Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 İskandinav ülkeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 "dünyanın en iyi ülkesi" şeklinde bir genelleme yapanların yaşadığı ülke değil ben onu biliyorum.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hollanda,fransa ve capon yaaa :)[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hyr Horrible öyle yazılmaz Japonya Caponyağ diye yazılır ehueh... [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 05 Eylül 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bir başkadır benim memleketim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: StRencher, 05 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki: "dünyanın en iyi ülkesi" şeklinde bir genelleme yapanların yaşadığı ülke değil ben onu biliyorum. boyle bir genelleme yapmayanlarin yasadigi bir ulke yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Evim burada olduğu için ve evimden memnun olduğum için memleketim diyorum. Tabi bu, sadece İstanbul'un Anadolu yakasında yaşayıp zorunlu olmadıkça dışarı bile çıkmayan bir tip için geçerli. Toplum içine çıktığım an eve dönmek için sabırsızlanıyorum genelde. İdealist yaklaşımda bulunursak hiç bir ülke iyi değil bence. Başka gezegen olsa kaçardım direk. Şöyle insansız olan. Sonsuz dinlence diyarı gibi... [Bu mesaj Mino tarafından 05 Eylül 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Türkiye ve Kore[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: HasMez, 05 Eylül 2005 01:04 tarihinde demiş ki: hollanda-amsterdam güney afrika-cape town yaşanası yerler allah için +1 İBİZAAA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 İsveç,Güney Kore.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 adamina gore degisir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hiçbiyerde yaşamadım görmedim ama ingilizcenin ana dil olduğu her yer veya iskandinav ülkeleri olabilir.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 türkiye 60 ülke gezmiş bir komşumuz var adam sürekli bunu söyler.bencede öyle insanımız güzel , topraklarımız güzel varmı böyle yer ya evim evim güzel evim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Finlandiya Dünya'nin kesinlikle en güzel ülkesi, hele benim gibi sicaktan ve günesten nefret ediyorsaniz : ) Ama söyle bir gercek var ki, insanin kendini en rahat hissettigi yer dogdugu yer[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Size Japonyayı Tek Geçerim[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 İsviçre. Üzerine başka bir ülke daha tanımam...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Milamber, 05 Eylül 2005 02:07 tarihinde demiş ki: türkiye 60 ülke gezmiş bir komşumuz var adam sürekli bunu söyler.bencede öyle insanımız güzel , topraklarımız güzel varmı böyle yer ya evim evim güzel evim!! insanımız güzel??? komşun 60ülke gezmiş ama türkiyeyi gezmemiş sanırım..[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya Türkiye Türkiye demeyin hepimiz zaten Türkiye'yi en başta seviyoruz başka ülke söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o guzel dedıgınız ulkelerı ne kadar tanıyorsunuz new york a gıdınce kım manhatten yerıne queens ın arka sokakalrında dolaştı veya ısvıcrede kuytu koselere gırıp cıkan varmı yada japonyadakı sorunlara bırebır şahit olan yada en basıtı kac kişi gezdıgı ulkenın haberlerını 3-4 gun takıp ettı davulun sesı uzaktan hoş gelıyor[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 davulun sesi yakından da hoş geliyor.. GSMH nedir biliriz. Hak hukuk sigorta nedir biliriz. Sorunlar olayına gelince açın google ı istediğiniz ülkenin gazetelerini aratın. Okuyun, bizimkiler gibi sorunları yok onların. Dolayısı ile hala Nordic ülkeleri diyorum...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 vatican city q: hiç bir yer gezmediğim için doğru düzgün bir cevap veremeyeceğim... cevap verenlerden neden en iyisi olduklarını söyleselerde şey etsek.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Elbrech, 05 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 05 Eylül 2005 01:04 tarihinde demiş ki: hollanda-amsterdam güney afrika-cape town yaşanası yerler allah için +1 İBİZAAA!! git amsterdam'a da göreyim ben seni. ayrıca birileri dubai demiş. dubai ülke değildir. birleşik arap emirlikleri'nin emirliklerinden biridir. (ya da abu-dabi mi ne öle bi emirlik var, onun içinde..ben de orasını tam bilmiyorum ama ülke değil.)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Viktor : dolaştım ben merak etme. İsviçre, winterthur'un en arka sokaklarına kadar dolaştım. Boşuna "Kesinlikle İsviçre" demedim.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bence her ülke ayrı ayrı güzel. seçim çok zor bence. amerika beni gökdelenleri,doğal alanları vb. şeylerle büyülüyor. italya süper tarihi, kültürü vede doğal güzellikleri ile beni büyülüyor. ingiltere'de kültürü ile :) fransa ise eh işte. iskandinav ülkeleri ise ekonomik güçleri vede süper birer ülke oluşları ile insanı büyülüyor. birde hemen hemen tüm adaları çok seviyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar