EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 kimin şarkısıydı bu nerde bulabilirim.çok severdim eskiden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ı ıh. Mümkünatı yok!!!![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Aşk değilde para güzel affeder.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 etmez[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ole Diyosan :P[signature][hline]SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dahe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Swg - Eclipse - Anron - The Legend Is Back! LS Elimde Force Icimde... 3.5 Olmaya Hazirlanin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Etmiyo ne yazık ki, 4-5 ay önce öğrendim bunu, ondan önce Polyanna genciydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 welcome to the real world. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hayırrrrrrrrrrrrr affettmeeezzzz..[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Başlığı okuyunca, özellikle de patinin geyik potansiyeli düşünülünce "Nasıl olur da bu onu daha önce açılmamış olur" diye düşündüm ki açılmış hatta garbage da yerini almış bile..[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Aşk hataların kaydını tutmaz.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Aşk nedir be Elinin kiri...[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Başta kaydını tutmuoda, 4 sene sonra çetele tutuo resmen..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Aşkın herşeyi affedecek kadar lüksü yok.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 affeder, affetmezse aşk değildir ulen![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Affetmez! Aslında affetmek "aşk"ın yapabileceği bir şey değil! Sevgilinizin adı Aşk ise olabilir tabii.. Sebep yokken sevgilinizin ailesini yerseniz aşkınız bunu affetmez. Açlıktan yerseniz belki affedebilir.Arabasını falan çizerseniz affetmez, monitörünü kırarsanız affetmez, Plak koleksiyonunu satar ve parayı çatır çatır yerseniz (yemek, ağızla, çiğneye çiğneye) affetmez, halısını yakarsanız affetmez, kalemlerini kırarsanız affetmez, cep telefonunu kalıba koyup üzerine beton dökerseniz affetmez, hoparlörlerine delikler açarsanız affetmez, evde beslediği köpeği zehirlerseniz affetmez, buzdolabına gül doldurursanız hoşuna gidebilir ama güllerle tuvalet deliğini tıkarsanız affetmez, cam kapı kırarsanız affetmez, en sevdiği fincanına işerseniz, çişi boşaltıp tüm bu olayı kare kare kameraya alırsanız ve bunu o çay içerken izlettirirseniz affetmez, kıyafetlerinin hepsinin arkasına cam kalemi ile hoş olmayan şeyler yazarsanız affetmez, hoş şeyler yazsanız dahi affetmeyebilir, ayakkabılarını ateşe verip üzerinden atlarsanız affetmez, halılarını yağlı boya ile boyarsanız affetmez, uyurken saçlarını yakarsanız ve söndürmeden bu güzelliğin uyumasını izlemeye dalarsanız affetmez, bacağına kalem saplarsanız affetmez, kafasından aşağıya kızgın yağ boca ederseniz affetmez, onu pakete koyup Tazmanya'ya yollarsanız affetmez, yemeğine baharat olarak arsenik ve siyanür katarsanız büyük ihtimalle affetmeye zamanı olmaz ama ben size söyleyeyim zamanı olsa affetmezdi.. Sonuç olarak (konunun saçmalığı dışında) aşk her şeyi affetmez! Salakça şeyler yapmadan önce 2 kere düşünün. Sevgilinize değer verin. Ona kahvaltı falan hazırlayın, yanınızda ise sarılın.. Kahvaltı hazırlayın ama bulaşıkları siz yıkamayın. Zor iş bulaşık yıkamak! Ayrıca yukarıda yazdıklarımı yapmayın!! Büyük bir kısmı suç zaten![signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 04 Eylül 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 demagojiyi bile affeder aşk :D[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 affetmez[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 AŞk herseyi affetmez.... aslada etmiyecem .[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 affede affede biniyorlar tepesine işte.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben affetiginide affetmediginide gordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya bazı asıklar affedıyo.ben de bu yaz sahıt oldum.mesela bı arkadasım vardı.cıdden dınleyınce cok ılgınc geldı dumura ugradım resmen.bu kız arkadasım yakın aarkadasımdır yanı,sevgılısıyle bı suru olay oluyo oralar uzun hıkaya de kısaca oglanın yanındakı dıger kız bayadır da gorusyolarıms arkdasıma mesaj falan atıyo sen kımsın dıye.nese benım en dumur olduum nokta su:oglan arkadasımı ayartıyo tekrar.barısıyolar falan.bı gun oglan kıza yıne mesaj cekıyo dıgerıne, kız oglanı cok sevıyo bırakamıyo falan.mesajda su yazıo:"aldırdıımız cocuum da melegım olsun".ben ınanamdım duyunca.yanı oglan arkadasımdan ayrıldıktan sora kızla yapmıs ve arkadasım hala bu cocukla bırlıkte.ama bence bunu adı ask değıl.aska bole affetmek yakısmak bence...yanı ben bole dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gerçekten seviosa kişi..bnce affeder..bn affettim bi kere ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 valla ben affettim. ama beni affetmedi o. demek ki... demek ki ?!? demek ki yazdım büyük bir umutla ama aklıma gelen şey neydi ? belki de böyle anlamsız bir şeyden bir sonuç çıkarmak saçmadır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: zeynepp, 04 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: gerçekten seviosa kişi..bnce affeder..bn affettim bi kere ;) Her şeyi? -Merhaba zeynepp ben annenle babanı yedim ama tadları kötüydü tükürdüm onları!! +Aşkmmm dert etme sen.. sevmesdimki onlarııı bn :)))) -Ha zeynepp bu arada köpeğin vardı ya artık yok. Ters bakıyordu kafasını kazığa geçiriverdim bende..iyi mi? +Aşkmmm aferinnn! Hayvandı o köpekkk tabikide ii yapmışşsıın.. -Ha bu arada en iyi arkadaşından bebek bekliyom. Ama o anne olmaya niyetli değil. Sen bakacan çocuğa, onu yanımıza yerleştirecem. Çok seviyom ben onu ama tensel çekim sadece, kalbim sana ait yani. +Aşkmmmm çook dürüstsün seann. Bakarm tabikide, aşk herşeyi affeder.. Dimi ama?? [oyuncular:] [-/Öküz Hüseyin]Hüseyin Avni Danyal [+/Pollyanna zeynepp] Zeynep Kasimlioglu [anne] Suna Pekuysal [baba] Bjorn Ulvaeus [köpek] Rin tin tin [güya en iyi arkadaş] Necla Nazır[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 affetmes bence...hele yalanı fln ı ıh hayatta affetmez...[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar