Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konudan daha önce bahsedildiyse kusura bakmayın. PC'e hayran olduğum bu sistemi masaüstünde deneyen var mı ve eğer denediyse nasıl bir kural sistemi kullanıyor merak ettim. Yeni bir oyun hazırlığındayız ve Wasteland'e sıkı bir dönüş yapmak hiç fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Buraya bakmani tavsiye ederim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=24016 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=20690 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=10582[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Biz denedik, hatta bu sistemi StarCraft dünyasına oturttuk ve öyle SC:RPG oynuyoruz, gerçekten cuk oturdu :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bu siteyi daha önce görmüştüm ama adresi elimde mevcut değildi. Şimdi gerekli dökümanları indiriyorum, umarım sorunsuz bir deneyim yaşatır bize. Tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 şu pdf leri kesinlikle bulundurmanı tavsiye ederim : (olmazsa olmazlar bence) core book v2.0 (bu olmadan olmaz zaten) character sheet (görünüşü çok hoş bir tane var fallout menulerine benziyor arka sayfasına araç için yer var) bos source book enclave source book vault city source book (bu o kadar olmazsa olmaz değil aslında)[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 pen&pencil diye bir sistemi oclaktı.. forumarda azılmıştı biara..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 lethe yukarıdaki mesajları hiç okumadın di mi :)[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ıh ıh... ..:). yeni kaltım mazur görün..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Peki siz bunları olduğu gibi kullandınız mı hiç? Ben dün gecemi tamamen buna ayırdım ve açıkçası bazı kurallar saçma geldi. (Mesela Lockpicklerin verdiği inanılmaz bonuslar ki bu, hiç puan vermemiş birinin bile bir sürü kilidi çatır çatır açabileceği anlamına geliyor, +70% !) Bir de yeni eklenen silahlarla beraber dmglar yeteri kadar dengelenememiş gibi geldi bana, sizin de fikirlerinizi alırsam iyi olacak çünkü damageları kendim tekrar hesaplayıp o şekilde oynatmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Heralde aççak. Hiç lockpick skilli olmayan bi adam bile anahtarla kapıyı açabiliyosa, o süper lockpickle hayli hayli açar.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 skiller için bazı modifiye kurallar var yine aynı adreste onları uygulayabilir, beğenmiyorsan onları baz alarak kendin skill ayarlarını yapabilirsin istediğin gibi modifiye et skill bonusunu düşürerek kullan lockpick i mesela electronic lockpick te şöyle bi olay yapabilirsin vereceği bonus science skill inin yarısı olur percent olarak çok ta hoş olur :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bu arada yine o sitelerde bi yerde psychic karakter vardır tavsiye ederim süperdir, oyuna zevk katar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Rewendor, 12 July 2003 01:40 tarihinde demiş ki: Biz denedik, hatta bu sistemi StarCraft dünyasına oturttuk ve öyle SC:RPG oynuyoruz, gerçekten cuk oturdu :) umarım bizim de oynama şansımız olur. Çok severim falloutu da :-)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: horacegoesskiing, 14 July 2003 13:46 tarihinde demiş ki: Heralde aççak. Hiç lockpick skilli olmayan bi adam bile anahtarla kapıyı açabiliyosa, o süper lockpickle hayli hayli açar.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Katılmıyorum. Ben mesela, normal bir insan olarak ne kilit açmakla ilgili bir $ey okudum ne de birinden eğitim aldım. Ama diyorsun ki ben sana bir lockpick seti vereyim sen onunla takıl. Ben $imdi gidip bir takım maymuncuk alsam çilingir mi olucam yani? Ama oradaki kurallara göre olunuyor ve deh$et kilitler bile açılıyor. 2 seçenek var, ya kilitler güçlü, geli$mi$ diyecek gm ve penaltılı zarlar atılacak, ya da bu hayvani 70lik bonus değiştirilecek ki ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Yoksa iki tane encounterdan elde ettiği parayı lockpicklere yatıran herkes açılmadık kilit bırakmayacak oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 corebook tamamen sistemi masaüstüne aktarma olduğu için masaüstünde yani uygulamada böyle şeyler normal dm in yönlendirmesi lazım bir ara pnp yi okuyup daha kapsamlı birşey yazarım lockpick hakkında[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: horacegoesskiing, 14 July 2003 13:46 tarihinde demiş ki: Heralde aççak. Hiç lockpick skilli olmayan bi adam bile anahtarla kapıyı açabiliyosa, o süper lockpickle hayli hayli açar.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Bir de anahtarla kapı açmanın lockpick'le ilgisini anlayamadım :) İmza çok hoş bu arada, ke$ke Magnum .44 FO1'de de olsaydı di mi punk :P Arcane özel ilgine de ayrıca teşekkürler. Zaten FRP'de kural nedir ki? Her kitapta yazar kafanıza göre takılın diye. Ben de tabii ki öyle yapacağım ama çok abartı geldiği için yazma ihtiyacı hissettim. Bir de silahların damagelarını netten not edip kendim çevireceğim çünkü çok dengesiz geldi. Belki elemanın eklediği silahları iptal da edebilirim (Yalnız çok komik olmuş kendi eklediklerinin resimleri, bazılarını JA'dan almış sanırım ehe pixel pixel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 www.nma.com burada silahların hepsi var fo 1 fo 2 tactics olarak tavsiyem tacticstekilerdir daha bi dengeli ve daha çok silah var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 www.nma-fallout.com olmasın o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Silahlar için d20 sisteminin altında çıkan "d20 modern"in bir equipment guide'i var, hasarlarına kadar gayet gerçekçi Modifiye edip sistemde kullanılabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bence böyle dmg dı zarttı zurttu sallamamak lazım zaten karşındaki adamda ne zırh olursa olsun başladın mı gauss gun la ateş etmeye adam falan kalmaz bana göre...[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ama önce vurmak lazım di mi?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ya tabi vurmak lazım ama gerçekte öyle bi aleti görn bi adam silahın ne denli ölümcül olduğunu duyduysa şok olup kalır bende kırarım kafasını...eğer eğitimli asker fln deilse :D[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: DiaBoLiC, 16 July 2003 10:39 tarihinde demiş ki: bence böyle dmg dı zarttı zurttu sallamamak lazım zaten karşındaki adamda ne zırh olursa olsun başladın mı gauss gun la ateş etmeye adam falan kalmaz bana göre...[hline]Serve no one but Bane 2 tane Gauss Gun'lı eleman karşılaşınca ne olacak? İlk ateş eden kazanacak yani? Bunun gecesi gündüzü, mesafesi, aimed shotı var bi de yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: DiaBoLiC, 16 July 2003 11:04 tarihinde demiş ki: kırarım kafasını...eğer eğitimli asker fln deilse :D o yüzden commonerların ortalama 3 hpsi oluyo :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar