Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kendimi içten içe yemek istiyorum sonra patlayıp duvarlara saçılmak istiyorum paramparça bir halde koşup inlemek istiyorum çok şey mi istiyorum? sosyal bir böcek olup ota da boka da konmak istiyorum kulak zarım beyin zarıma yapışana kadar yüksek seste müzik dinlemek istiyorum mutluluktan geberip gözçukurlarıma hüzün sokmak istiyorum en normal halimde kafayı yemek istiyorum hayatımdaki bütün pislikleri kafama yapıştırıp bir sedyede dünyayı dolaşmak istiyorum ergenlikten çıkıp ilkokula gitmek, kafama huni takmak istiyorum geçsin istiyorum ağlamak istiyorum düşünmemek istiyorum şarkı sonsuza kadar devam etsin istiyorum bunu kimsenin okumasını istemiyorum beni kimsenin anlamasını istemiyorum herkes ne hissettiğimi bilsin istiyorum bir kase yoğurtlu kedi kılını mikroskopta incelemek istiyorum[signature][hline]truth might be changed by victory.
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 direk kendini ortaya akıtmışın. helal :D[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 oldukça orjinal, düşündürücü, kaşındırıcı bi yazı. yazılarını özlemişim doğrusu. put a bullet through my head and paint the walls with my brain. I felt like destroying something beautiful.fight club'ı çağrıştırdı azcık.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Aynen nedense banada fight club'ı çağrıştırdı. Kenidimi buldum ama yazının bir çok yerinde.Güzel olmus bence...[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 searos tan kefaller hoş[signature][hline]Viva La SémiH
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 şimdi şundan olabilir msn'de de kafasını şişiriyorum madcat'in filan şöyle ki fight club'ta da dünyada kurulmuş düzenden dolayı sıyıran insanlar vardı, başlarında da tümden uçmuş bir adam. bu yazının da sebebi bu aptal düzen. düzene karşı çıkamıyoruz. düzene uymak zorundayız. ya düzene uyarak düzenin parçası olmalıyız ya da o parçalar tarafından parça pincik edilmeliyiz ortası yok siyah ve beyaz gibi gri yok tıpkı önce bedava uyuşturucuya alıştırılan, sonra kendisine parayla uyuşturucu satılan bağımlılar gibiyiz. kapitalizmin tüm güzelliklerini görüyoruz daha sonra dank diye kafamıza vuruyorlar alo diyorlar, şimdi o güzellikler için bunu bunu yapacaksın ve yaptığımız zaman o güzellikler gidiyor hepsi gidiyor çünkü o sırada biz de "alo, şimdi o güzellikler için bunu bunu yapacaksın" diyoruz bi başkasına iki ucu boklu değnek bir anlamda[signature][hline]truth might be changed by victory.
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 güzel açıkladın gerçekten. "konfor" adına yapmamız gereken şeyleri yapmaya kendimizi öyle kaptırıyoruz ki, sonunda o "konfor"u yaşayacak ne enerjimiz kalıyo ne de zamanımız.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Öne çıkan mesajlar