Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

resimdeki UFO gercekmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*!ufo gören masum köylü...:D*[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
Uzaylıların acil dizaynerlere ve ar-ge çalışmasına ihtiyaçları var!
Baksana 1930'dan beri aynı model uçan daireleri kullanıyorlar!! Kaçırsınlar iki dizayner Porsche'den valla 3 senede bunlara millenium a yetecek kadar model çizerler.. Ne de olsa bu uzaylılar sıkılmıyorlar eski model araçlar kullanmaktan![signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 03 Eylül 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
Uzaylıların acil dizaynerlere ve ar-ge çalışmasına ihtiyaçları var!
Baksana 1930'dan beri aynı model uçan daireleri kullanıyorlar!! Kaçırsınlar iki dizayner Porsche'den valla 3 senede bunlara millenium a yetecek kadar model çizerler.. Ne de olsa bu uzaylılar sıkılmıyorlar eski model araçlar kullanmaktan!

hala anadol kasa ufoya bınıyolar bıde gelıstık dıye hava atarlar :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
Gerçek bu . Bende ordaydım . Soğuk bir yaz öğleniydi . Çok korktum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 03 Eylül 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
Gerçek bu . Bende ordaydım . Soğuk bir yaz öğleniydi . Çok korktum . [/q]
ordaydın ve baktın haaaaa
foto cekseydın hadı foto makınası yoktu cebındemı yoktu :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
Cebim yanımdaydı tabi ki . Ama o zaman teknoloji yok tabi çok , 0.3 megazigzak idi kamerası . Çekemedim . Arkadan bu resmi çeken de arkadaş benim . Akraba hem de . Ufo var hep .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
  • Yeni Oluştur...