Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 inşallah topic açılmamıştır daha önce bana da abim anlattı ve bir linkle olayı pekiştirdi. sesinden tut açılışına kadar, hatta açılışından tut, her jedi'ın saber'ını ayrı olarak yapmaya kadar birebir. sadece ışın bölgesindeki plastik ışıkta gözüküyor ama olacak o kadar tabi :) abimin dediğine göre 110$ civarlarındaymış amerikada tabi bide buraya getirtmesi falan var biraz cebi yakar normal olarak :) buyrun bu da 2 gencin darth vader kostumu giyip eline mavi ışıngılıncını alıp yoldan geçen arabaları korkutma movie'leri. vallaha bende de olsa bi tane neler yapmam :) kılik[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 master replikas, oyuncak degil...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 starwars un official sitesinde , official lightsaber lar 12.5 $ , darth vader ın filmde kullandığı ise açık arttırmadaydı bi ara 1000$ la mı ne başlamıştı :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hologramlı var bildiğin gerçek 350 dolar mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hologramlıyı duymadım ama ışık ve harekete duyarlı ses çıkartıcısı:) olanlar var. Koleksiyon malzemesi sitelerinde satılıyor.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar