progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 File planetten indirip izledim ve tek kelimeyle süper bi film olmuş. Fragmanda bazı sahneler oyundaki ki gibi first person sadece silah görünüo. Hell knight, pinky demon ve bir iki zombi fragmanda görülen yaratıklar. Ayrıca oyundan farklı olarak tek kişi değilde bi takım olarak gigdiolar ve birde galiba bunda cehenemin kapıları açılmıo. İnsan geninin son kalan yüzde 10unu keşfettikten sora yaratıklar çıkıo. Oyunu berbattı ama eminimki filmi güzel olacak. Bu arada başrollerde de The Rock ve Karl Urban oynuo...[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 iki tane açmışın..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 dum treylır[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: progamer, 04 Eylül 2005 14:29 tarihinde demiş ki:Oyunu berbattı ama eminim ki filmi güzel olacak. Oyunu idare ederdi ama eminim ki film berbat bir aksiyon filmi olacak. Ayrıca Doom videoları için tıklayın. Toplam 4 ayrı video var..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Doom gibi yüce bir oyuna(I ve II) yakışır bir film olması lazım.. Şahsen doom1i bitirip 2'de dünyaya dönünce ve her tarafın yaratık olduğunu görünce baya havaya girmiştim.. Çok hoşuma gitmişti senaryosu..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yaw film acaip dandik gibi duruyo? resident evil gibi bişey çıkıcak galiba??[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bu trailer çok önceden çıktı ya. Bence vasat bir film olacak. Resident Evil 1(filmi) tadı veriyor fragman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Aynı şeyleri defalarca yazamadan sizi şu başlığa yönlendiriyorum.. Orada yazdığım her şey bunun içinde geçerli..Ayrıca orada Vin Diesel için yazılanları The Rock olarak değiştirip okuyun.. Üzgünüm ama film Hollywood film klişelerine kurban gidecek! [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 04 Eylül 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hakkaten çok dandik bi filme benziyo ya, üzüldüm.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :( pek umutlu değilim val helsing denmiş aynen oda beni hayal kırıklığına uğratmıştı sonra avp de aynı şekilde beceremiyeceksen niye çekiyorsunki ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 film bayağı dandik görünüyo, zaten fazla bişi beklemezdim, ama şu first person film olayı geyik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Milamber, 04 Eylül 2005 16:10 tarihinde demiş ki: :( pek umutlu değilim val helsing denmiş aynen oda beni hayal kırıklığına uğratmıştı sonra avp de aynı şekilde beceremiyeceksen niye çekiyorsunki ya ... zaten bu tarz filmler kar marjı göz önünde bulundurularak çekilir ve tatmin edici olmaz çok büyük beklentilerle izlememek lazım.... bu arada van helsing gibi bi efsanenin nasıl mahfedileceğini de göstermiş oldular[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Trailerlara buradan ulaşabilirsiniz[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar