AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Sevgili patidaşlarım. Aramaya inandım. Fakat aramada sadece Karpuz'un Biliyormusun.Net Speed Bug'ı var. Yani site hakkında detayımız yok ki karpuz'un konu tarihide 2oo3. Her neyse. Uzun zamandır burada yarışırım. Karpuz'un thread'de söylemişler zaten 1.ler hep edit arkadaşlar. Siz 2. olmaya bakın :P Şimdi ; Biliyormusun?'ten Kayıt Ol linkini kullanıyoruz. Gerekli bilgiler doldurulduktan sonra yarışmaya hazır bir şekilde yerimizi alıyoruz. Şehir,Üniversite adlarını doğru yazın bunlar sıralamada etkili benden demesi. Çoktan Seçmeli Basamaklı Seçmeli Boşluk Doldurma Doğru - Yanlış Karışık (Yakında) Yarışma Türleri bunlar arkadaşlar. 2oo1 yılında ilk olarak "çoktan seçmeli" seçeneği vardı. Şimdi bir sürü var. Hatta ; -Kelime Eşleme -Sayı Tahmini -Bir İşlem (Hedef Sayı) Çocuklar İçin ; -Başkent - Ülke -Adam Asmaca -Tuttuğum Sayıyı Bul Seçenekleri mevcut. Soru gönderebilirsiniz. 5 hakkınız var arkadaşlar. [spo1=Süre Bittiği Zaman][/spo] [spo2=Ne Nedir?][/spo] Soruyu bildiğinizde güzel sözler,Atasözleri,Özdeyişlerle karışılaşırsınız. [spo3=Tebrikler][/spo] [spo4=İstatistik][/spo] [spo5=Süre Bitti.][/spo] Hayırlı olsun :)[signature][hline] Lavinya -> ..
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu tarz bilgi yarışması sitelerinin hepsine benim babam üye ve bayağada pis skorları var =) çok iyi ya ben bunada üye olayım ne de olsa pederin yolunda gidiyorum
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Gerçekten kalite sorular var. Babam üye değil fakat ne zaman yarışsam mutlaka yardım alırım :)[signature][hline] Lavinya -> . .
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yannız aşırı zor ya..alakasız sorular çıkabiliyor.özellikle ilçe soruları efsane[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bir de bir saçmalık var.ben bilgi yarışmasını niye oynarım?birşeyler öğrenmek için oynarım.yanlış yaptığım sorunun doğrusunu söylemesse benim ne işime yarıo bu yarışma?yeni birşey öğrenmiyorumki? ayrıca hak olayı da saçma olmuş.bu ilk 2 yazdığım şeyi yapmışlar çünkü soru yazmaya üşeniyorlar.başka bir açıklaması olamaz[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bilemediğin sorunun cevabını google da aratıp bulabilirsin.
nofear666 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hem googlede aramak için bolca vaktin var hemde bir programla süreyi durdurabiliyosun. 1 2 yıl önce yapıyoduk biz kendimden utanıyorum :=)[signature][hline]I'm Standing On The EdGe. Uzun Bir Uyku Bu, İçinde Her$ey Var...
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o speed olayını bende denedim çok hoş walla yakında görürsünz beni ilk 5te :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 @Gilean ; Haklısın fakat aynı sorunun bi daha gelme ihtimali olduğu için doğru cevabını vermiyorlar. @Hotdog ; Speed olayı nasıl yapılıyo?[signature][hline] Lavinya -> . .
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ultimada kullandıgım speederxp diye bir program vardı(walla uo da hiç speed yapmadım) deneyim dedim oldu :P en düşüge getirince 2saat fln sürüyo[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Heheh :) Nerden temin edebilirim o programı? Veya sen yollarmısın bana?[signature][hline] Lavinya -> . .
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 walla google da speederxp die aratırsan bulursun büyük ihtimal[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Oke saol.[signature][hline] Lavinya -> . .
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 speederxp dandik biraz ama galba bende hoş bir speed programı arıyorum[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 @Ranger ; Ben zaten yarışma sitelerini karşılaştırma maksatlı açmadım bu konuyu. Bu site 2oo1 yılından beri aktif olarak varlığını sürdürmekte. Taa o zamandan beri var olan bu sitenin patide açıldığını düşünmüştüm. Açılmadığını görünce tutorial şeklinde açıklama gereksinimi duydum. "hede hödö.com bak buda iyidir" demek pek yakışıkalmaz.[signature][hline] Lavinya -> . .
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 niye aratıosunuz speederxpyi el altından diil bu olm AHANDA[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hay saol. Cafeye indirmiştim linki unuttum. :) Ona bakınıyodum.[signature][hline] Lavinya -> . .
Öne çıkan mesajlar