SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ben ufo mu diiL mmi biLmiorm ama bi sene ewweL gök yüsünde birbirinin içine girip cıkan 3 tane haLka.. büüLüp küçüLen ışık kümeLeri gördm.. Bunu bi çok arkadasım farkLı böLgeLerden görmüş we bende uzay arastrma merkezi mi ne öLe bi yer htrLamıorm netten buLup numarasını teLefon actım.. eLimize bi kac ihbar daha geLdi tesekkürLer dedi .. kayıt aLdı teLevisyonda konuscaktm.. ama televisyon programı son anda iptaL ediLdi.. Benje uzayLıLar war yani.. birebir sewişmesemde sewişen arkadasım oLdu :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya boyle sacmalık OLurmu buna inananda wardır şimdi
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: hyde, 03 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki: ARKADAŞLAR O RESİM AKDENİZ MEDENİYETLERİ MÜZESİNİN WEB SİTESİNDEN ALINDI İSTEYEN GİRSİN SİTEYE BAKSIN ADAMLARIN İŞİ GÜCÜ YOK UZAY GEMİSİMİ YAPCAK FOTOSHOPLA Aaaaynen öyle.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Yahu bunca zamandır kimsenin göremediği UFOlar manyak mı? Durup dururken pike yapıyor. Akıl var mantık var. 30 Ağustos'u mu kutluyorlarmış nedir yani?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 madem tanımlayamadığını iddia ediyosun o zaman neden "ufo" deyip geçiyosun, kuştur, kedidir, planördür olamaz mı yani illa unidentified flying object olacak.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 @Sacros: İşin esas zevki orda zaten :) Yani gördüğün/göremediğin şeyleri öyle ilginç bi adla tanımlayacaksın ki ilgi çekecek. Bu UFO kavramı da sadece ilgi çekmek için yaratılmış bir şey. Mesela Roswell gibi yerler UFO ve uzaylı popüler kavramlarını kullanarak ünlü oldu.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 olum zaten bugüne kadar milyon tane insan görmüştür de otoriteler reddediyo...:D bkz:Hangar 18'in klibi[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
unac Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ulan semsiye bu :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ot Kuş Uçak Balık Balina Tabak Kraker Denizaltı Uçan balina Sümüklü böcek Extra-terrestrial Altıpatlar çatapat Telekomünikasyon Undefined Flying Object Unidentified Flying Object Identified Standing Object Central Intelligence Agency Unidentified Standing Object Special Weapons and Tactics Federal Bureau of Investigation Radioactive Hazardous Creature Nuclear Explosion Related Iron Core Combination of Ultra-Radioactive Ions Search for Extra-Terrestrial Intelligence National and Aeronautic Space Administration Occupational Safety and Health Administration Self-Contained Underwater Breathing Apparatus Multiple Independently-targeted Re-entry Vehicle Women Accepted for Volunteer Emergency Service Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: hyde, 03 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki: ARKADAŞLAR O RESİM AKDENİZ MEDENİYETLERİ MÜZESİNİN WEB SİTESİNDEN ALINDI İSTEYEN GİRSİN SİTEYE BAKSIN ADAMLARIN İŞİ GÜCÜ YOK UZAY GEMİSİMİ YAPCAK FOTOSHOPLA Bizimde işimiz gücümüz yok inanalım dimi :)[signature][hline] Lavinya -> . .
robinson Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 puhaha feyktir feyk :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Gercek.. ayrica Ufolarin ege bölgesinde cok fazla faaliyete olduguda bi gercek .. Ege bölgesidne yıllardir bisey ariyorlar .. o resim kanımca gercektir ben gözümlede yakından gördüm bu seyler avr ve gercekler .. kafanızı kaldirip gökyzüne bakın hayatın daha büyük ve daha fantastik dedigimiz seylerin aslinda evrenin gerckeleri oldugnu anlariz kendi yaptiimiz tas yıgınlarinina rasinda robotik bi hayat sürüyoruz nedne.. cünkü o evrene ulasmak icin :) ama bunuda bizden devlet buyuklerimiz gizliyo .[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 afedersin de sanki bok var gizliyolar.AÇIKLASANIZA LAN BÖYLE BÖYLE UZAYLILAR ŞUNA BENZİYO DİYE! Sinirlendirmeyin beni devlet büyükleri..çok fena döverim.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ufo değil o.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
pediculus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ufo falan tanımam probis rulezz[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yazis...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: hyde, 03 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki: ARKADAŞLAR O RESİM AKDENİZ MEDENİYETLERİ MÜZESİNİN WEB SİTESİNDEN ALINDI ufolular akdeniz kültüründen mi geliyo? akraba mıyız? oley.... o resimdeki çerçeve bilgde yapılmış gibi duruyor gölgelendirmesi görünümü fln bence fake eğer fake olmasa bir ton program yapılıyor ufo ruh cin peri şeytan faso fiso üzerine ve çürütüyor adamlar en azından bir ekip gelip inceler yalan bu derdi
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gerçek ben inanıyom.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Korax, 04 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: gerçek ben inanıyom. helal korax ınanıyooooooo neye bellı degıl :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 uzayda yaşam olduğuna inanıyorum.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar