Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 ay gecti hala unutamadim

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Hocam zaten vodka ve bira tek başına yetmezki.. Başka kızlara takılacaksın kesin çözüm budur..

Şu an kesin kendine "ben onun gibisini bulamam pff napcam ya" diyorsundur.. Ama ondan çok daha iyi bir kızla takılmaya başladığında kendine kızacaksın.. Amma büyütmüşüm onu gözümde diyeceksin.. :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay ne ya sen neden bahsediyosun .. Daha yeni başlamışsın bile düşünmeye .. Aramıza hoşgeldin[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

babayı unutturur anca hehe ..
içince daha güzel oluyo ama seviyom laaaAAAAN diye bağırıyosun[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

Yaraların olması public forumda küfür etmeni gerektirmez . Mozaikli çıplaklıkta da insanların çıplak olduğu bellidir noktalı küfür de terbiyesizliktir . Argo değil o .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya böyle gelmiyorlar mı 2 kelimelik postların içine en ufak mana çıkarılamayacak mantıklar koyarak deli oluyorum .

Mozaikli çıplaklık nedir arkadaşım? İnsanların muhtelif bölgeleri çıplak kaldığı zaman ayıp karşılanmaması için koyulan bir şey değil mi ? Ama senin neyin kapandığını anlamıyor musun ?

Noktalı küfür örnek : i.ne . Anlamadın mı ne demek istendiğini ? Ben söyliyeyim ''ibne'' diyor .

2 parça bilgiyle bi tane de türkçe q klavyeyle yapamayacağı şey yok insanın .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...