Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Terminatör 4 ne zaman cekildi ya? http://files.filefront.com/World_of_Warcraft___Manglurrs_Spinal_Reaper_PvP_V/;3906789;/fileinfo.html[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bu da, Spinal Reaper Aslinda her killden sonra verdigi 150 mana yüzünden absolutely a hunter axe, ama bazen warriorlar da kullaniyor[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 her killden sonra verilen 150 mana bana pek bir yetersiz gibi geldi,amacını anlayamadım,biri açıklayabilir mi?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ya o sacmalik, asil önemli olan 20 rage. Bi warrior elinde her killden sonra (execute vurdugunu varsayiyorum) savasa 20 ragele yani 1/5 dolu ragle baslamak süper birsey. Paladinler aglamasin diye 150 mana eklemisler ama buna rollayan paladinin allah belasini verir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Penthesilea, 03 Eylül 2005 11:58 tarihinde demiş ki: Ya o sacmalik, asil önemli olan 20 rage. Bi warrior elinde her killden sonra (execute vurdugunu varsayiyorum) savasa 20 ragele yani 1/5 dolu ragle baslamak süper birsey. Paladinler aglamasin diye 150 mana eklemisler ama buna rollayan paladinin allah belasini verir. şu oyunda paladin kadar ninja class yok, bütün platelerimi aldilar =) şaka bi yana güzel balta allah war =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bir hunter olarak Dawn's Edge lerimden sıkılırsam alacağım silah Bone Slicing hatchet dir 2 ellik silahlarda da polearm tercihimdir o baltaya bence verdiği manadan yola çıkarak talip olan paladin yada hunter çarpılır tamam güzel balta gerçekten faydalı olur ama bi warriorun elinde çok çok daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 İyi item toplamış adam ya, pvp'si de gayet iyi. Baya resist ediyor might setiyle.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 şimdi izledim de o silahin daha iyi vurmasi lazim ya, hayallerim yikildi AR ile çok yakin sonuçlar aliyorum ben de..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Valla benim eski warrior karakterde mc öncesinin en iyi ekipmanı vardı. Ama crit'ler bu videodakinden bilmem kaç yüz düşük oluyordu genel olarak.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 kesinlikle hunter silahi. tartismaya gerek yok.[signature][hline]"Ultima, EQ, Daoc, AC, Starwars, EQ2, WoW, Lineage2....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Sizin mantığınıza göre warriorun son kullanabileceği axe A.R. Çünkü başka drop yok(daha iyi). Kesinlikle warrior düşünerek yapılmış bi silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tabi canim SR oyundaki tek hedefim ama hayallerim biraz yikildi 2000 görmek isterdim, 1300 ben de vuruyorum demek istedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 damagesi yuksek, cok bariz bir sekilde rogue weaponu. bununla sufer ambush yapilir.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 150 mana paladine ve huntera bişi vermez ama warrior için 1/5 rage demek buda çok fazla 20 rage ile bi çok saldırı yapılır bence, hangi saldırı kaç rage bilmiyorum :)[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tamamen bi hunter silahı hunter silahı demisken su aklıma geldi baktıkca gulerim said: Turns into a Hunter Weapon Reply Posted by LotharPvP on 2005-08-24 11:45:29 It's part of the hunter quest to get Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker [signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 03 Eylül 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cybi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Heh insanın izleyince sole bi ek$ın yapası gelio tabii... Bilmiorum silah bana cok guzel geldi AR ile kıyaslayamıorum 45 iz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tek olsa yapamaz bunlari, tam takim dolasiyolar. zaten sonunda tek basina yakalaninca yatti. tabi silahin verdigi damagei gozardi edemeyiz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tek basina oldugunda 2vs1 kapisti ama ona ragmen shaman i oldurup yatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 O silahla 2v1 kapışıp yattı demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Warriorda crowd control yok ki, normal bence[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 charge = 15 rage bloodrage = 10 rage instant bide bundan gelen = 20 45 rage etti. 10sn içinde 10 daha birikicek.. Yuh 2 tane mortal strike çakarız açılışta :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bunu hunter a veren sulfuras ı da paladine veren zihniyeti kınıyorum.hadi paladin bunu kullanabilir mesela.ama daha çok shaman veya warrior silahı yani.shaman haywan kill aldığı için manayı zort diye doldurur.warrior ise tartışılmaz zaten[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bunla mana dolmaz :) Party'de warrior varsa ona gitmelidir. Diğer class'ların üzerinde hakkı var bence.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 walla abi eger buna rollayan shaman lursa shaman olarak suratina tukururum 150 manayla bi shock bile atilmiyo lesser heal bile atilmiyo napcak shaman 150 manayi ama 20 rage demek adamn rage barnin 1/5 i doluyo dicek buna denk gelmesi icin 500 mana felan vermesi lazim 500 mana verse eyvalla[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Yavas gaza gelmeyin hemen, bunla ne manyak wf vurulur bir dusunun sonra konusun. Roll yaparim, izin vermezlerse ninjalarim sonuna kadar.. Bariz shaman silahi.. (simdi sazanlik yapip warrior icin 20 rage neyse shaman icin 150 mana omu ayagina yemege calismayin, toplamda 5k wf neymis onu konusun..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar