Masteis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Arkadaş bi download sitesi yapmaya çalışıyorum hani işinizede yarar :P daha yönlendirmedim şuan freewebsden html kodlarıyla baştan düzenliyorum fakat şimdi arka plana resim koymak istiyorum ama bi türlü beceremedim.Linkleri resim olarak aldığım için arkaya resim koyamıyorum çıldırdım kafayı yiyorum link vereyim http://www.freewebs.com/mp3-dl/ Orda işte A-L K-P linkleri var, arka plana resim koyunca onların yerleri değişiyor yok biri sağa kayıyor diğeri görünmüyor. Ay bi beceremedim.Arkaplana nasıl resim şey edebilirim ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 olması lazım[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 imageshack.us'a upload ettiğim bi resmi koyacaktım diyemi gitcem ? yoksa bunun bi tarafına img src mi sıkıştıracam ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 şöyle yani said: ..::Free Mp3 Download::.. ....Doya doya indirin.... Copyright © falan hepsi yalan Kopyalayanı kopyalarım Webmaster: Erkut Ataman E-Mail c/p yapma elle değiştir olmaz yoksa[signature][hline]KONTMsn:[/b][email protected]Gmail:[/b][email protected][Bu mesaj fastreload tarafından 04 Eylül 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: fastreload, 04 Eylül 2005 17:38 tarihinde demiş ki: olması lazım aynen böyle yapıcaksın istersen şeklinde yaabilirsin[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hah saolasın[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 şimdi olayın mantığı şu ; şeklinde yaparsanız eğer , sayfanın olduğu klasöre bakar şeklinde yaparsanız eğer , sayfanın olduğu klasörün altındaki images klasörünün içine bakar şeklinde yaparsanız eğer , direk o adrese bakar[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kardişler sağolun. İlk kez böyle bişeye kalkıştım ilk uğraşım ana sayfa bitti tabi birazda kasış var :P sade bir görünüm soriim dedim ana sayfa nasıl olmuş[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love [Bu mesaj Masteis tarafından 04 Eylül 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: fastreload, 04 Eylül 2005 17:42 tarihinde demiş ki: şöyle yani said: ..::Free Mp3 Download::.. ....Doya doya indirin.... Copyright © falan hepsi yalan Kopyalayanı kopyalarım Webmaster: Erkut Ataman E-Mail c/p yapma elle değiştir olmaz yoksa :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNincaVimpir Spor Servisi
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Masteis, 04 Eylül 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kardişler sağolun. İlk kez böyle bişeye kalkıştım ilk uğraşım ana sayfa bitti tabi birazda kasış var :P sade bir görünüm soriim dedim ana sayfa nasıl olmuş bence cok siyah olmus dicektim ama sayfa okadar yavas aciliyorki simdi yesilimsi bi hava olustu sayfada :) [signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi [Bu mesaj vimpir tarafından 04 Eylül 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 resimleri niye imageshacke koydunki[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 tamam şimdi anladım düzeltiyorum . [Bu mesaj Masteis tarafından 05 Eylül 2005 04:53 tarihinde değiştirilmiştir]
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 html rehberi belki isine yarar[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yapıyoruz resmin etrafındaki o mavi çizgiler çıkmıyor ve çoğu zaman daha güzel oluyor :)[signature][hline]High Level Naruto Fan!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 alt yerine title kullansan daha iyi olur[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Öne çıkan mesajlar