PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 işte kapışma güzelcene upload edilmiş linkimsi şey kim alır diye düşünüosunuz? görücez bakalım...[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben büyük bi köpekbalıı bekliyordum küçük bişi çıktı.. neyse ahtapot bir anda şişti sonra bi güzel sardı minik köpekbalığını... winner is octopus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bizde o ahtapotu bi güzel yiyoruz yakalayıp. İlahi adalet. :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 anca tuzakla öldürür zaten :d ama kol bakımından ahtapotun köpekbalıgına karsı ezici bir ustunlugu oldugu tartısılamaz[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cok iyide bide bunu samanyolu tv tarafından turkce dublaj edilmiş halini dusunseniz.. "evet sayın seyirciler yuce Allahın yarattıgı kopekbalıgıyla bu inanılmaz dengenin inanılmaz bir yaratıgı olan ahtopotun(ki bu inanılmaz dengeye bakınca bir kez daha Allahın varlıgına inanıyoruz)savasını izledik... yarın...yuce Allhın yarattıgı balinaları izleice ve yine bu inanılmaz dengeye hayretler içinde kalıcaksınız...[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Hotdog, 05 Eylül 2005 10:22 tarihinde demiş ki: anca tuzakla öldürür zaten :d ama kol bakımından ahtapotun köpekbalıgına karsı ezici bir ustunlugu oldugu tartısılamaz köpekbalığında kol diye bişiy olmadığı için :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: m-joy, 05 Eylül 2005 08:32 tarihinde demiş ki: ben büyük bi köpekbalıı bekliyordum küçük bişi çıktı.. neyse ahtapot bir anda şişti sonra bi güzel sardı minik köpekbalığını... winner is octopus... ne olur öl sen ya da bir gün sinemada karşılaşalım ve yine böle birşey yap.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: m-joy, 05 Eylül 2005 08:32 tarihinde demiş ki: ben büyük bi köpekbalıı bekliyordum küçük bişi çıktı.. neyse ahtapot bir anda şişti sonra bi güzel sardı minik köpekbalığını... winner is octopus... ayıp olum senin yaptığın yuh yani linkin ne önemi kalıyor.. bence film de de hani bi nebzede okuduğun kitapların sonunu başını da sağda böyle söyleme bi araba dayak yersin.. ben duysam evdeki katanamla dalardım valla sana[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 05 Eylül 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yuhssss :-o[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 *!Maxen'in evinden katana'yı çalar. M-Joy'u sürer.*[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 her zaman ben alırım. lol[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: insight, 05 Eylül 2005 13:50 tarihinde demiş ki: *!Maxen'in evinden katana'yı çalar. M-Joy'u sürer.* o katanayı ne doktorlar ne müendisler istedi de vermedim.. assasin in kralı olsan ne yazar :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yüce allahın yarattığı inanılmaz dengeye hayram kaldım:D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar