Lexius Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kapattın hayatının bir sayfasını daha yeni güne tertemiz uyanmak ne kadar güzel değil mi? kuşların cıvıltısı kulaklarında bir şarkı güzelliği anlatan kır zincilerini dünyanın karşı koy denizin dalgalarına uç güneşin parıltısıyla tutun bir meleğin kanadına gülümseyerek ağaçların gölgesine uzan söyle en sevdiğin şarkıyı seslen yüreğinle doğaya özgür bırak ruhunu gökyüzünü seyret önce mavi sora siyah geçiyor işte zaman sen farkına bile varmadan Biraz melankoliden uzaklaşayım dedim ve böyle bişiler denedim hertürlü yoruma tamamen açıktır[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Lexius, 05 Eylül 2005 13:40 tarihinde demiş ki: hertürlü yoruma tamamen açıktır çok dandik. :-P pollyanna modunda olmuş direk eha.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Biraz klasik olmuş gibi gibi.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 pek begenmedim..:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Herkezin yaklaştıı açıdan yakalamaya çalışmışsın şiir denemeni sanki.. Klasik yorumuna katılıyorum.[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 klasik ve polyana yorumuna +1 aşırı polyana olmus yaa...Hayat o kdr çikolatalı değil :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar