demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Senelik 1.4 milyar kullanimla Turkiye avrupa rekoru kirmis. Italya 1.2, Ispanya 1.1, Almanya 0.9 milyar vs. Kaynak Uzulelim mi sevinelim mi, iktisat bilgisi olan varsa aydinlatsin [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 05 Eylül 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 turkıye rekorlar ulkesı :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ödenmemiş borçları çıkarırsak sonuncu oluruz kesin ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :P ödenmiş borçlarda sondayız sanırsam[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 1.4 milyar işlem iyiymiş :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 İnsanlar ay boyunca kredi kartından alışveriş yapıyor, maaşını alıyor hepsini bankaya veriyor. İnsanımız çok bilinçsizce kullanıyor bu mereti. Çok ağzı yanan var, acıyorum.. Gerçi ben de kullanmıyorum 1 senedir. Çok çok fazla faiz ödedim ben de fütursuzca harcamalarımın sonucunda. Az kalsın kara lisete'ye giriyordum..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 valla bilincli kullanirsan kredi karti iyi bir seydir. turkiye gercekten zitliklar ulkesi. normalde kredi karti belgeli alisveris oldugu icin sevilmez toplumlarda. kara para ve belgesizlik cenneti olan ulkemizde ise baya cok kullanilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kredi kartı cidden kötü bir şey , ben onun yüzünden kaç ay parasız gezdim :) şu son iki aydır kredi kartını kullanmadığım için para biriktirebildim çok şükür :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 işlem sayısı pek bi şey ifade etmiyor bence bazen ufak meblağlar için bile kredi kartı kullanıyorum üzerimde pek nakit taşımadığımdan ama şu gerçek var millet kullanıp kullanıp ay sonunda faturayı görünce bi yerleri uçukluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 eheh bide o var :D 1-2 milyon için kredi kartı kullandığıö oluo :D para olmuo yada arabada , montun cebinde fln kalmı oluo , dşrek kart la kurtuluom :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Eylül 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kredi kartı berbat bşy yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bugün aynı haberi hürriyet gazetesinde okudum. adamın yanındaki dev hp bilgisayar kasası hoşuma gitti. bir tane almayı düşünüyorum. :-p gerçekten işlemlere 1-3 sn arasında yanıt vererek vede işlemleri tutarak iyi bir iş yapıyorlar. sanıyorum ki birkaç sene içinde biraz daha gelişecek bu alan.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ıktısadı bakımdan yaklasalım olaya dunyadakı en ıyı yatırım seklı borc vermektır cok az rısk alırsınız tuttumu tutmadımı derdınız olmaz kolay kolay batmassınız veya depremde fılan sıfırlanmazsınız yuzlerce eleman calıstırmanız ve malzeme alım satımıyla ugrasmanız gerekmez adama borcu verırsınız odeme planı cıkarırsınız adam tıkır tıkır oder odemesse sızın ıcın ne ala faız bıner dahada fazla kazanırsınız en olamdı hacız yoluyla poposundakı dona kadar alırsınız neden butun bankalar kredı kartı verebılmek ıcın sokakta pesınızden kosuyor market cıkışında yolunuzu kesıyor? neden yabancı ulkeler turkıyeye kredı vermek ıcın kıclarını yırtıyorlar alın sıze ıktısat bakımından yorumu bu ıyı bsıey degıl kotu bıseyde degıl ama bankaların bu ulkede köşe oldugu anlamına gelıyor :)[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bilmiyoruz işte kredi kartı kullanmayı... ben mesala güvenemiyorum kendime almıyorum.[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hesabınızı bilip kullandığında öle bir faturayla karşılaşmazsınız ancak acayip bir tüketim toplumu olduğumuzdan ve lüks mallara karşı olan ilgiden dolayı böle oluyor... milletvekillerinin bile kredi kartı borcu olduğunu düşünürsek kredi kartı kötü bir şey... örneğin babam.. alış verişe çıkıyoruz işte neyse onu alalım bunu alalım diyoruz babam oralı bile değil sanki kredi kartınnın hesabı sorulmayacakmış gibi... sonra ne oluyor bir daha ki ay maaşın tamamı hop! bankaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aylar önce bi adam görmüştüm carrefourda.. totalde 80milyonmu ne bişeydi sanırım. adamın üstünden 65milyon çıktı. kalan 15i de kredi kartından çektirmek istedi. adam 4tane kredi kartı değiştirdi hiçbirinin limiti yetmedi.. en sonunda o 15milyonda bölünüp ödendi... o zaman içimden adama acımıştım batmış o diye[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kredi karti ne olursa olsun iyi bi sey. fis kestimi kesmedimi derdi yok. vergisini verdiginden eminsin. adam parasini aldigindan emin. banka para kazaniyo. insanlar gec odeyebiliyo, ya da taksit yaptirabiliyo. simdi tum bunlar bize sagladigi avantaj. obur tarafta herhangi bi dezavantaji yok. insanlarin kendi hatalarindan dolayi kotu durumlar var sadece. o zaman bu durumda sucu aptal bi kart parcasina atmaktansa baska bi yerde aramaliyiz. isin asli turkiyede durum o kadar guvensiz ki kredi karti daha onlarca avantaj saglayacakken olmayacak duruma getirilmis.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar