Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzin Abla Süper :)

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ben 38 yasinda, kimya ögretmeni bir genç bayanim. Üç ay kadar önce kismetim açildi ve iyi niyetli bir gençle tanistim.
Geçen hafta da nisanlandik. Mutluluktan uçuyordum ki dün laboratuarda korkunç bir sey kesfettim. Nisanlimin bana aldigi yüzügü denemek için civaya attim ve maalesef yüzdü.
Halbuki saf altinin özgül agirligi civaninkinden fazla, yüzügün batmasi gerekirdi. Demek bana aldigi yüzük saf altin degil, öyleyse sevgisi de saf olamaz. Simdi ben bu civayi nisanlimin yemegine koyup bu isi bitirmeyi düsünüyorum, ne dersiniz?

Sıkı durun simdi, iste Güzin Abla' nin Cevabi :

Arsimet'in hayatina her yönüyle vakif oldugunuz anlasiliyor.
Yalniz yüzey gerilimini hesaba katmamissiniz, civanin yüzey gerilimi suyunkinden çokdaha fazladir, böylece kendinden agir cisimleri de kaldirabilir, çünkü o cisim batarken ortaya çikartacagi yüzey için harcamasi gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir. Ayrica civanin saf olmama ihtimali de var, o yüzden ani kararlar vermeyin derim.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

cevap dediğin budur :)

Not : Güzin abla varda neden Osman abi yok ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranCid, 05 Eylül 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
uahauhua çok iyi.ama güzin abla köşesini güzin abla yazmıyomuş saınırım tv de görmüştüm.:Dyıllar evel ölmüş o kadın sanırsam.başka birisi yazıyomuş heralde.ne kdar doğrudur bilemem

Kızı yazıyo. İsim hakkı kızının elinde..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranCid, 05 Eylül 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
uahauhua çok iyi.ama güzin abla köşesini güzin abla yazmıyomuş saınırım tv de görmüştüm.:Dyıllar evel ölmüş o kadın sanırsam.başka birisi yazıyomuş heralde.ne kdar doğrudur bilemem
güzin abla yaşlandığı için kızı yazıyor şu anda[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

euheuehu
ewt güzin abla köşesini kadının kızı yazıyormuş artık ama babası kimmiş acaba?[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa..
Sosyal ağlarda paylaş

altı üstü bi mektubu açıp ona cevap yazıyor , ne kadar zor olabilirki ? :) bence o sorular gerçektir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...