Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

resimdeki UFO gercekmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben ufo mu diiL mmi biLmiorm ama bi sene ewweL gök yüsünde birbirinin içine girip cıkan 3 tane haLka.. büüLüp küçüLen ışık kümeLeri gördm.. Bunu bi çok arkadasım farkLı böLgeLerden görmüş we bende uzay arastrma merkezi mi ne öLe bi yer htrLamıorm netten buLup numarasını teLefon actım.. eLimize bi kac ihbar daha geLdi tesekkürLer dedi .. kayıt aLdı teLevisyonda konuscaktm.. ama televisyon programı son anda iptaL ediLdi.. Benje uzayLıLar war yani.. birebir sewişmesemde sewişen arkadasım oLdu :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Mesaj tarihi:
said:
hyde, 03 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
ARKADAŞLAR O RESİM AKDENİZ MEDENİYETLERİ MÜZESİNİN WEB SİTESİNDEN ALINDI İSTEYEN GİRSİN SİTEYE BAKSIN ADAMLARIN İŞİ GÜCÜ YOK UZAY GEMİSİMİ YAPCAK FOTOSHOPLA

Aaaaynen öyle.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Mesaj tarihi:
Yahu bunca zamandır kimsenin göremediği UFOlar manyak mı? Durup dururken pike yapıyor. Akıl var mantık var. 30 Ağustos'u mu kutluyorlarmış nedir yani?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
madem tanımlayamadığını iddia ediyosun o zaman neden "ufo" deyip geçiyosun, kuştur, kedidir, planördür olamaz mı yani illa unidentified flying object olacak.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Mesaj tarihi:
@Sacros:
İşin esas zevki orda zaten :)
Yani gördüğün/göremediğin şeyleri öyle ilginç bi adla tanımlayacaksın ki ilgi çekecek. Bu UFO kavramı da sadece ilgi çekmek için yaratılmış bir şey. Mesela Roswell gibi yerler UFO ve uzaylı popüler kavramlarını kullanarak ünlü oldu.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Mesaj tarihi:
olum zaten bugüne kadar milyon tane insan görmüştür de otoriteler reddediyo...:D
bkz:Hangar 18'in klibi[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Mesaj tarihi:
Ot
Kuş
Uçak
Balık
Balina
Tabak
Kraker
Denizaltı
Uçan balina
Sümüklü böcek
Extra-terrestrial
Altıpatlar çatapat
Telekomünikasyon
Undefined Flying Object
Unidentified Flying Object
Identified Standing Object
Central Intelligence Agency
Unidentified Standing Object
Special Weapons and Tactics
Federal Bureau of Investigation
Radioactive Hazardous Creature
Nuclear Explosion Related Iron Core
Combination of Ultra-Radioactive Ions
Search for Extra-Terrestrial Intelligence
National and Aeronautic Space Administration
Occupational Safety and Health Administration
Self-Contained Underwater Breathing Apparatus
Multiple Independently-targeted Re-entry Vehicle
Women Accepted for Volunteer Emergency Service
Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Mesaj tarihi:
said:
ARKADAŞLAR O RESİM AKDENİZ MEDENİYETLERİ MÜZESİNİN WEB SİTESİNDEN ALINDI İSTEYEN GİRSİN SİTEYE BAKSIN ADAMLARIN İŞİ GÜCÜ YOK UZAY GEMİSİMİ YAPCAK FOTOSHOPLA

Bizimde işimiz gücümüz yok inanalım dimi :)[signature][hline] Lavinya -> .
.
Mesaj tarihi:
Gercek.. ayrica Ufolarin ege bölgesinde cok fazla faaliyete olduguda bi gercek .. Ege bölgesidne yıllardir bisey ariyorlar .. o resim kanımca gercektir ben gözümlede yakından gördüm bu seyler avr ve gercekler .. kafanızı kaldirip gökyzüne bakın hayatın daha büyük ve daha fantastik dedigimiz seylerin aslinda evrenin gerckeleri oldugnu anlariz kendi yaptiimiz tas yıgınlarinina rasinda robotik bi hayat sürüyoruz nedne.. cünkü o evrene ulasmak icin :) ama bunuda bizden devlet buyuklerimiz gizliyo .[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
afedersin de sanki bok var gizliyolar.AÇIKLASANIZA LAN BÖYLE BÖYLE UZAYLILAR ŞUNA BENZİYO DİYE! Sinirlendirmeyin beni devlet büyükleri..çok fena döverim.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Mesaj tarihi:
said:
ARKADAŞLAR O RESİM AKDENİZ MEDENİYETLERİ MÜZESİNİN WEB SİTESİNDEN ALINDI

ufolular akdeniz kültüründen mi geliyo? akraba mıyız? oley....

o resimdeki çerçeve bilgde yapılmış gibi duruyor gölgelendirmesi görünümü fln
bence fake

eğer fake olmasa bir ton program yapılıyor ufo ruh cin peri şeytan faso fiso üzerine ve çürütüyor adamlar en azından bir ekip gelip inceler yalan bu derdi
Mesaj tarihi:
gerçek ben inanıyom.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
uzayda yaşam olduğuna inanıyorum.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..