Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Herkes burayı söylüyor, "her oyun var" "her cd var" şu var bu var diye. Hatta birisi çook eski adventureların olduğunu falan söylüyo. Tam yeri neresidir buranın? Bi gitmem lazım.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sıradan bir korsan oyun cd satıcısı işte. güncel her oyun bulunuyor. onun dışında diğer oyun cd satan yerlerde olmayan orjinal cd'leri de satıyor. dost kitapevi bir takım orjinalleri satar, ama yüksel bu konuda daha iyidir. dostta bulunamayan cd'leri de satıyor. kırtasiye malzemeleri dışında bir de masaüstü rpg kitapları satıyordu. oyuncaklar ve çizgi romanlar da vardı. yeri ise nerede? tabii ki yüksel caddesinde. yüksel caddesi neresi? bakanlıklardan mithatpaşa caddesine götüren sokak. Karanfil, Konur vs kesen bir yol. Hatta ara sıra toplanıp gösteri yapılan bir anıt vardı konurla birleştiği yerde. İşte bu bahsi geçen yüksel caddesinde, karanfilden konura doğru giden yönde, yani mithatpaşa caddesi yönünde gidersek, sağda bir okul görüceğiz. solda ise zafer dersanesi binası vardı. İşte tam orda, dersane binası altında Yüksel Kırtasiyesi var.[signature][hline]Beş Hececiler
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 zamanında ted ankara kolejinin yanındaki dungeon'ın da sahibi olan Tarık abi hazretlerinin sahip olduğu dükkandır..zamanında magic'den,pokemondan,oyunlardan kazandığı parayla nasıl bir göbek yaptığını isteyenler görebilir.:D hatta zamanında 50$a kart çıkarmışlardı magicde common olarak , göbek of tarık abi :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 avatar of fury yi deli gibi pazarlıkla almıştım. grim fandango nun bile bu göbek kişisinde olabileceğini sanıyorum. yeri anlatıldığı gibi işte.bizim eve çok yakın gelmişken uğra bi.. : )[signature][hline]Aslında.. [Bu mesaj Laraken tarafından 20 Ağustos 2005 08:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 black lotus gelmişti bikez dükkana herkes "oooohhşş vaaauuww" felan diye bakıyodu :D zaten land bittiğinde hiç sorun olmuydu gidiyoduk beleşe getiriyoduk :) bide alınması beleş commonların arasında hipnotic specter bulmuştum çok sevinmiştim işie yaramıştı :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 cok komik, oyunlari tam yazar kasanin orada bulunan gizli bir merdivenle inilen alt kat deposunda sakliyorlar =) oradan kafasini uzatan bir adam gormek cok ilgincti.[signature][hline]Piiys
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hatta okulun adı mimar sinan olması lazım orada yarım dönem okumuşluğum var hep o kırtasiyede takılırdım :D
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 mimar kemal efendim.[signature][hline]Piiys
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yalnız Tarık ile çok yüz göz olmayın. Sonra öpüyor, sarılıyor; yani nedir kardeşim bu ahsah. Artık oyunları telefonla diğer depoya haber verdirtip ordan getirtiyorlar. Ayrıca evet eski oyunları da özel olarak istersen bulabilirler.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bone çok güzel açıklamış. ayrıca sağlam bir satıcıdır. cd'lerinde hiç bir karışıklık yada sorun görmedim. frp ile ilgili eşyalarıda temin edebilirsiniz. mimar kemal'da olan yüksel kırtasiye diye geçiyor. birde dunegon net var. meşhur foto naci'nin oralarda (eski ted koleji'nin oralarda bir yerdeydi). ben yüksel kırtasiye ile ortak olduklarını bilmeden önce oradan alırdım. daha küçük bir dükkkan olmasına rağmen, oranın daha bir mistik havası var :-p eğer yüksel kırtasiyeden cd siparişi verecekseniz 10-15dk beklemeniz gerekiyor. dunegon.net'den verirseniz en fazla 4-5dk sürer :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ted in yanındaki dukkandayken tarık abinin bi gorevide dukkan onunde çıkan kavgaları gobeğiyle ayırmaktı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
syh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tarık abi deki göbek nedir öyle ya, yıllardır tanırım adam aşdı iyice kendini. yakında mayoz filan bi şekilde bölüncek kesin.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 parayı gorunce iyice genişledi o gobek.kazakla falan takılırdı ben ilkokuldayken hep.arada takım elbiseyle goruorum valla yeni bi trend yakalamış[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yüksel caddesi sonunda mimarkemal ilköğretim okulu var 5 senem geçti orda tam oranın karşısında.Az kazıklamadılardı bizi zamanında şerefsizler neyse.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Maedhros, 20 Ağustos 2005 11:02 tarihinde demiş ki: Hatta okulun adı mimar sinan olması lazım orada yarım dönem okumuşluğum var hep o kırtasiyede takılırdım :D ahada aynı okuldan çıktık bide :D 91-96arası ordaydım :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 05 Eylül 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Akerfeldt said: ted in yanındaki dukkandayken tarık abinin bi gorevide dukkan onunde çıkan kavgaları gobeğiyle ayırmaktı[ ahaha super;) way be ne gunlerdı foto naci, magic tarık fln :D bide sakacı varda ted ortaokul karsındaki parkta.. 7x24 cantasıyla saka malzemeleri hazır :D az disiplıne gıtmedık o herıften aldıgımız seylerle :D
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ah ah ne gunlerdi :) bizim orda oturuyo tarik abi arada sirada yolda goruyorum hehe bi gideyim bakayim dedim dungeon yerine baklavaci acilmis
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Laraken said: avatar of fury yi deli gibi pazarlıkla almıştım. grim fandango nun bile bu göbek kişisinde olabileceğini sanıyorum. yeri anlatıldığı gibi işte.bizim eve çok yakın gelmişken uğra bi.. : )[signature][hline]Aslında.. [Bu mesaj Laraken tarafından 20 Ağustos 2005 08:14 tarihinde değiştirilmiştir] tey tey ne oynardım zamanında. vay be.
Narbonzar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Up edip sorayım , burası kapandı mı ? yoksa farklı bir yere mi taşındılar
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 iki sokak öteye gitmişlerdi geçen yıllarda gittiğimde noldu bilmiyorum sonra
Öne çıkan mesajlar