Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolu Başladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
su an istanbul da dolu başladı walla pencereye ne biçim wuruyo yaa. bende az önce dışarı mı çıksam diyodum iyikide çıkmamışım..:)[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
BURADAN RAKINKOK'DAKİ ARKADAŞLARA SELAMLARIMI İLETİYORUM . ANNEMİ SEVİYORUM[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
arti bir
izmit teyim cam acik lap top ta kanepeye uzanmisim wireless e ve yagmura doyamiyorum[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Mesaj tarihi:
hoş bir yağmur var.

hava serin.

2 tane gökkuşağı çıktı.

üsküdar[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
@xaenin
AYNEN AYNEN
INSALLAH ARKADASLAR SU GECIRMEZ CADIR ALMISLARDIR DA ISLANMIYORLARDIR...
EDIT: BANANE ISLANSINLAR...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Mesaj tarihi:
Kesik bir hava var. tahmini derece 8-9.
Soğuk ve kesici bir rüzgar var insanın kıpırdayası gelmiyo
saygılar

Erzurum.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Mesaj tarihi:
Küçükyalı

hava turuncu oldu , uzun zamandır olmuyodu nostalji oldu.oldu.
yağmur deli yağıyordu , dindi şimdi.
vantilatör ve cam açık.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
ewet hava nerdeyse turuncu.. gökkuşugıda çıktı.. hatıra olsun diye fotosunu da çektim.. atarım birazdan..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
Kaptanın Seyir Defteri :

Etrafımda kimse kalmadı . Hava turuncu . Herkes öldü sanırım . Çok yalnızım . Devamlı tanımlayamadığım ayak sesleri duyuyorum . Her taraf kan . Dolu yağıyor . Wireless falan .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
bursada dun aşkam ustu ve gece yagdı, aksamsutu yagdktan sonra gokkusagı cıktı , cok guzeldi :) havalar serinledi iyi oldu ama yeterli bence devam etmesin :P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:

işte gökkuşaklarımız..:D

telefon çekimi oldugu için biraz kalitesiz olabilir..:)[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!

Mesaj tarihi:
samsun aynı durumdu sabahleyin rus pazarı burnumdan geldi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
budur işte ya.hava 5 de kararıo.gokyuzu turuncu.hafif ruzgar ve yagmur.boş sokaklar[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:

az önce gokkusagı olan yerde suan bulutlar geziyo..yagmur durdu hava süper şu anda..:D

[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!

Mesaj tarihi:
@LathspeLL

O nasıl i hava rengidir :)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
  • Yeni Oluştur...