Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 3510

ZeuZ

Öne çıkan mesajlar

Ya millet ben telefon alcam da tipi sekli kullanısı nasıl eger kullanan varsa bana annatabilir mi ?
Fiyatı da merak konusudur soliim de.[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

Kharon valla tesekkur ederim sana o kadar aramıs bulmussun saolasın ...
Onun dısında walla kapak deisimi cart-curt dio ayrıca benim icin tuslarının ustundekiler erise bisi deismez merak etmeyin ..
Bisi sorcam da en fazla ne kadar ucuza alırım 3510i yi acaba ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşım 3510 ilk çıktığında almıştı ve tuşlarında silinme falan olmadı daha. Zaten tuş takımıda değiştirilebiliyor. Ericssonu olanlar düşünsün tuş silinme problemini :)

280'den daha ucuza bulabileceğini pek sanmıyorum. Ama kaçak maçak olursa ozaman 220'ye kadar yolu var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 17 June 2003 23:46 tarihinde demiş ki:
3510i 'de java olması çok güzel. Oyun falan indirebiliyorsun.

Prince of Persia'yı oynayabilme düşüncesi bile yetiyor bana. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]

hayda ne zaman çıktı öle bişi baya iyi bi özellikte pilmi dayanır ona :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki:
yani metala sokuyo burdakiler
Sosyal ağlarda paylaş

3510i al derim renkli ekran cart curt dedikleri gibi oyun olayı (java ile) süper ben 350ye aldım ilk çıktığında yani kazıkken şimdi daha ucuzdur sanırım bide yurt dışında cidden baya oynar fiyat almışken 3510i al
Görüntüsüne gelince biraz büyük gibi duruyo ama ince yani öle kalas flm diil
hayırlı olsun[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 17 June 2003 23:46 tarihinde demiş ki:
Peki, ben zaten yurt dısından getirtcem bi 70-80 milyon oynuyomus eheh ... Oynarsa o kadar oynar di mi ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein

evet okadar oynar. Gerçi telefon fiyatları düştükçe oranda azalıyor ama en az 40-45 fark eder herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

yeni modellerin hepsi ettiği fiyatın çok üstünde satılıyor
hatta fiyat performans oranı iyi bir telefon yok nerdeyse..(yenilerden, renkli ekran polifonik ses hedehödö)[hline]What's your please, Sir?
Aaahhh the suffering...the sweet suffering
One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell!
Oh,no tears please, it's a waste of good suffering
But if you cheat us, we'll tear your soul apart!

Sosyal ağlarda paylaş

Bir telefondan ne beklediğine göre alacağın telefon marka ve modeli değişir. Bence şu anda piyasada ucuz telefonlar içersinde en çok alınmaya değer telefon ama tabii ki bu benim önem verdiğim özelliklerden dolayı böyle. Büyüklüğü 3310 büyüklüğünde ama daha hafif ve daha ince bir telefon. Yani ortalama büyüklükte bir telefon. Bana göre bir cep telefonundaki en önemli özellik telefon rehberi ve takvimdir. Ben sim karta bagımlı 125 numara olayına acayip gıcığım. Ayrıca insanların soyadlarını kaydedememek ve her insan için 3 numara bölümü de ayarlayınca tabii ki topu topu 40 lişiyi kaydedebiliyorsun. Fakat 3510 da 500 isim girebilme özelliği ve her isme 3 numara ve e-mail adresi girebilme özellikleri var. BU da bütün telefon rehberini yanınızda taşıyabilmeniz demek. Eğer önceliğiniz telefon rehberi ise bence kaçırmamanız gereken bir telefon ve 220 milyona rahat bulunabiliyor. infrared dışında nerdeyse 6210un tüm özelliklerine sahip hatta fazlalıkları bile var. O fiyata bayaüğı iyi bir telefon. Renkli ekranına fazla para verip vermeyeceğini de sen karar vericeksin. Dediğim gibi bir telefondan beklentilerine bağlı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UrZa, 18 June 2003 02:15 tarihinde demiş ki:
bütün msg ları okumadım ama şöle diim.
3510i tamam renkli ama aşırı yavaş.
ben onu alıcaktım son saniyede direkten döndüm ki iyi dönüşüm çünkü renkli ekran konusunda sony-ericsson'un üstüne yok eğer alıcaksan sana tavsiyem T310 yada T300 aralarında sadece görüntü farkı war diyebilirim.

renkli ekran konusundayla kastın tam olarak ne anlamadım. Evet sony ericssonun çok iyi renkli ekranlı telefonları var ama kıyasladığın telefonlar t310 ve 3510i ise tabiki nokianın ekranı daha iyi. T310da 256 renk var ve çözünürlüğü düşük. Nokia 3510inin çözünürlüğü düşük ama t310unkinden daha iyi. Ayrıca 4096 renk veriyor o ekranı
yani 256 nere 4096 nere..
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 3510i kullanıyorum ve telefondan çok memnunum benim bütün ihtiyaçlarıma cevap veriyor üstelik pili 10 günden fazla dayanıyor...ben aldığımda 335 milyon liraydı (garantili marantili) tabi kaçağını bilmem , kimseyede tavsiye etmem kaçak telefon kullanmayı.[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
cok saolun bugun alıyorum telefonu ... Cok ama cok yardımcı oldunuz her konuda eger su anki fiyatı 350 nin altındaysa o telefon benim olcak nihahahaha ..
Bu arada bazı arkadaslar demis cok yavas die benim icin yavaslıgı cok bisi deistirmiyo ama bilgilendirdiginiz icin saolun .[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan.

3510,6610 7210 vs vs gibi telefonlarda java desteği var ancak olmasa daha iyiymiş. Telefonun hafızası çok küçük. Misal 6610'da 500kB civarı boş bellek var. E ben bu yerle rehberimi mi tutayım, resimleri yada zil tonlarımı mı saklıyayım yoksa java mı yükliyeyim. Hani derler ya bir lokma aklın var onuda ben almıyayım. Aynen öyle.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

3510i' ye 5 oyun ve 1 resim yükledim ekstradan (toplam 7 oyun ve 8 resim var, 536kb boş yer var hala. Ancak annamadığım 12 mesajın olunca gelenler kutusunda "Hafıza nerdeyse dolu" diyor mesajlar için.. 536k yer var orayı kullan işte kullanma diyen mi var..[hline] "Bırak bu işleri, devlet su işleri" , bir devlet adamımız

[Bu mesaj flyblast tarafından 16 July 2003 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cok saolun beyler aldım bugun 285 milyona ... Lacivert-turuncu-beyaz bisi :D su an sarjda ilk 12 saat kapalı sarjda tutun dendi yarın mıncıklicam ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...