DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ağlamak istiyorum. bu kadar da olamaz. neden her zaman sen çıkıyosun karşıma? her topikte varsın...[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 olurum ben[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tabaktır tabak[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 2 gün önce antalyadaydım söyleseydiniz ya gider bakardım gerçekmi die :)[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 onun tdi ı var bizde[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ufo diye bişey yok olum lan..bikere ne kadar saçma illa daire olacak.birileri uydurmuş zamanında uçan daire şeklinde,öööyle kaldı.bence bizim uzay mekiklerimiz yada roketlerimizin bikaç katı şeklinde vuasıtalarlan RÖÖÖÖÖÖÖÖAAAAAHHH diye gelecekler uzaylılar.ne biliyim indıpendıns dey deki gibi eşşşşşek kadar gemilerle gelirler.ufo neymiş ç.k kadar dönen topun içine mi doluşacak onca uzaylı?[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 iyide daha önce ciddi ciddi ufo göründümü yook nie hepsi bu şekilde ? Şahsen böle gezegenlerden gezegenlere gdiebiliyorlarsa değişik modelleri olur bizim arabalar gibi .. üstü açık ufo , 5+1 sistemli ufo , modifiye edilmiş ufo.. arba bilgim yok ne biliosam yazdım adsg[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ayrıca şu da var: said: Chris_Metcalf, 03 Eylül 2005 03:22 tarihinde demiş ki: Madem uzun zamandır bahsi geçmiyor, patlatayım.. U.F.O insanın kendine yakışanı giymesidir. NE KADAR DOĞRU SÖYLEMİŞ! insan kendine yakışanı giyse,çiçek gibi giyinip parfümünü sıksa ve öyle çıksa sokağa,mahallenin bütün manitalarının aklını almaz mı?bu durumda mahallenin delikanlıları ortada sap kalmamak için hemen bi plan yaptılar.bi tanesi dedi ki "badi buyldink çalışıp dikkatlerini çekelim" öbürü dedi ki "deprem oluyo diyelim dikaktleri dağılsın" ama sonra en mantıklı öneriyi Cafer isimli yeşilimsi tenli,kısa boylu,6 parmaklı elleri olan ve koca siyah badem gözlü olanı yaptı."Mahalleye ufo dadandı diyelim abi,herkes tırsar ozaman da kızların dikkati UFO ya çekilmiş olur." Öbürleri "iyi tamam güzel konuşuyosun da UFO yu nerden bulacaz" demiş.Cafer "o işi bana bırakın" demiş."bi telefonuma bakar." Böylece caferin uzaylı olduğunu ağzından kaçırmasıyla mahallenin gençleri zaten onda bir gariplik olduğunu(6 elli insan olur mu lan) sezinlemişlermiş.Ellerine gürgen,sedir,akçaağaç 19",22",24" gibi çeşitli ebat ve ağaçtan yapılma odunlarını alarak bu caferi bayılana kadar dövmüşler.Sonra Mahallenin genç kızları bir uzaylıyı döven mahallenin delikanlılarına hayranlıklarını gizleyememişler.Böylece olay tatlıya bağlanmış. En iyi iyinin düşmanıdır.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 fotoşop. uzay şehrinin üzerine antalya'yı yapıştırmışlar.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bence uzaylılar olabilir ama dünyamıza gelebilmeleri çok saçma çünkü siz ışık hızında bile gitseniz plütona gitmeniz yıllaaaaaaar alacaktır bunun için anca büyük bir kolonileşmeyle gidilmesi gerekir bknz. rama ya da dune daki gibi uzayı bükmeyi bulmuş olmaları gerekiyor...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Karaoglan parkinda çekilmiş fotoğraf ama gerçek olamaz ufo diye birşey yok ya neden her ufo görüntüsü yuvarlak olmak zorundadır onu anlamam ama gidip müzeye bir bakıcam ...[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 montaj[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Apache, 03 Eylül 2005 04:02 tarihinde demiş ki: onun tdi ı var bizde kac yapıyo km kac yakıyo bende aalıcam :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 feyk o ya yörüngeden geliyor.Her gün geliyorlar da biz fark etmiyoruz.Bu çaktırmış yanlışlıkla.Tw ler geri yollar şimdi[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bence yalandır.. cnku resim siyah beyaz. ve siyah beyaz resimlerde eger profesyonel biri oynama yaparsa anlasılmayabilir. bence resim secimi o yzden siyah beyaz[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Yok yaw yemişler sizi.Biz orda arkadaşlarla frizbi oynuyoduk.Bi ara fazla hızlı atmıştım ben frizbi o tarafa uçmuştu.Salaklar ufo sanıp çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 öeh yok artik resmen denizin ustunden ucuyo gibi bisi hangi uzayli manyak o kadar yakindan ucarki[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALUCARD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bence gerçek diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 oofff manzaraya bak ufo gören masum köylü feyk ulen o feyk:D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Resim niye siyah beyaz? Ortada ki çiçek ne ayak? Geçiniz efenim.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ARKADAŞLAR O RESİM AKDENİZ MEDENİYETLERİ MÜZESİNİN WEB SİTESİNDEN ALINDI İSTEYEN GİRSİN SİTEYE BAKSIN ADAMLARIN İŞİ GÜCÜ YOK UZAY GEMİSİMİ YAPCAK FOTOSHOPLA[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 o resmin gectigi yer karaoglan parki dimi?[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 uzaylida olsa insan insandir.belki yollarini kaybetmislerdir.yazik valla sen gel o kadar isik yili sonra bi o kadarda geri don vah vah...[signature][hline]Rising to the heavens light Just to plea for death Just to be denied- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yalan.[signature][hline]Ben Wallace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spacesystem Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 uzaylıla bizzat sevwişen kişi olarak söylüyorum o resim feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar