Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 **Buradan videoyu çekinBuradan ve Buradan satın alabilirsiniz. Fiyatı yaklaşık 120 pound. Öyle yada böyle alıcam ben hastası oldum küçükken hep böyle birşey hayal ederdim.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion[Bu mesaj Sensible tarafından 05 Eylül 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Şekli çok manyak ya! Almak lazım...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bende bu tarz uçan birşeyim olsun isterdim fakat ufo görünümünde değil :) uçan helikopter ve uçaklar mevcut. havada 1-2 saat kalıp; 10-15 metre yüksekliğe çıkabiliyorlardı (en dandikleri) biraz daha prof. olanları ise oldukça aşmış şeylerdi. eh, genede bu şeyde fena değilmiş. fiyatı biraz tuzlu o kadar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cok iyi yaw[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bu arada ışıkları da var bunun[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kovalamasınlar ufo die taş atmasınlar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eee ne şimdi bu alet? gereksiz mi sanki accık ne? kızmayın[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Gereksiz mi? O benim yaşam amacım ya? Tabi işlemcili mini robotlardan sonra...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Diablo, 05 Eylül 2005 03:45 tarihinde demiş ki: kovalamasınlar ufo die taş atmasınlar walla düşürürler onu[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Diablo, 05 Eylül 2005 03:45 tarihinde demiş ki: kovalamasınlar ufo die taş atmasınlar ehhe bunu alcaınız direk model heli alın daha ii:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hmm pek anlamadım da... ne yapıyor peki? değer mi yani? :)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 uçuyor arkadaşım:) Bunu Erzurum'a götüreceksin, sonra masum köylülerin üzerinde pike yaptıracaksın. O da taşla kovalayacak! (işte fantezim!)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu alet bizide tasir mi? 64 kiloyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 deymez uçuo sadece.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi daa ne yapacaktı?:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Diablo, 05 Eylül 2005 03:45 tarihinde demiş ki: kovalamasınlar ufo die taş atmasınlar said: Redeagle, 05 Eylül 2005 03:49 tarihinde demiş ki: uçuyor arkadaşım:) Bunu Erzurum'a götüreceksin, sonra masum köylülerin üzerinde pike yaptıracaksın. O da taşla kovalayacak! (işte fantezim!) 120 pounda aldığım bir x-ufo nun pervanelerine taş atabilecek kadar delikanlı bi adamı cesaretinden dolayı öpermiyim yoksa yaptığı eşşeklikten dolayı ağzını burnunu kırarmıyım bilemiorum o_O[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 05 Eylül 2005 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 120 pound'a değmez gibi... Ama güzel bişeye beznio,biz türküz desek azcık indirim yaparlar mı ki :p[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bunu sanayide 100 milyona yaptırırız :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Tepesine ufak bir kamera koyup türlü sapıklıklara koşmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: zgrw, 05 Eylül 2005 03:50 tarihinde demiş ki: bunu sanayide 100 milyona yaptırırız :-p Gözünü sevdiğim Türk insanı işte yaaa. Hem para yurt dışına çıkmamış olur hem üste kalan parayla bi gece alem yaparız ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @elvyn: hmz. fena fikir değil aslında o.O[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ayrıca uçuyo sadece diyenlere, insanların gerçekleştiremediği uçmak eylemini gerçekleştirebilen bir cisim bence muhteşem bir şeydir. Oyun oynarken ghost şifresi yazmak gibidir, süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eheh alet şarjlıymış şarj olduktan sora 4-5 dakika uçabiliomuş :D. bunla röntgencilik fln olmaz:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Tüh ya tam almaya heveslendim 4-5 dakika uçabiliymuş :( Arkadaşa dedim "olur al ben binerim sen kullanırsın" dedi :D [Bu mesaj Mille tarafından 05 Eylül 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 olmaz bunla röntgen falan ancak etek açmak için kulanabiliriz diye düşünüyorum... üstelik denildiği gibi bigin sanayii ye yaptırın.. hatat benzin deposuda koyun ohh mis gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar