Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

resimdeki UFO gercekmı?

hyde

Öne çıkan mesajlar

ufo diye bişey yok olum lan..bikere ne kadar saçma illa daire olacak.birileri uydurmuş zamanında uçan daire şeklinde,öööyle kaldı.bence bizim uzay mekiklerimiz yada roketlerimizin bikaç katı şeklinde vuasıtalarlan RÖÖÖÖÖÖÖÖAAAAAHHH diye gelecekler uzaylılar.ne biliyim indıpendıns dey deki gibi eşşşşşek kadar gemilerle gelirler.ufo neymiş ç.k kadar dönen topun içine mi doluşacak onca uzaylı?[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide daha önce ciddi ciddi ufo göründümü yook nie hepsi bu şekilde ? Şahsen böle gezegenlerden gezegenlere gdiebiliyorlarsa değişik modelleri olur bizim arabalar gibi ..
üstü açık ufo , 5+1 sistemli ufo , modifiye edilmiş ufo..
arba bilgim yok ne biliosam yazdım adsg[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk
Andoria *!returns*
Ben Ben2

Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca şu da var:
said:
Chris_Metcalf, 03 Eylül 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
Madem uzun zamandır bahsi geçmiyor, patlatayım..

U.F.O insanın kendine yakışanı giymesidir.

NE KADAR DOĞRU SÖYLEMİŞ!

insan kendine yakışanı giyse,çiçek gibi giyinip parfümünü sıksa ve öyle çıksa sokağa,mahallenin bütün manitalarının aklını almaz mı?bu durumda mahallenin delikanlıları ortada sap kalmamak için hemen bi plan yaptılar.bi tanesi dedi ki "badi buyldink çalışıp dikkatlerini çekelim" öbürü dedi ki "deprem oluyo diyelim dikaktleri dağılsın" ama sonra en mantıklı öneriyi Cafer isimli yeşilimsi tenli,kısa boylu,6 parmaklı elleri olan ve koca siyah badem gözlü olanı yaptı."Mahalleye ufo dadandı diyelim abi,herkes tırsar ozaman da kızların dikkati UFO ya çekilmiş olur."
Öbürleri "iyi tamam güzel konuşuyosun da UFO yu nerden bulacaz" demiş.Cafer "o işi bana bırakın" demiş."bi telefonuma bakar."
Böylece caferin uzaylı olduğunu ağzından kaçırmasıyla mahallenin gençleri zaten onda bir gariplik olduğunu(6 elli insan olur mu lan) sezinlemişlermiş.Ellerine gürgen,sedir,akçaağaç 19",22",24" gibi çeşitli ebat ve ağaçtan yapılma odunlarını alarak bu caferi bayılana kadar dövmüşler.Sonra Mahallenin genç kızları bir uzaylıyı döven mahallenin delikanlılarına hayranlıklarını gizleyememişler.Böylece olay tatlıya bağlanmış.
En iyi iyinin düşmanıdır.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bence uzaylılar olabilir ama dünyamıza gelebilmeleri çok saçma çünkü siz ışık hızında bile gitseniz plütona gitmeniz yıllaaaaaaar alacaktır bunun için anca büyük bir kolonileşmeyle gidilmesi gerekir bknz. rama ya da dune daki gibi uzayı bükmeyi bulmuş olmaları gerekiyor...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Karaoglan parkinda çekilmiş fotoğraf ama gerçek olamaz ufo diye birşey yok ya neden her ufo görüntüsü yuvarlak olmak zorundadır onu anlamam ama gidip müzeye bir bakıcam ...[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...