raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tamam sız ıstek serverları yazın ben gece xml sayfası avaible olursa horde ve alliance ıcın butun listenın txt cıktısını alıp upload etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gelmıs sayfalar tekrar geceyı bekleyınız su anda w3 custom oynuoruz bu arada absolut elle bakmak ıstersen: https://www.wow-europe.com/pvp/rankings.xml?r=Emerald+Dream&faction=h => horde https://www.wow-europe.com/pvp/rankings.xml?r=Emerald+Dream&faction=a => alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gerek kalmadı sayfa acıldı: buyrun: http://wow-europe.com/pvp/index.html[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu arada kyku hakkatten türk mü? Baya bi şaşırdım görünce onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Türk, bizim guild'de, gurur duyuyoruz arkadaşla hehe. Bi de bizim guild instance'lardan çıkıp pvp'ye el atsa güzel olcak aslında.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kyku mc ye onyxia ya falan gelmez.wsg yad av de dir o hep.kendini pvp ye vermiş bi arkadaş.tebrik edioruz[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Dün uzun süre sonra wsgye girdim ne var diye. Alliance çok güzel taktikler bulmuş. Bir tanesi druid free action potion içip ve her türlü form ile base e kadar gidior zaten yol ortası alliance buddyleri yardım edior. Bg geldikten sonra şahsen pek güzel birşey kalmadı. Brm,wpl,epl de falan yapılan pvpler baya hoştu öncesinde çok zaman gerektirsede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Absolut, 01 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Emerald dreamdde isteriz :) hah buldum bu başlığı, bulmuşken koyayım.. :-) zaya pope oluyor, benimki de safir işte. doggy'nin aiwe'si de 31. sırada şu an..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream[Bu mesaj Sam tarafından 05 Eylül 2005 05:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yaaaa :D tatildeyim keşke ara vermeseydik daa yüksektim ama 3 hafta tatil adamı yok eder :P Ben general olmak üzereydim gelmeden önce demek ki rank düşmüşüz neyse dönünce alırız tekrar :) Saolun tebrikler için :P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! [Bu mesaj Pirvan tarafından 05 Eylül 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar