Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spinal Reaper PvP Movie

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

her killden sonra verilen 150 mana bana pek bir yetersiz gibi geldi,amacını anlayamadım,biri açıklayabilir mi?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o sacmalik, asil önemli olan 20 rage. Bi warrior elinde her killden sonra (execute vurdugunu varsayiyorum) savasa 20 ragele yani 1/5 dolu ragle baslamak süper birsey.

Paladinler aglamasin diye 150 mana eklemisler ama buna rollayan paladinin allah belasini verir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 03 Eylül 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
Ya o sacmalik, asil önemli olan 20 rage. Bi warrior elinde her killden sonra (execute vurdugunu varsayiyorum) savasa 20 ragele yani 1/5 dolu ragle baslamak süper birsey.

Paladinler aglamasin diye 150 mana eklemisler ama buna rollayan paladinin allah belasini verir.

şu oyunda paladin kadar ninja class yok, bütün platelerimi aldilar =)
şaka bi yana güzel balta allah war =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bir hunter olarak Dawn's Edge lerimden sıkılırsam alacağım silah Bone Slicing hatchet dir 2 ellik silahlarda da polearm tercihimdir o baltaya bence verdiği manadan yola çıkarak talip olan paladin yada hunter çarpılır tamam güzel balta gerçekten faydalı olur ama bi warriorun elinde çok çok daha güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim eski warrior karakterde mc öncesinin en iyi ekipmanı vardı. Ama crit'ler bu videodakinden bilmem kaç yüz düşük oluyordu genel olarak.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde)
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

150 mana paladine ve huntera bişi vermez ama warrior için 1/5 rage demek buda çok fazla 20 rage ile bi çok saldırı yapılır bence, hangi saldırı kaç rage bilmiyorum :)[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen bi hunter silahı
hunter silahı demisken su aklıma geldi baktıkca gulerim
said:
Turns into a Hunter Weapon
Reply Posted by LotharPvP on 2005-08-24 11:45:29 It's part of the hunter quest to get Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker

[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN

[Bu mesaj Sin tarafından 03 Eylül 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunu hunter a veren sulfuras ı da paladine veren zihniyeti kınıyorum.hadi paladin bunu kullanabilir mesela.ama daha çok shaman veya warrior silahı yani.shaman haywan kill aldığı için manayı zort diye doldurur.warrior ise tartışılmaz zaten[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

walla abi eger buna rollayan shaman lursa shaman olarak suratina tukururum
150 manayla bi shock bile atilmiyo lesser heal bile atilmiyo napcak shaman 150 manayi
ama 20 rage demek adamn rage barnin 1/5 i doluyo dicek
buna denk gelmesi icin 500 mana felan vermesi lazim
500 mana verse eyvalla[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yavas gaza gelmeyin hemen, bunla ne manyak wf vurulur bir dusunun sonra konusun. Roll yaparim, izin vermezlerse ninjalarim sonuna kadar.. Bariz shaman silahi.. (simdi sazanlik yapip warrior icin 20 rage neyse shaman icin 150 mana omu ayagina yemege calismayin, toplamda 5k wf neymis onu konusun..)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...