Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Beyler bayanlar formula 1 in dünkü yarışını kim kazandı kim ikinci kim üçüncü... ben bardaydım da televizyondan küçücük göremedim seçemedim bile kürsüdeki adamları.. İşallah Montoya birinci olmuştur yarappi..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 patinaj a açıcaktın ama söleyeyim Montoya kazandı; 2,3 Renault; 4 Raikkonnen(yanlış yazdım kesin hehe) Edit:Italya Grand Prix'sinden bahsediyoduk di mi :) [signature][hline]Mekteb-i Sultani [Bu mesaj Saykoleo tarafından 05 Eylül 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 http://www.formula1.com/[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet evet dün televizyonda olan işte.. iki üçün renault forması giydiğini gördümde bi tek birinciliği görmedim.. süper ya... Montoya tam gaz devam aslanım arkandayız :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zevksizdi yarış[signature][hline]... that's me in the corner...
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Daha neler artik.. Bir ton gecis ve surpriz oldu, onlar olmasaydi bile Montoya'nin inat edip son 3-4 turu patlamasina ramak kalmis lastikle tamamlamasi gayet heyecanliydi. Zevksiz yaris gormemissiniz siz, 2-3 sene once bunun ceyregi bile zevk vermiyordu bazi yarislar :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sende yoksa yarış ruhu her yarış zevksiz olur.. Şöle kaza falan olsun Yauuvv böle taklalar atsın arabalar bu ne böle çok zevksiz seklindeyse mantıgın olmaz tabi.. ama ben orda pit stoplardaki stratejiyi bile görürken ayrı zevk alıyorum..Dünde çok güzel bi hadise yaşadındı Sato yla Trulli yan yana cıktılar pit stoptan... Dünkü yarış gerçekten çok güzeldi son 3 turdaki olay olsun pitstoplar olsun..[signature][hline]
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zevksiz diyenlere bu seneki abd de olan yarışı hatırlatırım.
Öne çıkan mesajlar