Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Charlie and The Chocolate Factory

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Tek kelimeyle muthisti. Tim burton sapka cıkarılacak adam, depp'e diyecek bisi bulamıyorum kusursuzdu. Gulmekten yerlere yatmama neden oldu film bikac sahnede, burdan o sahneleri oynayan ve seslendiren Danny Elfman ve Deep Roy'u da anıyorum =)

[spo1=Unutulmaz Sahneler]Beatles ve hair metal sahnesi aklımdan cıkmayacak herhalde uzun zaman. Psikolog sahnesinde de yarıldım oompa loompalar super eheh =)[/spo][signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

güzeldi gerçekten. velilere süper mesajlar veriyordu :)

Willy Wonka, Willy Wonka
The Amazing Chocolatier!
Willy Wonka, Willy Wonka
Everybody give a cheer!
He's modest, cleaver, and so smart, He can barely restrain it. With so much generosity, There is no way to contain it.
To contain...to contain...to contain...to contain.

Willy Wonka, Willy Wonka
He's the one that you're about to meet.
Willy Wonka, Willy Wonka
He's a genius who just can't be beat.
The magician and the chocolate wiz! The best darn guy who ever lived!
Willy Wonka here he is!
[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Nartanesi'nin linkindeki gibi sinema eleştirmenleri filmi hiç beğenmemiş gördüğüm kadarıyla. 10 üzerinden 3 hatta 1 vercekmiş gibi yazılar yazmış.

Ama gittiğimde film çok hoşuma gitti. Hele Charlie'nin yıkılcakmış gibi duran evi "Tim Burton Tim Burton" diye bağırıyormuşçasına Tim Burton tarzı olmuş gibi geldi bana. Film genelinde karakterler felan da hoşuma gitti.
Türkçesine gittim, bir gün de ingilizcesine gitmek istiyorum.
Benim notum 10 üzerinden 8.5 olucak sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya filmde zaten herkesin anlayamayacağı.. küçük bir kesimin anlayıp gülebileceği bir ton espiri vardı... sinema salonunda bir arkadaşımla gittik sadece ikimiz gülüyorduk.. ve diğerler izleyicilerin yarısı çocuk yarısı veliydi...

anlatılacak çok sahne var ama Çocuklar Willie Vonka nın açığını yakaladığında Vonka amcanın 'sizin de boyunuz kısa, kollarınız da kısa hiç bişeye uzanamıyorsunuzdur da siz' diye dalga geçmesi acayip hoş bir sahneydi. (ve tabi yine biz yıkıldık salon öle baktı sadece)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...