc Sam sakin bak gine kesiyor imgesiyle bitirdi deme dediğim gibi 20 k düel yaptiysam 19960 sini almişimdir arada lag bug yada disc e kurbat gitmiştir garip ineğim kimse yneilmez değil sonuçta [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 05 Eylül 2005 05:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 04 Eylül 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
charge = 15 rage
bloodrage = 10 rage instant
bide bundan gelen = 20

45 rage etti. 10sn içinde 10 daha birikicek..

Yuh 2 tane mortal strike çakarız açılışta :D

charge = 15 rage
bloodrage = 10 rage instant
bide bundan gelen = 20
imp Charge= 6 rage
mortal cakarsın hamstringler berserker'a gecer whirlwind cakarsın anca biter =)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

süper bi warrior silahı inşallah haumarush da 60 levela ulaşınca alırım zaten iyi bir guildim de var ^^ bu arada paladin için zaten en iyi silahlar sword yada hammerlar mesela obsidian edged blade yada sulfuras hand of ragnaros gibi güzel silahlar varken niye buna rollasınki paladinden daha çok warrior bununla iyi iş çıkarır... paladin olmama rağmen bunu söylüyorum he :D hunterlarında parmak daldırmadığı şey yok ha hunter weaponmuş ta vs vs[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin - BL
Member of Silver Dawn guild
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Lotharin Level 37 Orc Warrior - Haumarush
Member of Blackhand's Command guild
BS/mining
Sosyal ağlarda paylaş

adamın tek olayı silah değil ki,diğer itemlarıda gayet sağlam,ama bir arkadaş yazmış katılıyorum,adamın skill isteyen bir hareketi yok,çatır çutur dalıyor,arkadan heallerı alıyor.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...