Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekmek Zararlıdır!


Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

[spo1=turkce by tcpip :p]
! ! ! Ekmek, tehlikelidir! ! !
Ekmekte araştırma, o kadar gösterir:
Suçlu bulunan suçluların yüzde 98i'nden daha çok 1., ekmek kullanıcılardır.
En az ekmek-tüketen ev halklarında büyü yukarıda, standartlaştırılan testlerde ortalamanın aşağısında kaydeden bütün çocuklardan yarım 2..
Neredeyse ekmek boyunca, evde pişirildiği zamanı eksik 18inci yüzyılda 3., ortalama yaşam beklentisi, 50 yıldandı; Ölümlülüğün düşündüğü çocuk, kabul edilemez şekilde yüksekti; Birçok kadın, doğumda öldü; Ve tifo, sarı humma gibi hastalıklar, ve grip, tümü uluslar mahvetti.

Şiddetli suçların yüzde 90ı'ndan daha çok 4., 24 saatin içinde ekmeği yiyen yapılır.
5. ekmek, bir maddeden, "Hamur. " çağıran yapılır O, az miktar olarak bir hamurun libresinin olabildiği gibi o kanıtlandı, boğ bir fareyi. Bir ayda ortalama ye daha çok Amerikalı ondan ekmek!

6. ilkel kabileye ait ol hiçbir ekmek sergile alçak kanserin bir oranı, Alzheimer'in, Parkinson hastalığı, ve osteoporosisine sahip olmayan toplum.
7. ekmek, bağımlılık yapıcı kanıtlan oludu. Konular, ekmek kaldı, ve, sadece su verdi, öyle iki olarak gündüzleri ekmek için sonra az miktar ye rica etti.
8. ekmek çoğunlukla keza olan yiyecek olan bir "Kapı" kullanıcıya tereyağı gibi adetlerin olduğu "Daha sert"i sebep ol, pelteleştirir, yerfıstığı ezmesi, ve düzenli ince doğranmış et.
9. ekmek, su kanıtlan içine çekti. O vücut olan insanın, yüzde 90'ın suladığından daha çok olduğundan beri, e yap ekmeği yiyen izler, senin bu absorptiveyle alınan olurken vücut üzerinde ürünün olduğu yiyecek sebep olur, bir sırılsıklama sana döndür, tatlı kişi olan ekmek-puding.

10. yeni doğmuş kutunun, ekmekte boğduğu bebek.
11. ekmek, yüksek olarak 400 derece olarak sıcaklıklarda Fahrenhayt pişirilir! Sıcaklıktan sevecen kutunun, bir dakikadan daha azda öldür bir erişkini.
12. en çok ekmek yiyici olan Amerikalı'dır, uygunsuz tamamen, önemli bilimsel gerçek ve anlamsız istatistiksel gevezelik etmenin arasında ayırdı.



, -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- -- , -- --

Bu korkutan verilerin ışığında, o, takip eden kısıtlamaların yapıldığı ekmeğin olduğu teklif edildi:

Küçüklere ekmekten hiçbir satışın olduğu 1..
2. yurt çapında bir "Hayrın ısıttığı söz sadece" kampanya yapar, tam televizyonun seçtiği ünlü, ve etiketler olan dolu bardak.
3. federal vergilendir hazır bir yüzde 300i ekmek boyunca, bütün bizim, ekmekle benzetebildiğimiz kötülüklerin olduğu societal ödedi.
Hiçbir hayvanın veya insanın şekillendirmediği 4., ne de herhangi bir (Hangi Mayıs çocuklara temyiz)in olabildiği ana renk, terfi ettir ekmeğini kullanımı.
5. "Ekmek-özgür"ün kurumu, okulların etrafında ayırır.

Bu makale, üniversite diplomasıyla sonra kütleyi o zaman onun fark ederken ekmek kantin olan mayanın niceliklerine tüketen bir çölde Wheatberry yazıldı, boştu. (Cidden: P)[/spo][signature][hline]
Chaos Design & Hosting
Sindarin MMO Platformu
Msn : [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaero, 04 Eylül 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
Ekmeği unutalı 3 yıl oldu valla. Bence ekmeksiz bi hayat rahat bi hayat kardeşim... No ekmek.


Bodyci adamsın tabi :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lan ne salak bi araştırma bu. Ben makarnayı bile ekmekle yerim.
Hatta elimde malzeme olmadığında ekmek arası ekmek yediğim bile olmuştur(*!abartır*).[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...