Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

makul fiyata zippo alınacak yerler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaslar ben tam bi zippo manyagı oldum hani resimlerini koymaya kalksam 50 tane koyasım var ama kim urascak :)

neyse nerden iyi kaliteli guvenilir ve mumkunse makul(sahte olmayan:D) zippoları nerden bulabilirim

istanbul anadolu yakası olursa sevinirim[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
Kadiköy akmar pasaji..
Yada direk kadiköy pasaji.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
Kadıköy çarşısında var güzel zippolar.. 50-70ytl civarı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 04 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
Yada direk kadiköy pasaji.

ewet süper zippolar war..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
Çarşı'da vardı bir aralar.[signature][hline]hyde, 04 Eylül 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
Ablamı öldürdüm gömecek yerler?

piqlet, 04 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
yerde kalsın save den sora silinir
Mesaj tarihi:
Zippo hastası olduysan taksim tarafına geçmeye de üşenmezsin . Atlas pasajına git girişte var 3 tane dönmedolap üzerinde zippolar . Baya güzel modeller var git bir bak derim .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
50 milyondan daha düşüğe zippo satılan yer var mıdır? abime doğum günü hediyesi olarak zippo almaya karar verdim de. varsa neresidir falan[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
En düşükleri 50 - 55 milyon diye biliyorum . Onlar da düz renkliler .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Titanyum görmüştüm ben . 250 milyon . Takmıştım kafaya da sonra vazgeçtim . Sekse davet bir şekli var aletin .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Kadıköy söylenmiş bakıyorum 100 tane kadıköy çarşısında var mesajı :)

Kadıköy de atlasda varrrr 50 - 70 civarı Bandadea var tarzan vermiştıııııııııııııııııı üstünde Tar resmi var psiko bişayyyyyy..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
arkadaslar en ucuzu 46 milyon bu sonsuza kadar cıkabilio :D

saolun varya kafaya koydum koleksiyon yapacam yane[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
D&R da gormustum ben baya guzel bi serı ama onlar pahalı bence zippo koleksıyonu yerıne çakmak koleksıyonunu onerırım ben sana daha ucuz we cok guzel cakmaklar war[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Mesaj tarihi:
iyi de 50 ila 80 milyon zaten normal fiyatlar yani.. ben capitol den almama ramen ki orası kazığı geçirir. 80'e almıştım. 50'lik modeli de vardı. her yerde aynı yani fiyat..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • 9 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...