ad3m Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Arkadaşlar eski açtığım konuyu up edemedim çok acil lazım bu script.phpbb ye account'u nasıl entegre edebiliriz aceba?
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bilmediğim konuda mesaj atmamak lazım dedim atmadım sanırım kimsede atmıyor. ilk onerim runuo forumlarını bi tara bişeyler bulabilirsin. aklıma gelen ise. Runuo source larından uzantısı olmayan dosyayı okuma şeyini iptal edip uzantılı yap mesela txt yap accountadi.txt şeklinde olsun sonra php kodunu yazması kolay kısmı. phpbb demiştin sanırım usercp_register.php de md5 yapılmadan onceki bölüme eklemen gerekiyor. @ $file = fopen ( "./username.txt", "+a" ); if( !$file ) or die('bi sorun var. dosyayi acamiyorum.'); $sonuc = "nnpassword=$row[user_password] nemail=$row[user_email]n" fwrite( $file, "$sonuc" ); fclose( $file ); çalışma ihtimali çalışmama ihtimalinden düşük :-) 1. tercihi daha cok onemse.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected]
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 -Runuo da geniş çaplı araştırma yaptım sonuç hep hüsran bir tane buldum oda admin onayı istiyor zaten onu kendimde yaparım .admin menusunden ;) -Şimdi bu verdiğin kod phpbb de register olurken doldurduğum text areaların içeriğindeki user ve passı bahsi geçen text emi yazıyor? -Birde oyun ve web içeriği ayrı makinalarda olabilir böyle bir şey olursa nasıl bir yol izlemem gerekir? Saygılar... (ilgi için teşekkürler) [Bu mesaj ad3m tarafından 04 Eylül 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o kod usercp_register.php de onay tusundan sonra md5 satırından once yazılması gerekiyor. ama hiç güvenme bana bence bi uzman bir phpcoder bul para ile yaptırıver.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected]
Öne çıkan mesajlar