Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cem yılmaz uranyum espirisi ve milligüvenlik dersi

cenin

Öne çıkan mesajlar

çoğunuz biliyodur cemyılmazın radyasyondan koşarak kaçma olayını ben bu espiriyi aşağıda anlatacağım şey olduktan sonra duyduğum için gülememiştim işte olay

Ders milli güvenlik hocamız gelmiş sınıfa arada nasıl yaptık bilmiyorum konu istanbula atom bombası atılsa ne olur hocama geldi adam atıldı
İstanbul 7 tepe o tepeler engeller kimseye bişi olmaz (O.o)
Bu ilk şoktan sonra atambombasından nasıl korunuruz sorusunu adam nasıl kaçarız anlayıp:
''Baktın bomba geliyor hemen arkanı bombaya dönüp koşacan biraz koştuktan sonra kendini yere atacan yirmiye kadar sayacan eğer sayabilirsen zaten hayattasın sayamazsan da auhuahuhauhauhuha'' dedi ve sustu
not:kazayla vizyona açmışım önce sildim onu.
[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'

[Bu mesaj cenin tarafından 05 Eylül 2005 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Atom bombasının yarattığı patlama etkisinin 21km çapında bir çember olduğunu bilmeyen milli güvenlik hocasının kafasını kafasını duvara alıştırmak gerek hep .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

ya sişz ne diosunuz ya bizim bi hoca vardı demiştiki

eger atom bompası duserse siz onu takip edin ve tam ortasına gecin patlamadan o yanlara dogru dagılır size bişi olmaz

gayet ciddi fizik hocası dedi ama ingilizce oretmenlii yapıodu :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

@unaccompanied:
adam öyle bir sıfatla öyle bir laf etmiş ki....[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Hand, 05 Eylül 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
ya da bi fikir vermek için Terminator 2 seyretmesi lazım :D
aynen, ben de hic unutamam o sahneyi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hyde, 05 Eylül 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
lemanyakta tübitak dıye bolum var oradakı temızlık elemanıda sureklı radyasyon havuzna gırıyo :P

Hocu, o lombak'ta yav. Hastasıyım ben o adamın.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

tübitaktaki bayram edendinin radyasyona bağışıklığı var bişi olmuyo ona :D tam merkesinde durabilir patlamanın[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
haha : ) Izmir dümdüz, sictik, kacin evkalara : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Eylül 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 05 Eylül 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
said:
hyde, 05 Eylül 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
lemanyakta tübitak dıye bolum var oradakı temızlık elemanıda sureklı radyasyon havuzna gırıyo :P

Hocu, o lombak'ta yav. Hastasıyım ben o adamın.

evet ya hepsı bırbırıne gırdı her bolum super gercekten :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

fizikçi ve kimyacılar yapar abi bide matematikçiler yapar.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...