zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Evet millet en sonunda kafayı yedim :D Keşişler şarkı söyler ya hani ohm omh fln diye ses çıkarırlar :) Ya birileri ohm diyerek demin şarkı söylemeye kalktı yada ben kafayı yedim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gidip yatsan ii olucak:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yine iyi ya..., Ya "Gaipten sesler" duysaydın..bak o kötü.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bence kafayı yedin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 saat 04.01 yani normal[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Mantar, 05 Eylül 2005 04:00 tarihinde demiş ki: yine iyi ya..., Ya "Gaipten sesler" duysaydın..bak o kötü. dimi :) o daha kötü :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bilgisayarın fanı çok gürültülü bir biçimde çalışıyor ve kafanda dalmış ise duyuyor olabilirsin. arada oluyor öyle şeyler :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 belkide gerçekten sağda solda birileri vardır.. bence iyice bak yatağın altına falan... böcek ilacı sık hatta ne varsa ölsün... ses kesilene kadar devam et olaya... olmadı uyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 laptop tayım şu an :) bilgisayardan çıt bile çıkmıyo :D ciddi cidddi birileri şarkı söyledi yani :D ohm ohm diyolardı . Aynı fanta reklamının eski versiyonundaki gibi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Arada benim fanda söylüor öle takma kafana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 komşulardan veya dışarıdan geliyor olmasın :) gece sessizliğinde insanların konuştukları veya çıkardıkları sesler çok rahat duyuluyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yalnız var ya öyle bi anda olduki :) Tam arkadaşla gizli bi iş çeviriyoduk , bi anda ohm diye sesler geldi :D" Biri acaba ötülüklerimi farkedip benimi cezalandırıyor ? "diye düşündüm :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Az önce de ben odadan mutfağa giderken yandaki odanın yanından geçtim doğal olarak. Kapı açıktı geçerken tam kapıda bi insan silüeti gördüm, kapkaranlık bişidi tabii. hemen geri adım attım o adrenalinle, bişi yoktu doğal olarak, göz yanılsaması.. Ama bi an tırstım valla..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hehe aklıma şey geldi . Titaniği bulan adamla röportaj yapıyorlar , adam anlatıyor ; "denizaltıyla titaniğe bakıyordum , bi an içerden birinin bize ışık tuttuğunu gördüm , korkudan altıma yapıcaktım . Sadece denizaltının farı geri yansımış ama ben çok korkmuştum" :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Eylül 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hauhau bende beyaz bornozumu böle ruh gibi bişiye benzettim ancak heryer karanlık ve bu nasıl oluyorsa hafiften parlıyor böle birda kapıya asılı ben kapıyı arkamdan çektim son bir döndüm bişi böle uzaklaşıyo (: az daha gidiyodum sonra dokunmaya cesaret ettim bi de bi güzel küfrettim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: MartinLGore, 05 Eylül 2005 04:15 tarihinde demiş ki: Az önce de ben odadan mutfağa giderken yandaki odanın yanından geçtim doğal olarak. Kapı açıktı geçerken tam kapıda bi insan silüeti gördüm, kapkaranlık bişidi tabii. hemen geri adım attım o adrenalinle, bişi yoktu doğal olarak, göz yanılsaması.. Ama bi an tırstım valla.. şey gibi olmuş bu bi çok korktum bende. geçti sonra[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :) Ya aslında çok garip yaşadığım şeyler var. x-files gibin :) Bir keresinde öss'ye hazırlanırkene evde kimse yokken gece 2-3 gibi sigara içmek istedim. Balkon zaten benim odadaydı. Çıktım balkona açtım pimapeni sigarayı içmeye koyuldum. Bu arada etrafa göz atıyordum. Sağ tarafa doğru baktığımda salondan ışık geldiğini gördüm. Boşuna yanmasın diye ışığı kapatmaya gidiyordum ki bi baktım salonun ışığı mışığı yanmıyor. Alla alla dedim geri geldim baktım halen yanıyor. Dedim acaba pencereleri mi karıştırıyorum. Gittim perdeyi pencereden dışarı çıkardım. Geri geldim ki ışık halen yanıyor ve perde dışarıda. Yani doğru pencereye bakıyorum.. Tırstım gittim salonda oturdum sonra.. gizemini hiç bi zamanda çözemedim bu olayın. bi daha da olmadı zaten..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bizim mutfaktan devamlı çatal kaşık sesleri geliyo. gidiyorum anormal bi şey yok. ilginçtir.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ben de korkmaya başladım şimdi :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bizim bakkal Gayip var. Ondan baya ses çıkıyor.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 belki etrafında bilinmeyen yaratıklar vardır=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 3 gün uyuma sonra gecenin bi vakti evin karanlık bi köşesine git . Gözün karanlığa alışıp bazı şeyleri görmeye başladığın zaman karanlıkta bir şeyin hareket ettiğini göreceksin . Ben yaptım üstüne atlıyorum hırsız diye . Çok eğlenceli oluyor hehe .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Valla sıkma kendini :) Bakkal gayip espriside güzelmiş. Patilere tavsiyem uykunuzu düzene sokun.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar