MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 msn adresemi vereyim lutfen ceken varsa yollarmıı :( elimden geldigince o.m. attım ama sebonun fotolarını ceken varsa msn: [email protected][signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 [spo1=Sebo][/spo][signature][hline]Rainy Durex
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 allah razı olsun o.m. dede dedigim gibi isterse 5 parmagında cıksın isterse blurdan belli olmasın hepsini yolla lutfen :( kimse anlamıoR bu aşkı :(:(:([signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ahah sahnede bişi var ama seçilmiyor:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Kendisini okadar güzel bulmuorum ama manyak çekici=) Bende hastasıyım kendisinin, yok vazgeçtim güzel kadın be:-p[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 cep tel den anca :)[signature][hline]Rainy Durex
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Toledor, 05 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Kendisini okadar güzel bulmuorum ama manyak çekici=) Bende hastasıyım kendisinin, yok vazgeçtim güzel kadın be:-p oha güzel degilmi hax0rlarım bu siteyi sırf bu laf için yıkarım patiyi ona göre !! :D[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
equable Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu kadın iğrenç bişe yaa nesini beğeniosunuz[signature][hline]Seni çok seviyorum imkansız aşkım..]Seni çok seviyorum imkansız aşkım..
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 lutfen sesine laf yok, cok guzel sarkıları,[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Türkiye'nin en iyi kadin rockcisi. Hatta en iyi rockcisi diyim ben ya. Allah vergisi ses var kadinda, laf etmeyin cidden : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: equable, 05 Eylül 2005 03:33 tarihinde demiş ki: bu kadın iğrenç bişe yaa nesini beğeniosunuz kime göre neye göre[signature][hline]... that's me in the corner...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Redeagle, 05 Eylül 2005 01:37 tarihinde demiş ki: ahah sahnede bişi var ama seçilmiyor:D köşede bulunan hayvani boyutta ki ekrana bakınca biraz anlaşılabilir :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bildigim kadarıyla spidee güzel resimler cekti, ben ileriye gitmeyi düşündüğüm için nispeten büyük fotoğraf makinasını yanımda taşımak istemedim thread sayısı gittikçe abarıyor bu arada[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ahh büyük puntolu sevgilim:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sesi güzel.ama begenmiyorum tipini ayrıca ordaki tipler nedir ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Mille Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Şebnem Ferah ödtünün en ünlüsüymüş(Ne ünlüsüyse bilirsiniz) Hatta onun dönemindekiler Ödtü ağaçlıkları ondan soruludu diyorlar yaaaaaaaaaaa (Akrabam varda ordan biliyorum şehir efsanesi değil yani)
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @mille ödtü=odtü?[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... [Bu mesaj Horrible tarafından 05 Eylül 2005 04:43 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Türkiye'de takdir ettiğim ender insanlardandır. Yalnız güzelliği konusunda aynı fikirde değilim :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ben de seninle hemfikir değilim mesela. Olur öyle.
Mille Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @horrible Odtu pardın yanlış yazmışım Gerçi Odtuye girmekde bi başarı ama...... [Bu mesaj Mille tarafından 05 Eylül 2005 05:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar