Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Türklüğünden utanıp Türkiye ve Türkleri avrupadan abd den küçük görenlere en büyük cevaptır.[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 noli la ... Halk ihtilale kalktı Milliyetçilik güzeldirde harbi noluyor niye herkes ayaklandı.Türk bayraklarıyla yürüyüşede çıkalım bi mevzu varsa ? bi topic falan mı kaçırdım... Türk Muhalifleri mi yoksa anam yoksa ermenimi var sitede ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Penthesilea, 13 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Bazilarinin uzun uzun dinlemesi lazim :tup:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çok hoş, Çok güzel[signature][hline]SupeRock
Bazik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Infeqted, 13 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki: nutuk turkiyenin resmi tarihini falan anlatmaz. nutuk tamamen ataturkun izmir olaylari sonrasinda eski ittihatcilarla olan yuzlesmesidir. nutuk ta hersey 1919 yilinin 19 mayisinda basladigi seklinde anlatilir. nutukta ataturkun kendi cabasiyla samsuna ciktigini soyler. 1919dan onceki mobilizasyondan hic ama hic bahsetmez. 1927 de okunmasina ragmen kitap 1924 mu 25 temi ne biter. sonuc olarak nutuk ile ataturk devrimin gazini almis ve karsisinda kalan grubun muhalefet yapma potansiyelini ortadan kaldirmistir bunu her gorusten tarihci kabul ederki nutukda yazan hersey dogru degildir. hele hele 2005 te ne mutlu turkum diyene diyip, anayasadan kimin turk oldugunu belirten maddeleri soylemenin, suan almanyada yasayip tek irk tek devlet tek lider demekten hicbir farki yoktur Farklı olcam die yapmayacagin yok dimi ?
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: nindalf, 15 Temmuz 2005 22:40 tarihinde demiş ki: Çok hoş, Çok güzel [signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Türk olmak farklılığı gerektirir. Biz en iyiyiz, en üstünüz... Tek gereken rutin çalışmak... Gerisi farklı olsun :)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ne mutlu turkum diyenlerin acaba hangisi hayatinda vatanina milletine hayirli birsey yaptida turk olmaktan mutlu oluyor gurur duyuyor onu dusunuyorum. 10. Yil nutku cok muthis bir eser ve infeqted in dedigi gibi gercekleri yansitmamasindan ziyade bazi abartilar oldugu dogru Tarihcilerin kabul ettigi bu,icinde yalan bilgiler oldugu degil. Isteyen ustune alinabilir. Sadece yazi yazarak "Ne Mutlu Turkum Diyene" diyerek vatansever olunmaz. Yakin tarihten bi haber 2. Dunya Savasini Vietnam savasini Kurtulus Savasini'ndan kat kat daha iyi bilen bir genclik. Eline gecen her firsatta Ab ye sovup Abd ye sayip kendini milliyetci ilan eden. Ingilterede patlamayi alkislayip Cesmedekini Kusadasindakini lanetleyen kisiler nasil oluyorda Turk olmaktan gurur duyuyorlar bilmiyorum. Biraz belgesel izleyin yakin tarihimizle ilgili kitaplar okuyun. Yukarda yazdigim kitabi okuyun o yazarin diger kitaplarini okuyun. Can Dundar in belgesellerini izleyin bir o donem halkinin katlandiklarina birde kendinize bakin. Acikca soyluyorum Allah korusun oyle bir savas durumunda Eminimki cogunluk o gunlerin tersine askere kosmak yerine geriye kosar. Yani bazi seyleri okuduktan,izledikten sonra kendim ne yaptim diye dusunuyorumda ben hicbirsey yapmamisim o yuzdende. Ne Mutlu Turkum Diyene demiyorum cunku Turk olmak adina Turkiye adina yaptigim hicbirsey yok. Eminimki burdaki cogunlugunda yaptigi en buyuk is Panathiakos web sitesindeki forumlarda yunanlara kufur etmek ten ileri gitmemistir. [Bu mesaj homoid tarafından 17 Temmuz 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Simdi yine sacmasapan birisi cikip Ataturk e Turkiyeye hakaret ediyorsun sen ne bicim adamsin fln derse tepkim cok sert olucak alicagi cevabi bilerek cevap yazsin. Okumasi yazmasi olan okudugunu anlayan kisi orda Turkiye ile Ataturk ile ilgili birsey olmadigini. Aksina Ataturk un agzindan cikan bir cumlenin herkesin agzinda dolasmasindan duydugum rahatsizligi belirttim. Ki basimizdakilerin bazilari bundan 6-7 yil once Cumhuriyet icin Ataturk icin soyledikelri belgelendigi halde bu cumleyi kullaniyorlar benim tepkim ona.
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ben defalarca dinledim, hatta hoşuma gidiyor.. Sizlerle paylaşmak istedim "Örnektir milletlere açtığımız yeni iz; İmtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir kitleyiz: Uyduk görüşte bilgi, gidişte ülküye biz, Tersine dönse dünya yolumuzdan dönmeyiz" diyor 10.yıl Marşı'nda.. Diyor ama, bugün tersine döndürülmek istenen dünyada bize yol gösterecek bir liderimiz yok. Günümüzde mevcut partiler ve liderleri, geniş toplum kesimlerinin umudu olmaktan çok uzak. Bunların hiçbiri, Türkiye'nin ne "fikir önderi", ne de "siyasi yol göstericisi." Bugün bir önder aranıyor. Toplumda büyük bir "boşluk" var. Siyâsi boşluk, insanlarda "duygusal boşluğa" da yol açıyor. Türkiye uzun bir süredir "liderini" arıyor. Doğa hiçbir boşluğu kaldırmaz, her boşluk bir şekilde doldurulur. Bu durum önemli bir tehlikeyi de beraberinde getiriyor: Bolşuğu kim dolduracak ? Dahası, boşluk kimin yararına doldurulacak ?.. Konuyu biraz daha açacağım sonra :)
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Teşekkürler kedi cok güzel bir paylaşım iyi düşünmüşsün .![signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 atatürkün çok büyük bir saygıyı hakettiği doğru, çünkü başarılı bir insan. fakat emin olun ki atatürk yaşıyor olsaydı, herşeyi koyun gibi okuyup "ne mutlu türküm diyene" diyenleri değil, herşeyi sorgulayabilecek kapasiteye sahip olanları desteklerdi. yanlış anlamayın o cümleyi kullanan herkese koyun demiyorum. ama nutukta yazan herşeyin doğru olduğunu savunan insanların hiçbiri bu konu hakkında bir tane bile yazı okuduğunu düşünmüyorum (hatta çoğunun nutuğu bile okumadıklarından eminim bile diyebilirim; ve evet ben okudum nutuğun tamamını), atatürk yazdı ya, doğru olacak diye atlayan insanlar olduklarını düşünüyorum (tekrarlıyorum herkes değil bazıları). eğer tarihi sadece bir insanın ağzından dinleyip ona körü körüne inanırsanız, atatürkün anlatmak istediği şeyin tam tersini yaparsınız. atatürk de bir peygamber değil tanrının bir parçası değil, hata yapabilme kapasitesine sahip bir insan.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw!
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Arkadaşlar...Faşizm ile Milliyetçilik arasında ince bir çizgi vardır...Atatürk her ne kadar buna inandırılmaya çalışsa da faşist değildi...Bazı arkadaşlar bu "ne mutlu türküm diyene"yi yanlış yorumluyor..Türkler üstün ırk değildir...Evet Türk olduğum için mutluyum ama bu diğer milletlerden üstün olduğum için değil...Türkler uzun tarihleri boyunca bir çok şey yapmışlardır..En yakın geçmişimizde ki Kurtuluş Savaşı gerçekten işgal altına alınan sömürülen devletlere iyi bir örnek oldu...Şimdi söyleyeceklerim asla kabul edilmeyecek o "milliyetçi" geçinen çevrelerce ama şöyle bir gerçek var.. Amerika,İngiltere gibi sömürgeci devletler savaşla alamadıkları toprakları almakdan vazgeçip dünyada kurulmuş en sağlam ve yıkılması en zor olan sistemi kurup(Emperyalizm)gerek bizim gibi boyundurlukları altına sokamadıkları ülkeleri..gerek madii gücü az olan ülkeleri hissettirmeden tüketiyorlar..Lütfen bir düşünelim..Hepimizin hayatında Amerikadan bir parça var..Tüm kültürümüz kaybolmamış olsa da yavaş yavaş kayboluyor..Ne yazık ki Ne mutlu Türk'üm demek hamburger yememizi,coca cola içerek insanları katleden bir ülkeye destek sağlamammızı ya da Hollywood filmerine tonla para yatırmamızı engellemiyor... Nike,Rolex,Adidas,Mc donnals,Coca Cola,Nesstle....Tüketelim bakalım nereye kadar... Ne mutlu Türküm diyene....
armra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ne mutlu türküm diyene ne mutlu türk olana değil lazım çerkezim kürdüm ama ne mutlu ki bana türküm diyorum, türkiyeliyim. bu eşsiz eserde hak sahibi olabiliyorum.
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Türkiyelilik ? Öyle diye birşey yok.. Türklük vardır. [Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 28 Temmuz 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM SİYASÎ HAKLAR VE ÖDEVLER I. Türk vatandaşlığı Madde 66.- Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. kaynak buna da karşı çıkacakmisin diablo?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 28 Temmuz 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ana yasamız ırkçılığı ve faşistliği ortadan kaldırmış bir ana yasa..ama ana yasa kimin umrunda....baksana şu lafın güzelliğine....
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ne mutlu türkküm diyene diye gaza gelen insanların baştan sona attığı her mesajı okusak eminim içinde türkçeden çok ingilizce kelime vardır heh sözüm meclisten dışarı[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ÇOK MUTLUYUM TÜRK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM DEVLETİMDEN MİLLETİMDEN DİLİMDEN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...!!![signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Shadowcast, 29 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Ne mutlu türkküm diyene diye gaza gelen insanların baştan sona attığı her mesajı okusak eminim içinde türkçeden çok ingilizce kelime vardır heh sözüm meclisten dışarı ne alaka? türklükle ingilizce konuşmak? yes i can speak english türkçede kullanırım ingilizcede? anadilim türkçe olabailir ama bu benim inglizce kelimeleer kulllanmamı neden engellesin hele hele doru tüzgün türkçesi yokken bazı kelimelerin??[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi tam da "Şu Çılgın Türkler" kitabını okurken bu olay beni acayip sevindirdi.. Baya milliyetçi bir insanımdır. Kedi çok teşekkür ediyorum burdan sana. "Çılgın Türkler" KESİN OKUYUN!!! Daha kitabın başındayım.. 2 kere gözüm ciddi bir şekilde yaşlandı..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Böyle Milliyetçi arklar gördükçe koşa koşa askere gidesim geliyor :Pp[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 dalga geçin. dalga geçecek bişeyiniz kalmayınca da biz size gülecez...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bunu tekrar internete koyabilirmisiniz acaba?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Öne çıkan mesajlar