Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teletibbiues (Dorumu ?!)

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Oaaaa. Tamam ilk yayınlandıklarında da çok küçük sayılamzdım am küçük olsamda nefret ederdi m muhtemelen. Çok enteresan bişi ya bu program. Hani konuşturmak için işkence yaparlar ya. Koltuğa bağlayıp ya bunu yada Kral Tv açsınlar. Bütün ortaklarımı sayar dökerim vallaha :D Tabi sevmekte bir tercih :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 01 Eylül 2005 10:06 tarihinde demiş ki:
dipsy'e tepsi diyip ekümehüe diye gülerdik.
hey gidi günler. :9

tepsi he way be :D:D tepiniyolar ya yerde orda bitiyorum bende bu sabah wardı atv de :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Sosyal ağlarda paylaş

abi ya nasıl seviyonuz ben açıkçası parçalamak katletmek ne biletim antenlerini sökmek filan istiyorum hele hele karınlarını tv olarak kullanmıyolar mı offfff aynı lafı da anbin kere söylüyolar.....[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

Abi resmen işkence.Salak muamelesi yapıyorlar insanlara aynı şeyi iki üç kere söylüyorlar.La la nın topu.Aaaaa la la nın topu.evet evet lla la nın tooopuuu.Dipsinin şapkası.Dipsinin şapkası evet evet dipsinin şapkaasııı.hüeeaa delirecem.
Birde isimlerini söylemiyorlarmı böyle bellerini tutup.Orası zaten alpellaya doyduğum an[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me
]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

niye abiya süferler :)) annem bu sabah uyanmıs dedım televızyondan sesler gelıyo hayırdır inş dedim bi girdim ki annem tv karşısında teletubbies izliyo OHARA fln ddedim annem teletubiz yuhahahah die güldüm bende oturdum izledim .. severek izliyoruz :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Sosyal ağlarda paylaş

Katletmek istediğim varlıklar. Ekranlarda olmaması gereken iğrenç şeyler. Ömür törpüleri. Çocukların televizyondan uzak kalmalarını isteyen anne babalar için birebir çözüm. İnsan niye sever bunları ya?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

''Sarılalım sıkı sıkıııı''Bu kısımda kusucak gibi oluyorum.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...