LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ayrıca tim burton olayı aştı masal anlatma konusunda: big fish[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 willy wonka, willy wonka the amazing chocolatier! dilime dolandi 2 gundur soyleyip duruyorum =)[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Depp sanki tutuk kalmış, carli çok iyi oynamış... Ama motosikletlerdeki willy wonka amblemi saçma olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bu adam(lar)ı seviyorum (depp-burton)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Tek kelimeyle muthisti. Tim burton sapka cıkarılacak adam, depp'e diyecek bisi bulamıyorum kusursuzdu. Gulmekten yerlere yatmama neden oldu film bikac sahnede, burdan o sahneleri oynayan ve seslendiren Danny Elfman ve Deep Roy'u da anıyorum =) [spo1=Unutulmaz Sahneler]Beatles ve hair metal sahnesi aklımdan cıkmayacak herhalde uzun zaman. Psikolog sahnesinde de yarıldım oompa loompalar super eheh =)[/spo][signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: helena, 20 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki: bu adam(lar)ı seviyorum (depp-burton) Ben sevmiyorum (özellikle tim'i) Tanrılar insan klığında etrafta dolaşmamalı... ayıp.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Valla çok güzeldi film. tamamen çocuk filmi değildi hatta hiç değildi epey bi kitleye hitap edebilcek bi filmdi beklediğimden fazlasını buldum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 burton+depp+elfman= izlemeyen doptur... :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çok eğlenceliydi film bittiğinde umpa lumpalarla dans ediyordum euhue en sondaki hikayeyi anlatan umpa lumpa ile psikolog olan da favorimdir[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 MÜTİŞ bir fılmdı cok beyendım gercekten cok gzldı bnm gibi biri için tam arşivlik(eylenceli film arşivim varda :P)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 güzeldi gerçekten. velilere süper mesajlar veriyordu :) Willy Wonka, Willy Wonka The Amazing Chocolatier! Willy Wonka, Willy Wonka Everybody give a cheer! He's modest, cleaver, and so smart, He can barely restrain it. With so much generosity, There is no way to contain it. To contain...to contain...to contain...to contain. Willy Wonka, Willy Wonka He's the one that you're about to meet. Willy Wonka, Willy Wonka He's a genius who just can't be beat. The magician and the chocolate wiz! The best darn guy who ever lived! Willy Wonka here he is![signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Nartanesi'nin linkindeki gibi sinema eleştirmenleri filmi hiç beğenmemiş gördüğüm kadarıyla. 10 üzerinden 3 hatta 1 vercekmiş gibi yazılar yazmış. Ama gittiğimde film çok hoşuma gitti. Hele Charlie'nin yıkılcakmış gibi duran evi "Tim Burton Tim Burton" diye bağırıyormuşçasına Tim Burton tarzı olmuş gibi geldi bana. Film genelinde karakterler felan da hoşuma gitti. Türkçesine gittim, bir gün de ingilizcesine gitmek istiyorum. Benim notum 10 üzerinden 8.5 olucak sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ya filmde zaten herkesin anlayamayacağı.. küçük bir kesimin anlayıp gülebileceği bir ton espiri vardı... sinema salonunda bir arkadaşımla gittik sadece ikimiz gülüyorduk.. ve diğerler izleyicilerin yarısı çocuk yarısı veliydi... anlatılacak çok sahne var ama Çocuklar Willie Vonka nın açığını yakaladığında Vonka amcanın 'sizin de boyunuz kısa, kollarınız da kısa hiç bişeye uzanamıyorsunuzdur da siz' diye dalga geçmesi acayip hoş bir sahneydi. (ve tabi yine biz yıkıldık salon öle baktı sadece)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar